Još šta Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 dans je moj mach na dopustu in jst na bolniski,tok da ji dam mal dihat Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 Rde?emu vragu dal polnit akumulator Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jxl Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Pelkotu zapelu zamenjat olje in filtre pa te malenkosti, si je ze zasluzla Vmes pa z belo strelo kruzat po LJ Citiraj
nisde Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Kupu nove pokrove ventil?kov Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Kupu nove pokrove ventil?kov cool lepo zgledajo- a Mazda zdej kej bl leti? Citiraj
Boss Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 ne porabo ma manj?o a res, kje so dobijo tele kapice - tole bi nujno rabu Citiraj
Alex Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 a res, kje so dobijo tele kapice - tole bi nujno rabu Ne rabi?.Imel jih bo? na feltnah to?no en dan.?e bo? imel sre?o. Citiraj
Boss Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Ne rabi?.Imel jih bo? na feltnah to?no en dan.?e bo? imel sre?o. pol so res tolk dobre, da jih vsi ho?ejo :ne vem: naro?i? jih 8, od tega jih 4 nave?e? na elastiko okoli cevi za dovod goriva, ko se prve 4 na gumah vrtijo, ustvarijo tlak na preostalih 4, ki po?asi poriva gorivo nazaj v tank.... Ob izbiri mora? biti pozoren na kW in dimenzijo felten, saj je lahko kombinacija nevarna in gorivo sploh ne pride v motor... kako pa jih za??iti?, da jih ne spizdijo, Alex pravi, da so vro?a roba. Citiraj
nisde Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Poraba se je drasti?no zmanj?ala, za okol 4,3 dizelksega goriva Je pa tok vro?a roba, da k sm jih na en stran na?raufu gor, so mi jih na drugi strani ?e spizdil Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Kupu nove pokrove ventil?kov pa prav?, da si nek hud bemweja? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Dj preberte to da raz?istmo mal zadeve, vidm da ste ornk zapel. Dejstvo je da mi je pa? RWD bl u?e? kot FWD, in ker recimo me?ke ne maram, opel omege kot nepremi?nine pa tud ne mislm met, je edina opcija bavari?e mul vagen (bavarsko smetarsko vozilo). In ne, nimam 2 centimetrske mrcine pod zadrgo da bi bavarca kupvou kot podalj?ek "alata", pol bi isku recimo E92 335i 2010 letnik ali pa ?e kaj novej?ga, da naujo pi?ke rekle da sm revn in za cajtom. Pa? rd bi meu RWD in zato nism prpravlan dajat pou pla?e, ker kot sm ?e reku, to use je stro?k. In BMW tudi edini pride pod opcijo. A zdj razumete al ja? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Dj preberte to da raz?istmo mal zadeve, vidm da ste ornk zapel. Dejstvo je da mi je pa? RWD bl u?e? kot FWD, in ker recimo me?ke ne maram, opel omege kot nepremi?nine pa tud ne mislm met, je edina opcija bavari?e mul vagen (bavarsko smetarsko vozilo). In ne, nimam 2 centimetrske mrcine pod zadrgo da bi bavarca kupvou kot podalj?ek "alata", pol bi isku recimo E92 335i 2010 letnik ali pa ?e kaj novej?ga, da naujo pi?ke rekle da sm revn in za cajtom. Pa? rd bi meu RWD in zato nism prpravlan dajat pou pla?e, ker kot sm ?e reku, to use je stro?k. In BMW tudi edini pride pod opcijo. A zdj razumete al ja? lejga, pa mene nesme? resno jemat model Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Sj to sm bl drugim razlagu, sam lih tko si napisu post da sm lah odgovoru na to, ni n? to nate letel, to ?e vem da si OK dec n? bat Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 Sj to sm bl drugim razlagu, sam lih tko si napisu post da sm lah odgovoru na to, ni n? to nate letel, to ?e vem da si OK dec n? bat Jaz pa sploh nisem vedu, da pada? na bimmerje Citiraj
nisde Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 Ne vrjamm Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mokster Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 Pelkotu zapelu zamenjat olje in filtre pa te malenkosti, si je ze zasluzla Vmes pa z belo strelo kruzat po LJ Pa drugi? probi ne ?ekiat u beli streli, ker eni otroke pol not preva?amo .Aja pa farcajg si not pozabu Citiraj
Z M A J Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 Bela strela je legendarno nadomestno vozilo. Za poleti nas bo baje (tiste majstrove najljub?e stranke) ?akal nek drug stroj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 Aja sem pozabu napisat, da mi je Pele menjal le?aj ZADNJI in to isti ki sem ga menjal pred cca 10 mesci. Zdaj ?iv?no i??em ra?un da vidm kako bo kaj z reklamacijo. Kupljen je bil sicer prej mislim da lani septembra vgrajen pa novembra. Jebe? niparts od zdaj naprej Citiraj
jxl Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 Bela strela je legendarno nadomestno vozilo. Za poleti nas bo baje (tiste majstrove najljub?e stranke) ?akal nek drug stroj. Haha super Se je prov smesno usest iz proper avta v belo strelo vsekakor zopet opravljeno delo kot se spodobi da cene ne omenjam Zdej bo pa treba se na zascito podvozja bojda 3:) In se tam bo par evrov ostal na popust clana kluba P.S. narocu superbright ledice za kabino <3 Citiraj
Z M A J Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 Kero strelo ti je pa namenil; 1.4 ali tamo?no - 1.2 8v? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tomand Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 Kero strelo ti je pa namenil; 1.4 ali tamo?no - 1.2 8v? Belo strelo 1.4 mam jst Citiraj
jxl Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 Belo strelo 1.4 mam jst Menda je bla 1.2 Za do LJ in nazaj je bla super Citiraj
MazdaBoy Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 Kaj sem danes naredil na svoji mazdi, hmm....prisilil jo, da je naredila 40.000-i kilometer... Citiraj
Deeyan Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 F-ki nalimu preizku?nje...... spet Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.