Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne pozabite se prijavit lokalnim oblastem. Brda so pod @dpiculovo jurisdikcijo...
-
Sem tudi jaz tako mislil in menjal našo Mazdo 5 za FucksWagna. Zdaj ne bi tako naredil in bi jo popravil, pa čeprav je bil pri nas ocenjen strošek večji (lamela sklopke, pregled injektorjev, DPF, zobati jermen, zadnji diski zavor). Sicer je bila nekaj mlajša, je imela pa pregon... ... ... se pravi prevoženih 360.000 km. Težava je samo v tem, da imaš zdaj presneto malo časa. Če bi ti ratalo kako ga prepričat, da ti potrdi pa da boš vse skupaj "spravil k pameti", bi bilo lažje. Zakaj? Dobro, most košta kolikor košta, tu nimaš kaj. Mislim pa, da ni 800€... Amortizerje se da obnovit - 200€ za vse štiri. Obnovi v nekaj urah, na vrsto čakaš vsaj en teden... Tudi zglob vilice se da obnoviti, ne vem pa, kakšna je cena in koliko časa čakaš. Optična nastavitev podvozja je 40€. V eni uri je fertik, tudi tu čakaš kakšen teden, da prideš na vrsto - razen pri kakšnem šalabajzerju, kjer si takoj na vrsti, je pa vprašanje, kakšen bo končni rezultat... Svetilnost žarometov se mogoče reši s poliranjem in menjavo žarnic, usmerjenost žarometov se pa da nastavit.
-
Ma pusti ti Grke oni uživajo, kaj jim manjka.😉 Tukaj ni govora o meni. Jaz se ne bom izgubil. Moti me to, da bodo zj.... li vse do konca, ker pojma nimajo, kaj sploh delajo. Da mladi, perspektivni kadri bežijo iz Slovenije, ker jim tukaj poberejo pol zaslužka z davki. Da ni tujih investitorjev, kateri raje vlagajo v dosedanje države, ki do jim bolj naklonjene. Zdaj boš po levo rekel, kdo jih pa sploh rabi. 😉 Ta finančni minister sploh ne ve, da je živ in stalno nekaj jeclja in laže. Znanja pa nobenega. Potem imamo tu dve antipatični osebi, ki se bolj ukvarjata z instagramom in svojimi ljubezenskimi težavami in prigodami v nočnih urah v parlamentu, kot s politiko. Sledi skrajno leva varianta butec in butec, ki misli, da smo še vedno leta 50. In imamo še en kup nesposobnih ministrov, ki mešajo meglo. Kaj so naredili ta zdravstvo? Nič. Ukinili so prostovoljno zavarovanje in uvedli obveznega. Učinek? Blagajna bo kmalu prazna, vrste vedno večje, zdravnikov in osebja primanjkuje. Učinek-zero. Gospodarstvo so pripeljali na dno a smo bili med najboljšimi. Goriva so tudi s stalnimi podražitvami pripeljali skoraj na raven italije, ki je bila vedno najdražja . Imajo en kup afer brez epiloga. Edina pozitivna njihova stvar je, da plešejo. To je baje dobro za možgančke. 😉
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.