jures Napisano 14. september, 2013 Prijavi Napisano 14. september, 2013 Kolega je rekel, da si namerava kupit Harleya in na svojo jakno napisati; If you can read this, the bitch fell off. Kako se vam zdi ideja? Ta majca je ze stara fora jih mas na guglu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 14. september, 2013 Prijavi Napisano 14. september, 2013 Sam res... to je ?e tolk pre?ve?ena fora, da bo samo glupo izpadlo. Naj si kej svojga spomne, da bo v?galo. Citiraj
Z M A J Napisano 14. september, 2013 Prijavi Napisano 14. september, 2013 Hehe, no sej jaz ne poznam bikerske scene, tako da nisem vedu da je to pogosta potegav??ina na kombinezonih. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 15. september, 2013 Prijavi Napisano 15. september, 2013 Kaj pa ta: "Women, I have a real machine between my legs." Ali nekaj podobnega... to sem si na brzino zmislil Citiraj
Slivka Napisano 17. september, 2013 Prijavi Napisano 17. september, 2013 Sem hotel peljat otroka na sprehod, pa je ?ena ?isto ponorela... Citiraj
Gustav Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 aaaaaahhhh Dolomiti..... v?eraj po letu 2009 spet ?el in se zastrupil z lepoto tega konca sveta. Sicer sem se po?util z Mazdurino nekoliko nenavadno (prej vedno z mopedom) ampak ?e vseeno, bilo je ve? kot samo lepo: http://goo.gl/maps/VVHxQ Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 aaaaaahhhh Dolomiti..... v?eraj po letu 2009 spet ?el in se zastrupil z lepoto tega konca sveta. Sicer sem se po?util z Mazdurino nekoliko nenavadno (prej vedno z mopedom) ampak ?e vseeno, bilo je ve? kot samo lepo: http://goo.gl/maps/VVHxQ carsko, ?koda ker iz Giau nisi ?el naprej pa po juzni strani na falzarego. si 2 izpustil ti kake so razmre, ker naj bi sla na zakjlu?ek z mopedi s svakom konec tedna Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 carsko, ?koda ker iz Giau nisi ?el naprej pa po juzni strani na falzarego. si 2 izpustil ti kake so razmre, ker naj bi sla na zakjlu?ek z mopedi s svakom konec tedna Nisem obra?al na Giau, se pa ne spomnim kam sem pri?el. Vem da sem stal ob neki ograji kjer je prepad pomojem vsaj 600 700 m, spodaj pa mesto potem sem se vrnil sem se na Falzarego to vem. Ti kaj ve? kje je to? :/ Sicer pa saj ve? kako gre. Stal sem tudi par min pr tabli Passo Pordoi levo 23 km pa sem vedel da je to dodatno vsaj ena ura. Ne mor? vsega preve? na hitro. Razmere so idealne, snega ni kar me glede na vi?ino ?udi. ?e bo suho, si zmagal. Je pa malo pr?ilo. Zna bit pa ?e malo mrzlo. Je blo pa nekaj bren?a?ev gor skup sem jih videl kakih 15-25. ?isto drugo vzdu?je k ni gne?e za znort kot poleti. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Symon Napisano 19. oktober, 2013 Prijavi Napisano 19. oktober, 2013 Medtem ko se uradna motoristi?na sezona zaklju?uje je za motokros ?e vedno ?isto OK vreme in podlaga in ?e lep ?as bo tako tako, da sva si z bratcom vzela nekaj ?asa in posnela par skokov. Citiraj
uklopko Napisano 20. oktober, 2013 Prijavi Napisano 20. oktober, 2013 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
dpicul Napisano 20. oktober, 2013 Prijavi Napisano 20. oktober, 2013 se moram pohvalit prej?nji teden osvojil 3. mesto v pokalnem prvenstvu v motokrosu v razredu OPEN R2 Citiraj
KAALman Napisano 20. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2013 danes je bila spet "sezona" 270 km je padlo... Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Sem vzel GoPro in Canona pa naredil par fotk in posnetkov. Po?asi bo kar nekaj materiala za oreng posnetek. Citiraj
jures Napisano 31. oktober, 2013 Prijavi Napisano 31. oktober, 2013 500km ?e tak vreme pliz Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 4. november, 2013 Prijavi Napisano 4. november, 2013 http://www.autoblog.com/2013/10/02/mazda-r...-calendar-2014/ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 5. november, 2013 Prijavi Napisano 5. november, 2013 ja ?al so izob?ili to progo za leto 2014 verjetno jo bodo po makezovi vo?nji predelali v cross progo ha ha ?koda pa fajn stezica! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 7. november, 2013 Prijavi Napisano 7. november, 2013 Mal smo sli na Krk.... Mal smo sli na Losinj In iz Cresa pa sem jaz se zavil v Milano... Kjer je EICMA Upam da jutri najdem poleg bab, novega Stroma 1000 tudi ugodno obutev za mojega, ker sem na indikatorjih obrabe. Zelo produktivno leto, gume so sele eno leto stare Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 8. november, 2013 Prijavi Napisano 8. november, 2013 Ti kar zavidam, da se ti uspe toliko prevozit. No, jaz sem moje letos tudi zlizal do konca, tak da naslednje leto ne bom kupil RoadSmarta, ampak Angel GT. Citiraj
jures Napisano 9. november, 2013 Prijavi Napisano 9. november, 2013 Ti kar zavidam, da se ti uspe toliko prevozit. No, jaz sem moje letos tudi zlizal do konca, tak da naslednje leto ne bom kupil RoadSmarta, ampak Angel GT. Vceraj sem dal tempomat na stromu na 120 po stevcu in picil, sploh ni bilo veliko dezja ampak sem bil sam na levrm pasu. Vsi makaronarji v pregresno dragem plehu in miljavzent elektronskih pripomockov pa so bremzal med tovornjaki.... Ta tutor jih je tako zdresiral da je joj (ob dezju je omejitev 110)... Pomaga pa ponoci tudi bel motor, rumena jakna, rumena celada.....polizia stradale Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 10. november, 2013 Prijavi Napisano 10. november, 2013 A ne upajo vozit po de?ju ali jih je strah policije? Druga?e pa so se meni tudi umikali, ko sem imel na modrem maxiskuterju modre stroboskope. Prav zabavno je blo Citiraj
jures Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 3. danBernina pass ITA/SUI, Maloja pass SUI/ITA , Splugen pass ITA/SUI, San Bernandino pass SUI, Gotthard pass SUI, Furka pass SUI Spravil sem se ?e zadnje 3 dni moto tripa spraviti na videjo. Dan 3 je bil poleg dneva 5 orgazem. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Kon?no dela Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Neki za bajkerje in LOJZA seveda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tomozuki Napisano 29. november, 2013 Prijavi Napisano 29. november, 2013 Neki za bajkerje in LOJZA seveda. Tu bi se Lojz ?ele kri?al... http://www.youtube.com/watch?v=YTdStgg0x8w Kon?no dela Fajn vreme ste meli Pa glasbena podlaga tud ni ?voh. Citiraj
jures Napisano 29. november, 2013 Prijavi Napisano 29. november, 2013 4. dan - samo 2 prelaza (prehod iz ?vice preko Italije v Francijo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.