Poglej na ta kanal, ima par videov o Alexi
Za krpo ne vem, za porabo pa je odvisno kje se voziš, po mestu ali relacije.
Moja ima trenutno porabo 7,5l, to je polovico mestna vožnja, polovico relacija, prevoženih 3500 km. Če se peljem na relaciji ga spravim pod 6l, v mestu pa je je bolj 8-9l.
Meni je računalnik kazal range tudi že 740km.
Eno vprašanje glede govornih ukazov... Na papirjih ki mi jih je prodajalec sprintal glede opreme mojega je tudi Alexa glasovno upravljanje. Glasovno upravljanje se vklopi sicer ko pridržim tipko vendar pa nastavitve za Alexa glasovno upravljanje ne najdem nikjer.
Kako se to ponastavi, da začnem z nastavitvijo ponovno od začetka? Dal sem že na tovarniške nastavitve a tudi po tem ne dobim nikjer menija za vpis v Amazon račun.
Edit:
Katero čistilo in katere krpe uporabljati za armaturo? Sploh okrog ekrana? Sem probal z navadno mikrofibro pa se sploh ne da lepo brisat, ker je takšna površina, da krpa ne "teče" gladko po njej.
Kako je pa s porabo? Po prvem tankanju mi je range kazalo 470km. Malo čudno, da je tako nizek range.
A se bo to še vpeljalo in bo tudi doseg višji po tankanju?
Koliko vam kaže doseg po tankanju?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.