Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pazi, ker po ADRu mora imeti tudi lopato.

Če je pravi kmet, ima lopato s seboj tudi, če ni po ADRu.

Pa če kje koga sreča, se lahko zgodi, da komu drugemo ne bo nič jasno...😜

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

A lopato ma zato, da lahko gorivo premeče iz cisterne v kestl? :hudicek: 

joj, jih bom dobu čez šimbas...

33112_1.png

Napisano

Nič, če že hodimo v Italijo po špežo bomo pa sproti še tankali. Naj tudi oni malo zaslužijo od nas.

Napisano
pred 5 minutami je Alex napisal:

Nič, če že hodimo v Italijo po špežo bomo pa sproti še tankali. Naj tudi oni malo zaslužijo od nas.

Zakaj nisem presenečen?

33112_1.png

Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

Zakaj nisem presenečen?

Ne vem. Kaj bi moral napisati? Ok. Bom kupoval pri nas, pa četudi bo benzin po 3 evre. In  bom dal za voziček hrane pol več pri nas. Važno je, da teh naši voluharji služijo. 😉

Napisano

Verjamem ja, da ne razumeš glih najbolje. Naši voluharji? Kateri? Špar, Lidl, Hofer, Eurospin, Mercator, MOL, Agip? A to so teli "naši" voluharji?

Če bi se več davka pobralo v državi, manj bi bil davčni pritisk na plače in druge zadeve... ampak pač eni so pametnejši od tega pa se požvižgajo na logiko in ne razumejo, da z davkom plačujemo lastne ljudi, lastno infrastrukturo v državi, lastno policijo, vojsko, šolstvo in vse kar rabi država, da funkcionira. 

Več kot davka nesemo ven bolj je država prisiljena uvajat davke nekje drugje... pač tukaj je čista matematika in logika. in to nima veze al je na oblasti Golob al pa Janša.

33112_1.png

Napisano
pred 7 minutami je Boss napisal:

Verjamem ja, da ne razumeš glih najbolje. Naši voluharji? Kateri? Špar, Lidl, Hofer, Eurospin, Mercator, MOL, Agip? A to so teli "naši" voluharji?

Če bi se več davka pobralo v državi, manj bi bil davčni pritisk na plače in druge zadeve... ampak pač eni so pametnejši od tega pa se požvižgajo na logiko in ne razumejo, da z davkom plačujemo lastne ljudi, lastno infrastrukturo v državi, lastno policijo, vojsko, šolstvo in vse kar rabi država, da funkcionira. 

Več kot davka nesemo ven bolj je država prisiljena uvajat davke nekje drugje... pač tukaj je čista matematika in logika. in to nima veze al je na oblasti Golob al pa Janša.

Se strinjam . Dokler pa ima 300000 Slovencev račune v tujini (tolko jih je uradnih) in prebivališča v Monte Carlu in Dubaju, bo pač  tako še naprej v tej naši preljubi kokoški.

Jaz od korone naprej pač drugače razmišljam.

Ko sem bil mlad, sem recimo bil v prvi službi sindikalni zaupnik, nato predsednik sindikata in sem se boril za pravice delavcev. Verjel sem , da se da kaj narediti. Veliko smo dosegli v firmi, a sem zaradi tega tudi velikokrat nasrkal. Spoznal sem delo sindikatov od blizu. In prišel do spoznanja , da se nima smisla boriti proti mlinom na veter. Pozneje nisem bil nikoli več član nobenih sindikatov. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pozabil si dodati, da si 3mesečni dopust plača iz denarja zasluženega v privat ordinacijah.   Da ne bom krivičen. Zagotovo obstajajo dohtarji, ki si zares zaslužijo svojo plačo. Obstajajo pa dohtarji ki si je zanesljivo nikakor ne. Ker sistem dopušča dvoživke, smo v riti. 
    • Hvala za info. Vsako leto novo prometno, na koncu misliš da imaš vsako leto novi avto 😁.
    • Pazi to, kolega je rekel, da jih je na oddelku 15. Od božiča do novega leta ali še teden kasneje, delajo samo po trije, dežurni, ostali imajo vsi dopuste. Nato pridejo zimske počitnice, zopet enako. Pa prvomajske....skratka, se ni za čudit, zakaj so take čakalne vrste. Enkrat so za foro obravnavali 20 pacientov v enem dnevu namesto 10, kolikor je "norma" na dan. Takoj so vsi skočili v zrak, od šefov do zaposlenih na drugih oddelkih, ker so se morali tudi oni malo pretegniti. Skratka, da se ,če se hoče.  Samo organizacija je po bolnišnicah katastrofalna.
    • Težava ameriške vojske je, da jo sestavljajo kaznjenci. Služenje v ameriški vojski je alternativen način prestajanja kazni.    Mene je šokiralo, da je Clinton l.99 prišel k nam v Slovenijo v spremstvu kaznjencev (so povedali sami da so imeli težave z zakonom). Sicer so nosili uniforme ameriške vojske, delali na tehničnem suportu, skrbeli za zveze, za jamming in za ogrožanje civilnega zračnega prometa.    Ameriška vojska je amortizer ameriške totalno degenerirane družbe. Če bi ne bilo ameriške vojske, bi se amiji že zdavnaj poklali med seboj. Tako se pa hodijo sproščat in srat na druge konce sveta. Dokler se jim sekret ne bo dokončno zamašil.  
    • Se strinjam . Dokler pa ima 300000 Slovencev račune v tujini (tolko jih je uradnih) in prebivališča v Monte Carlu in Dubaju, bo pač  tako še naprej v tej naši preljubi kokoški. Jaz od korone naprej pač drugače razmišljam. Ko sem bil mlad, sem recimo bil v prvi službi sindikalni zaupnik, nato predsednik sindikata in sem se boril za pravice delavcev. Verjel sem , da se da kaj narediti. Veliko smo dosegli v firmi, a sem zaradi tega tudi velikokrat nasrkal. Spoznal sem delo sindikatov od blizu. In prišel do spoznanja , da se nima smisla boriti proti mlinom na veter. Pozneje nisem bil nikoli več član nobenih sindikatov. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.