Policaj se vrne d dežurstva malo prej kot običajno. Počasi se sleče in zleze k ženi v posteljo. Žena ni spala, pač pa je bila vroča in prepotena. In ga prosi:
- " O dragi, dobro, da si že doma. Grozno me boli glava. Celo noč nisem spala. Bi bil tako dober, pa bi skočil do lekarne po Lekadole?"
Policaj pritipa do obleke, se obleče in odide. V lekarni pa ga farmacevtka vsa začudena gleda in vpraša:
- "Ste to vi, Janez, policaj iz naše soseske?"
- "Ja, sem."
- "Pa, zakaj ste pa v gasilski uniformi?"
A imamo kakega entuzijasta, ki je menjal tipke na mehanskih tipkovnicah? Mislim same tipke, ne stikal. Rad bi našel črn set tipk, ki prepuščajo lučko čez simbole, po gravuri. Tega hudiča zaboga ne najdem, iščem pa za Ducky tipkovnico. Na živce mi grejo nemški napisi na določenih tipkah in bi dal celoten prazen set gravirat na novo, s samo SLO layoutom. Hvala za pomoč
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.