Alex Napisano 16. junij Prijavi Napisano 16. junij V bistvu se niti ni dosti povišala cena goriv. Med golobnjakovimi blodnjami in zgrešenimi ukrepi se je to dosti bolj drastično podražilo. Sedaj par centov za goriva je sitnica, kot bi rekel Bing.🤗 Citiraj
Jest Napisano 16. junij Prijavi Napisano 16. junij 1 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Malo ste zgrešili. Eno stran nazaj smo ugotovili, da janšisti tankajo bencin. Torej bi na sliki moralo pisati: "Ka zdej levuherji, vam je dal janez po ***ki, a nje, zej bote pa moral dat več za nafto !!!" 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij pred 4 urami je Slivka napisal: Torej bi na sliki moralo pisati: "Ka zdej levuherji, vam je dal janez po ***ki, a nje, zej bote pa moral dat več za nafto !!!" Zakaj si pa en stavek spustil?😁 "Ka zdej levuherji, vam je dal janez po ***ki, a nje, zej bote pa moral dat več za nafto !!!" ("razmišljanje" povprečnega janšista) 3 Citiraj
Slivka Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Tistega naprej ni treba več popravljati, zato sem ga spustil... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Bi te pa prosil, da se najprej zmeniš sam s seboj. Na enem mestu pošeš, da sem jaz Janšev vernik in podobno, na drugem mestu pišeš, da janšisti tankajo v glavnem ... ... ... No, pa smo tam... Torej, da levičarji v glavnem tankajo nafto. In pri meni je na nafto vse razen motorke... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij (urejeno) Čaki zdej. Ne zdaj šala. Dajmo že enkrat točno definirat kaj se toči na levi in kaj na desni politični strani. Pa potem da se tega striktno drži! Brez prehajanj! Niti za mesto prvega med enakimi. Popravljeno 17. junij od Mraušk Mčk Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Jaz tud spreminjam pol in grem z nafte na bencin - dost mi je tega levičarstva. Citiraj
etcho Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Pred eno uro je Boss napisal: Jaz tud spreminjam pol in grem z nafte na bencin - dost mi je tega levičarstva. A to z istim avtom? 😉 1 2 Citiraj
Jest Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij pred 3 urami je Mraušk Mčk napisal: Čaki zdej. Ne zdaj šala. Dajmo že enkrat točno definirat kaj se toči na levi in kaj na desni politični strani. Pa potem da se tega striktno drži! Brez prehajanj! Niti za mesto prvega med enakimi. Jaz na desni tankam štrom, na levi pa bencin 3 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 17. junij Prijavi Napisano 17. junij Mislim, da so vsi lastniki mazd levaki. Edino Alexa imam na sumu, da raje na pumpi zapelje k desnim črpalkam pa potem pištolo za tankat zadi čez vleče. 7 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano ponedeljek ob 14:59 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:59 Skrajni čas za povečanje motorne moči vozila oz. nakup močnejšega, haha Obisk črpalke precej prijaznejši do denarnice | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči stopajo v veljavo nove cene naftnih derivatov. Liter bencina bo z 1,530 evra cenejši za 6,2 centa, dizel z 1,607 evra za 11,1 centa, kurilno olje pa z 1,200 evra za 11,8 centa. 1 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano ponedeljek ob 15:03 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:03 pred 4 minutami je Z M A J napisal: Skrajni čas za povečanje motorne moči vozila oz. nakup močnejšega, haha Obisk črpalke precej prijaznejši do denarnice | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči stopajo v veljavo nove cene naftnih derivatov. Liter bencina bo z 1,530 evra cenejši za 6,2 centa, dizel z 1,607 evra za 11,1 centa, kurilno olje pa z 1,200 evra za 11,8 centa. No....Boss?🤗 3 1 Citiraj
godlike Napisano ponedeljek ob 16:11 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:11 Golob je kriv 😆 Aja, če bi bil Golob, bi bil še cenejši, ker bi marža ostala nižja 😉 1 1 Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro dne 22. 6. 2026 ob 18:11 je godlike napisal: Aja, če bi bil Golob, bi bil še cenejši, ker bi marža ostala nižja 😉 Ne razumeš ti te logike... če bi bil Golob bi bilo ziher čez 2€/liter. Tako, da hvala JJ, da je zrihtal konec spopadov na BV. Si videl, sam JJ pride pa se Trump in Bibi kar podelata od strahu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.