Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 11 urami je Slivka napisal:

Ne vem, če ga je al ga ni 🤔vem pa, da ni nikogar, da bi tankal na nobeni pumpi že od 5.30 naprej... :nevem:

Vsi imajo polne tanke.... 😂🤣

Popravljeno od Bini
Napisano

Vidiš, če bi imeli prosto trg in ne reguliranih cen, bi zdaj cena padla, ker ni povpraševanja.

O.K., dost pravljic...

• Haha 1
  • Začuden 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

@Slivka, dej naslednič prosim pred tako objavo neko opozorilo. Sem v smehu pljunil, hvala bogu samo vodo, čez monitor, k sem prebral, da bodo cene padle, če deregulirajo.😂

• Haha 2
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano

Jah, ja, no, saj nekako je opozorilo, da gre za pravljico, samo da je na koncu, ne na začetku...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 28 minutami je Slivka napisal:

Jah, ja, no, saj nekako je opozorilo, da gre za pravljico, samo da je na koncu, ne na začetku...

Prepozno... žal. Ampak OK, ni blo škode, sem hitro pobrisal.

33112_1.png

Napisano (urejeno)

No, danes so se čudežno znašle cisterne za gorivo na avtocesti. Na poti za Lj sem prehitel 5 cistern (štiri Petrol, ena kr neka znamka), na poti proti Kopru pa štiri Petrolove (s prikolico). Še nikoli v življenju  nisem videl toliko cistern naenkrat  na avtocesti. 😄 

Se pravi,res Petrol en mlčk guoluoba zajeb..va. 😉

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 12 minutami je Alex napisal:

Hehe, so jim zagrozil z izredno sejo nadzornega sveta Petrola. Kjer bodo govorili o oškodovanju delničarjev, ker niso izvajali oskrbe servisov in s tem zavirali poslovanje in pritok denarja. Zanimivo bo zelo zanimivo in gate se že tresejo.

33112_1.png

Napisano
pred 16 minutami je Alex napisal:

No, danes so se čudežno znašle cisterne za gorivo na avtocesti. Na poti za Lj sem prehitel 5 cistern (štiri Petrol, ena kr neka znamka), na poti proti Kopru pa štiri Petrolove (s prikolico). Še nikoli v življenju  nisem videl toliko cistern naenkrat  na avtocesti. 😄 

Gredo po taaadraaago gorivo.... 😂🤣

Napisano (urejeno)
pred 33 minutami je Boss napisal:

Hehe, so jim zagrozil z izredno sejo nadzornega sveta Petrola. Kjer bodo govorili o oškodovanju delničarjev, ker niso izvajali oskrbe servisov in s tem zavirali poslovanje in pritok denarja. Zanimivo bo zelo zanimivo in gate se že tresejo.

Ma, nič ne bo. Ptiček gruli, karavana gre naprej. 😉

Popravljeno od Alex

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.