Skoči na vsebino

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Golobnjakov imajo poln kufr tudi kolegi, ki so bolj levo usmerjeni. Golobnjaki bodo odleteli  kot kamala. 😊😉

Saj se strinjam, samo manjka argumentacije, podobno kot pri bojlerjih (kjer je po tvojem kriv Golob za Janšev predpis).

Napisano
pred 6 urami je Janez007 napisal:

Saj se strinjam, samo manjka argumentacije, podobno kot pri bojlerjih (kjer je po tvojem kriv Golob za Janšev predpis).

A se šališ? Vsak dan imaš kako njihovo cvetko na krožniku. Bi rabil preveč časa, da jih samo pol napišem.

Skratka,gotofi so. 😊

Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Skratka,gotofi so. 😊

Mokre želje?

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Mi je žal, da je tako, da ni neke dostojne, preudarne, veredostojne, razumne vlade. Očitno se v tem današnjem kompleksnem svetu to niti ne da. Ko postane preveč komplicirano, so na vrsti bombe, ki zadevo resetirajo. Saj kako stanje pa je drugje po svetu? V Ameriki, v Nemčiji, ....

Popravljeno od Janez007
Napisano
dne 5. 11. 2024 ob 13:02 je Mraušk Mčk napisal:

V nič kaj velikih bojlerjih. V 80litrskih je standard 2 KW.

Ko je spustil dušo (crknil) odličen lonček kuhaj iz Hoferja, ki je imel 3,1 KW, sem se na pamet uči internet, da sem staknil novega vsaj približno podobnega po moči. Edini lonček kuhaj -  WMF lumero je imel grelnik primerljiv - 3KW, je bil pa zato ene 9x dražji od poginulega hoferjevega.  

Tako da spet lahko delam špice že samo s kuhanjem čaja. 

Jah ne govor, sem kupoval mikrovalovko in je dan danes standard samo še 700w :D

• Všeč 1
  • Začuden 1
  • Žalosten 2
Napisano

Ravnokar sem klical Ford servis mojega zaupanja-servis Bizilj...da se pozanimam,po koliko so original radkapne za Ford Focus C-Max 2006 1,6 ti-vct Trend.

Najprej reče "tako iz glave" 30-35€/kom...in povem številko šasije,in naročim...

In pokliče nazaj,in vpraša če sedim🙄...in reče,da mi je povedal "malo" prenizko ceno...pravi,da so 85€/kom😲....

Pravi,da je prejšnji teden naročal ene 16' za Mondeota...in so bile 35€/kom...te pa taka cena...dobiš že orng alufeltne za ta cvenk🤨

• Všeč 2
  • Haha 2
  • Začuden 2
  • Zmeden 1
Napisano

Za ceno dveh kosov plastike dobiš original ford alu feltne🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 38 minutami je godlike napisal:

Nove se okol 300€ 😉

če si pri ALU. Lahko pogledam katalog.....

Za rabljene sem mislil. Izbire je dost na netu. 

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Kolega je šel zadnjič z družbo nekaj pojest v restavracijo v Brežicah, pa so na koncu naročili še 2 konjaka, ki je bil tam razstavljen. Natakar sicer pove, da je malo dražji, ne pa da je eden 0,3 kar 140 €.  Samo za 2 konjaka so plačali 280€. 🙃

image.png

Popravljeno od Janez007
  • Haha 5
  • Začuden 3
  • Zmeden 1
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Za rabljene sem mislil.

Nikoli rabljene ALU feltne!!!...moje mnenje.

Folk ne zna paziti na kolesa,in vozijo kot kamikaze...in takega folka je kot listja in trave...za to pa po tem je..

pred 2 urama je FuManchu napisal:

Izbire je dost na netu

Napisano

Kaj te vem. Za 550€ sem dobil 4x18" Mondeotove. Ena je imela malo praskico, drugače so kot iz škatlice.

Saj vidiš kaj kupuješ......

Drugače kupim zelo malo rabljenih stvari v življenju.

Napisano
pred 54 minutami je skritikrt napisal:

Nikoli rabljene ALU feltne!!!...moje mnenje.

