Z M A J Napisano 15. avgust Prijavi Napisano 15. avgust Jablana Baya Marisa prvič obrodila in še to so mi živali fajn prestrelile sadeže 1 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 15. avgust Prijavi Napisano 15. avgust Da gre žvau tokle čudna jabolka žret more bit neki narobe z njo. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Scr3am Napisano 20. avgust Prijavi Napisano 20. avgust RIP mazda. Volanska letev je šla menda. 1 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Danes sem želel rezervirati spanje na Kamniškem sedlu za več oseb za wikend v septembru. Pa so mi rekli naj kar prek spleta uredim, tam sem klikal in potem naj že kar plačam. Zakaj že? In da se bom potem v primeru, da pride kaj vmes, z njimi dopisoval ter terjal cekine nazaj. Včasih je bila ta zadeva bistveno enostavnejša, res ne razumem le čemu bi za 3 tedne vnaprej nekaj plačeval? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Zato, ker jih je vedno več, ki rezervirajo, pa ne pridejo - oni pa ostale zavrnejo in na koncu imajo prazno. In ker je vedno več takih, ki pridejo, pa na koncu pozabijo plačat. In ker oni ne vedo, da ti ne spadaš v ta krog ljudi, vse tretirajo enako: ob rezervaciji plačaj in te prostor čaka. Če pa ne prideš, je pa tvoj problem. Ko sem organiziral zadnji MPL, sem tudi rezerviral celo bajto, na koncu smo bili pa štirje... Tak je sodobni svet, pa če ti je všeč ali pa nr. 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 4 urami je Z M A J napisal: Včasih je bila ta zadeva bistveno enostavnejša, res ne razumem le čemu bi za 3 tedne vnaprej nekaj plačeval? Nekoč, ko je bila ta zadeva bistveno enostavnejša, je folk vnaprej rezerviral v treh različnih kočah isti datum, potem pa prespal v tisti, do katere se je tisti dan privlekel. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 15 urami je Z M A J napisal: Danes sem želel rezervirati spanje na Kamniškem sedlu za več oseb za wikend v septembru. Pa so mi rekli naj kar prek spleta uredim, tam sem klikal in potem naj že kar plačam. Zakaj že? In da se bom potem v primeru, da pride kaj vmes, z njimi dopisoval ter terjal cekine nazaj. Včasih je bila ta zadeva bistveno enostavnejša, res ne razumem le čemu bi za 3 tedne vnaprej nekaj plačeval? Bolj enostavno ne more bit.... Ta sistem imajo že veliko koč in meni je ok.... 👍😉 Citiraj
Z M A J Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 49 minutami je Bini napisal: Bolj enostavno ne more bit.... Ta sistem imajo že veliko koč in meni je ok.... 👍😉 OK, zdaj mi le še vreme napovej, kakšno bo takrat (včeraj tri tedne naprej), pa ne v stilu; "vreme bo" oz. "vreme bo zmerno do pretežno" haha Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano pred 44 minutami Prijavi Napisano pred 44 minutami pred 14 minutami je Z M A J napisal: OK, zdaj mi le še vreme napovej, kakšno bo takrat (včeraj tri tedne naprej), pa ne v stilu; "vreme bo" oz. "vreme bo zmerno do pretežno" haha Saj ponudnik nastanitve tudi tega ne ve… Če ima rezervacijo, je ne more dat naprej naključnemu gostu… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.