Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Opravil 6 redni servis. Pa so mi nalili nek aditiv in zdaj mi BC ka?e 0,5l manj?o povpre?no porabo pri enaki vo?nji.

Bo?!

Napisano

Opravil 6 redni servis. Pa so mi nalili nek aditiv in zdaj mi BC ka?e 0,5l manj?o povpre?no porabo pri enaki vo?nji.

Bo?!

Kak?en? A ve? mogo?e?

Napisano

Sem pozabil. ?e ne poglej na Avtoplusu kp ima reklamo na pultu. Pi?e, da Mazda priporo?a ta aditiv.

Ok... bom pogledal.

Napisano

Ej za ta aditiv reklamo sem tudi jaz videl plakat na mizi v KP ime+830 al neki tazga je oznaka. Lahko pogledam jutri ko peljem avto na vpoklic.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Ej za ta aditiv reklamo sem tudi jaz videl plakat na mizi v KP ime+830 al neki tazga je oznaka. Lahko pogledam jutri ko peljem avto na vpoklic.

Jaz danes nisem imel ?asa. Dej vpra?aj, ?emu slu?i ta ?auba oz. koktail in kam se to vlije in zakaj je dobra?

Napisano

Jaz danes nisem imel ?asa. Dej vpra?aj, ?emu slu?i ta ?auba oz. koktail in kam se to vlije in zakaj je dobra?

Ok, upam da ne pozabim XD

Napisano

Ej...daj tudi mene zanima..kaj je tooo...?e ne bom jaz poklical g.?.Damjana na mazda servis kp.

Napisano

Aditiv je Tunap. Sam na mizi imajo reklamo za injektorje. Tunap 984 oz Tunap 974. Naj bi zmanj?evalo porabo. Sem tudi pogledal novo mazdo zelo u?e?na v ?ivo.

Napisano

Sem pa prasu dobis bojda tudi aditiv za u tank nalit in ful priporoca mazda.

Napisano

Sem pa prasu dobis bojda tudi aditiv za u tank nalit in ful priporoca mazda.

Hm, oni marsikaj priporo?ajo a ?e pomaga je pa drugo vpra?anje.

Napisano

Nisem spra?eval sam ime sem pogledal na servisu ker je folk tukaj gor spra?eval. Za 0.5l majn porabe an BC bi se skor spla?al :D

Napisano

Ha ha ha - to je 12L nafte, da prisparas 0,5 na 100. Sva?ta res.

To je bolj, da ti ??istiinjektorje. Osledica je zato manj?a poraba. A ni lepo, da ti pije manj?... cena ni va?na, va?en je filing, ko koga vozi? in stalno gleda na ra?unalnik in se ?udi porabi.

Napisano

Ha ha ha - to je 12L nafte, da prisparas 0,5 na 100. Sva?ta res.

?e je to za 20000 km potem je vredu, ampak dvomim, da je tako!

Napisano

Ampak to ni ?e vse. Stem pridobi? ve?jo mo? motorja in posledi?no bolj?e pospe?ke :) Zdaj trga gate kot, da bi vozil 300 konjev :)

Dobro jutro, kofe pijem

Napisano

Ampak to ni ?e vse. Stem pridobi? ve?jo mo? motorja in posledi?no bolj?e pospe?ke :) Zdaj trga gate kot, da bi vozil 300 konjev :)

Dobro jutro, kofe pijem

Dobro jutro vsem... tudi kapu?ino pijem.

Napisano

To je bolj, da ti ??istiinjektorje. Osledica je zato manj?a poraba. A ni lepo, da ti pije manj?... cena ni va?na, va?en je filing, ko koga vozi? in stalno gleda na ra?unalnik in se ?udi porabi.

Za kaj takega bi moral nabaviti skyactiv bencinarja, za dizla je vsem jasno, da malo porabi. :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Fasal sem kamen?ek v prednje steklo in naredil se je za kovanec velik "flek" :(  Saj imam zavarovano, sam useen bi raj? vidu, da se mi to nebi zgodilo. Nekaj ?asa nazaj sem pa ?e ogledalo predelal, ko sem zapeljal preve? na desni rob ceste :(

V koliko ?asa mora? prijaviti po?kodbo na zavarovalnici? Oz take stvari baje lahko direkt na servis pelje? .

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.