Folk ne zna paziti na kolesa,in vozijo kot kamikaze...in takega folka je kot listja in trave...za to pa po tem je..

Saj imaš možnost izbire:bravo: samo enkrat sem kupil nove feltne. Pa še to mi je bilo kmalu žal.

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Nimam težave z rabljenimi zadevami. Avta še v življenju nisem kupil novega - zase. Imam dober občutek, ko kupim "skoraj novega" za pol cene. Pa prve praske niso tako boleče. 

Recimo M3 2.0 Revolution sem leta 2020 v oglasu ujel staro 2,5 leta za 12.500 €, od 1. lastnika s 40.000 km. S platišči se takrat nisem prav dosti ukvarjal.  :) 

Ja, lahko imaš smolo, če ti nekdo proda nekaj z napako. Saj tudi pri novih so lahko velike težave. 

Popravljeno od Janez007
Napisano

Pri avtih je težava, da pri rabljenem dobim težko opremo, ki jo želim. Več seveda lahko ima.

Mazda 2 je res lepo sedla takrat, davnega 2014.

Pogoj je bil nad 100 konjev, da ni VAG in privat lastnik. Pa sem moral, kar par mescev rabljene spremljat, da se je pojavila.

Napisano

M6 sem kupil 3 leta staro, po tem, ko sem jo najprej iskal po Nemčiji, potem na Avtonetu .. in po dobrih 2 mesecih je prišel na Avtonet oglas od 1. lastnika, G165 vsa oprema ... 

Pri rabljenih se ne smeš zaletavat in če je kaj sumljivo, se samo prodajalcu zahvalit in iskat naslednjega. Tudi nekateri 1. lastniki niso nedolžni, kot se delajo - znajo fino lagat. Če pogruntam in ni ključno, požrem. Recimo pri M3 mi je lastnik trdil, da nič še ni bilo po nakupu barvano, pa je bil 1. odbijač. Vprašal sem ga celo, če gre stavit - če ni bilo barvano mu dam 13.500, če pa je bilo, pa 11.500. Pa se je celo strinjal, vendar potem nisem želel, da bi se zadeva zakomplicirala in bi se slučajno premislil ... treba je imet občutek, do kam ... da ne pade vse skupaj v vodo.

Napisano

Kakšen KLINČEV zastoj danes na Štajerski AC, pa to je vse stalo med Vranskim in Šentrupertom, tudi lokalna cesta na fertig zabasana. In tako je (verjetno) vsak wikend, ker zaprejo Trojane! :(

• Všeč 1
  • Žalosten 1
  • Jezen 2

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kakšen mesec nazaj sem se zaradi tega iz Ljubljane preko Trojan do Savinjske vozil tri ure. Sreča, da sta tamali spali in da imam radarski tempomat za te zastoje.

Moram drugič paziti na Googlu preden naletim. Bom obvoz kar preko Litije in Zasavja naredil v naše konce, ker stara cesta mimo Trojan ni nič bolje. Nekaj časa se pelješ, potem se pa pri izvozu, ko se iz avtoceste vključujejo, vse zabaše.

• Všeč 2
  • Ni všeč 1
Napisano
pred 11 urami je Agerg napisal:

Kakšen mesec nazaj sem se zaradi tega iz Ljubljane preko Trojan do Savinjske vozil tri ure. Sreča, da sta tamali spali in da imam radarski tempomat za te zastoje.

Moram drugič paziti na Googlu preden naletim. Bom obvoz kar preko Litije in Zasavja naredil v naše konce, ker stara cesta mimo Trojan ni nič bolje. Nekaj časa se pelješ, potem se pa pri izvozu, ko se iz avtoceste vključujejo, vse zabaše.

Jaz sem šel včeraj s Polzele potem kar čez GG in Črnivec ter Kamnik, do LJubljane. Je bila vsaj vožnja tekoča, čeprav krepko naokrog, ampak raje se peljem kot popizdevam v zastoju.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

A je Črnivec še makedam, al je že preplasteno. Nazdanje sem popizdeval, ker je blo eno samo gradbišče s Kamniške strani.

