Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Koliko pa ti profesionalci računajo? Malo igrice, pa to sam razrežeš... Sam pravo orodje treba met...
-
Srečata se debeli in suhi klop. Debeli klop vpraša suhega: - "Kaj pa je s teboj, da si tako suh?" - "Zapletel sem se v brado motorista, močno sem se moral držati, pa še ozebline sem dobil!" - "Veš kaj, dal ti bom nasvet! Pojdi v bar in se primi barskega stolčka. Zvečer pridejo tja lepa dekleta in takrat se povzpni do dekletovega mednožja. Tam ti bo toplo, pa še najedel se boš!" Po tednu dni sta se zopet srečala. Suhi klop je bil še bolj suh kot prej. - "Kaj pa je s teboj? Nisi poslušal mojega nasveta?" - "Sem! Povzpel sem se na stol, nato dekletu zlezel v mednožje in tako prijetno toplo je bilo, da sem kar zaspal. Ko pa sem se zbudil sem bil pa spet v motoristovi bradi..."
-
"Saj po Novem, saj po Novem, saj po Novem letu boljše bo!" Tomaž Domicelj NAFTA OBČUTNO CENEJŠA: Napoved odprtja Hormuške ožine umirila trge REGIONALGORISKA.SI Cene nafte so se v današnjem azijskem trgovanju po objavi novic o mirovnem sporazumu med... Samo kaj, ko bo ta vlada to kompenzirala z dvigom provizij...
-
Fak je tale fuzbal ena kuhna. Mislim, da če razglasim Portugalce za svetovne prvake 2026 se ne bom dost zmotil. Messiju so dali naslov pred štirimi leti, zdaj pa za zaključek kariere je treba nagradit še Ronaldota in na tej "pravljici" gradit popularnost nogometa v prihodnje. Aja ne popularnost, mislil sem bolj na to, da bo čimveč milijard priteklo v Fifin budget. Jebeš fuzbal, denar je važen.
-
Z naskokom. Zdajle hitijo, čim več uslug vrnit. Folk bo sicer jezen, ampak kot vedno računajo, da ima spomin zlate ribice (Ja žal, večina se ne spomni za včeraj, kaj šele za dogodke izpred pol leta nazaj). Potem se bo cca pol leta delal božička in talal razne vavčerje in subvencije, ter bodo razlagali kako skrbijo za ljudi. Naivkoti bodo pač mislili, da je res to dobri striček in se mu še bolj upogibali - pa ne samo klasični jaševi upognjenci, ampak še kdo drug zraven. Ko bo po anketah imel dovolj veliko podporo bo razpustil parlament in šel v predčasne volitve v upanju, da si bo zagotovil udobnejšo večino in da se znebijo teh malih strančic. To vse napovedujem, da se bo zgodilo do maja 2027.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.