Tečaj ali ne, vedno me je fasciniralo, da ljudje kupujejo DSLR-je, mirrorless in podobno, fotke so pa potem na nivoju telefona.
Pa ne rečem, da so moje fotke kakšen ekstrem, a vseeno probam čimbolj izkoristiti kaj mi ponuja aparat in sama leča
Po eni strani imaš prav,po drugi pa spet ne....pač odvisno,kaj si od avta želiš..
Za kickdown moraš "gas do pleha"kar pa pomeni,da imaš samo eno stopnjo "gasa" ,in nič vmes...in tudi za tisto "nenadnost" kickdown ni najoptimalnejši,ker včasih mora šaltati ne le eno,ampak celo dve prestavi navzdol...in to seveda traja...
In v tem je problem. Če rabiš le za eno prehitevanje in po tem "enako naprej",je kickdown za večino čisto OK. Sport modus ti pa ponuja pač še vse ostalo...kot "dva različna karakterja v enem".
Torej-jaz sem za👍...sem pač malce "športnejša duša",in tu pa tam rabim "zdravilo"....in tu se ta modus kar dobro odnese. Ni za-beri zgoraj (na pes mater),a za to imaš tudi ročni modus....torej ne dva,ampak trije v enem😃
Bo treba še prej na en tečaj fotografiranja. Sicer pa se ne sekiraj, meni je v enem intervjuju Arne Hodalič dejal: "Prvih 1000 fotografij je vedno najslabših.". 😃
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.