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Do Krivčevega se je danes normalno peljalo, kako je višje proti Črnivcu ne vem, ker sem v Krivčevem zamenjal prevozno sredstvo - parkiral avto in se usedel na bicikel. Šel sem po makadamu ob strugi potoka na Volovljek in naprej na Veliko planino.  Pardon, potok je Volovljek, po makadamu se pride na Kranjski rak.

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Sem se 2 meseca nazaj prestavil iz Telemacha na A1, ker so mi že ene 4x dvignili ceno naročnine v 10 letih odkar sem bil pri njih.

Sicer A1 dobro vleče, ampak je vseeno počasen (max 6 MB/S na selu), pa še lag-a ima preveč - ko klikneš link, traja kar nekaj časa da vklopi "klik" in potem še nekaj časa da naloži stran. 

No, prišla je anketa o zadovoljstvu, kjer sem to tudi povedal. Danes, po enem tednu me kličejo z A1.

Kriv naj bi bil kitajski ovitek, ker blokira signal, pa tudi drevesa v okolici v radiju 1500 metrov - za kolikor sem oddaljen od postaje, pa SIM kartica katero lahko naročim novo.

Mi je pa tip naštel vse lokacije ki sem jih obiskal prejšnji teden, pa tudi povedal tam pa tam se vam bi moral vklopiti 5g, tam se vam je vklopil 3g itd. Pa imam vse piškotke, lokacijo (še tisto emergency če se kaj naredi), vse kar se pri novem telefonu izklopi preden ga prvič uporabiš... izklopljeno.

Toliko o tem...

• Haha 3
  • Začuden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če imaš zadaj zvočnik mogoče res, 🤔 Jaz ga nimam in gre komot vse v podn.... 
    • Kako je pa kaj z znamko Škoda? Najbrž jih veliko več ukradenih?🤔
    • Sem ga izbrisal z ebayem zraven. To je blo ca. pred 1 letom.   Prodajalec mi je poslal artikel drugega proizvajalca. Trdil je, da je to naredil zavedno in da kako lahko trdim, da je nadomestek slabši. Po par dneh preprirov, sem vložil vračilo. Poslal mi je poštno nalepko, vednar Post.de. Želel me je okrog prinesti in zatrjeval do bo pošta dostavla. Ebay nisem mogel ničesar, ker je dal  nalepko in je bila sedaj poteza na meni. Pomoč je bila samo možna, da pokličejo, ampak ne kličejo v Slovenijo.   Mislim, da je to delal prodajalec zavedno. Bi vrgel v poštni nabiralnik, oni bi stran vrgli. Prodajalec bi pa trdil, da ni prejel. Kar res ne bi nikoli.   Sem vložil Claim na Paypalu, so potrdili in mi dali naslov, kam naj pošljem na svoje stroške denar in bom dobil nazaj denar. Torej jaz naj krijem PTT, za to da je zavestno mi poslal napačnega. So rekli, taka so pravila.   Prekopal celi ebay in našel "impresum" mail. Kjer sem se pogovarjal s podporo. Žal, ker sem eskaliral na Paypal ne bojo naredli nič, razen da ga pozovejo. Ta kontakt zavedno skrivajo na zakonski minimum.   No sem napisal komentar kak me je okrog prinesel. In je komentar po tednu izginil. Pri vseh ostali je nazaj sikal prodajalec, tu pa ni mogel in je vložil izbris. Neko enomestno število jih lahko izbrišejo.   In sem oboje izbrisal, ker je potuha prodajalcem. Avstrijska firma je 😉
    • To ti jih bodo z Nemčije dostavili ...
    • Torej,.menjal sem zadnje ploscice na mazdi 3 ,.el rocna. Gres v program da ti sprosti cilindre,.zamenjas ploscice,.in nato spet v programu odtegnes rocno, pac po postopku.Nato pa nastopi problem,.ko se zapeljes naprej  in pohodis zavoro,.se pedal skoraj posede do konca,..mores vsaj 3x popumpat da se ustavi.Ni mi jasno kaj ga biksa masina . 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.