Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 9 minutami je Gregster napisal:

Si 19ke prodal?

Imam iste mišelinke kot Bini pa sem kr zadovoljen. Tudi obrabe ni ne vem kakšne po 3h letih.

Bo še sneg❄

Prodal,ker so šle za dobro ceno pa gume so drage,zato sem raje kupil 18ke,saj bolj pašejo na 3ko! Snega pa ne bo,ko bom jaz z Mazdo na cesti.😁 Prideš na  giro test porabe?🤔

pred 2 minutama je Alex napisal:

Odgovor na prvo vprašanje. Te 19", ki jih je imel Bini, bodo skupaj z gumami Bridgestone  kmalu na voljo za zainteresirane  kupce. 🤗

Kaj jih boš naprej prodal?

Napisano
pred 2 minutama je Bini napisal:

Prodal,ker so šle za dobro ceno pa gume so drage,zato sem raje kupil 18ke,saj bolj pašejo na 3ko! Snega pa ne bo,ko bom jaz z Mazdo na cesti.😁 Prideš na  giro test porabe?🤔

Kaj jih boš naprej prodal?

Jap. Sem jih mislil imet za zimske gume a sem se premislil. Pozimi avto ne sme bit preveč lep. 🤗

Napisano

Ah ne, saj jih ne mislim kupit. Samo zanimalo me je, če ma slučajno že 3 komplete platišč.

pred 8 urami je Bini napisal:

Sem zadovoljen in ni nobenih posebnosti. Po 12k km imajo še 6 mm profila.:prstgor:

Kupil jih pa ne bi,ker niso vredne tega denarja.

Sam drage so pa ko pes. Kere boš kupil, ko boš te menjal?

Napisano
pred 12 urami je Bini napisal:

Sem se odločil menjat zimske za letne.:bravo:

18ke za 18ke,a zgleda vizualno leva manjša,vsaj meni.....:whatever:

Pa komplet letnih je 1kg lažji od zimskih! (22 kg-23 kg)

IMG_20210310_141143.jpg

IMG_20210310_142413.jpg

Sam res deluje manjša. Zanimivo. Sam k avtu pa desne res sedejo ane?

Napisano
pred 4 urami je Gregster napisal:

Sam res deluje manjša. Zanimivo. Sam k avtu pa desne res sedejo ane?

Ja res, samo meni so leve tudi všeč zato sem jih kupil. Ti imaš verjetno enake moji desni ? :prstgor:

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Ja res, samo meni so leve tudi všeč zato sem jih kupil. Ti imaš verjetno enake moji desni ? :prstgor:

Sej so. Sam desne bol pašejo k avtu. Tako je👌

Napisano

Ne na mazdi, ampak na piknsi (picassu). 

Po 12000km (letu in pol) je aftermarket servo pumpa počasi začela spuščati olje... Direkt na mikro jermen, da je prav veselo cvilil. Klump kitajski. 

Mikro jemen+spona stabilizatorja +servo pumpa+redni servis 320eur.

Tehnični narejen bp, zavarovanje pri generaliju in registracija. 

Po 12ih letih avto še kar lepo laufa... 

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano
pred 22 minutami je Nejc1986 napisal:

Ne na mazdi, ampak na piknsi (picassu). 

Po 12000km (letu in pol) je aftermarket servo pumpa počasi začela spuščati olje... Direkt na mikro jermen, da je prav veselo cvilil. Klump kitajski. 

Mikro jemen+spona stabilizatorja +servo pumpa+redni servis 320eur.

Tehnični narejen bp, zavarovanje pri generaliju in registracija. 

Po 12ih letih avto še kar lepo laufa... 

Saj 12 let pa, res ni neka starost. Če pomislimo, da je povprečna starost vseh avtov v Slo. 10 let je tvoj nekje v povprečju. Stara je moja mazda, ki ima že dopolnjenih 17 let. In gre kot urca. Prav danes sem jo malo zapodil med ovinke. 😊

Napisano
pred 8 minutami je Boss napisal:

200 EUR?

Ja. Možakar tud glihal ni nič. Samo odprl je havbo, vžgal in odkartal 200€ in smo šli prepis nardit.

• Všeč 3
  • Haha 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

a si ložu na radio robin ? Loži stotku 🤣

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Ljubim 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
dne 11. 3. 2021 ob 6:06 je Gregster napisal:

Ah ne, saj jih ne mislim kupit. Samo zanimalo me je, če ma slučajno že 3 komplete platišč.

Sam drage so pa ko pes. Kere boš kupil, ko boš te menjal?

Ne vem katere bom kupil,ker bo to čez 2 leti. Ponavadi kupujem tako,da pogledam zadnja  testa letnih gum in potem med prvimi najboljšimi po testu kupim najcenejše. Zaenkrat sem bil vedno zadovoljen,nisem pa neki ekstrimist v vožnji,da bi potreboval res najboljšo gumo.:prstgor:

• Všeč 1
  • Zmeden 1
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Ne vem katere bom kupil,ker bo to čez 2 leti. Ponavadi kupujem tako,da pogledam zadnja  testa letnih gum in potem med prvimi najboljšimi po testu kupim najcenejše. Zaenkrat sem bil vedno zadovoljen,nisem pa neki ekstrimist v vožnji,da bi potreboval res najboljšo gumo.:prstgor:

Se ti to splača oz.koliko privarčuješ na ta način...mogoče 200eur ob nakupu, torej 50eur leto oz.manj kot 5eur/mesec....kaj narediš če s temi nisi zadovoljen?

Napisano
pred 16 minutami je sportman333 napisal:

Se ti to splača oz.koliko privarčuješ na ta način...mogoče 200eur ob nakupu, torej 50eur leto oz.manj kot 5eur/mesec....kaj narediš če s temi nisi zadovoljen?

Z vsemi sem bil zadovoljen in vse,ki so priporočljive na testih so ok. Samo poglej kaj vse imajo ljudje na feltnah pa te bo groza.....?zmeden?

Napisano

Ja, zna bit. Mal spremljaj, itak ko je motor vroč se malo raztegne in obratno.

Jaz sem imel dobrih 9, celih 5 let.. Ampak tole je res bližje meji.itak se ti bo lučka prižgala..

Napisano
pred 4 urami je zubrck napisal:

Dobil nov elm327 in pogledal tale pid...Rabi novo ketncoemoji848.pngb4ead3867dbfd2786004326143072c6e.jpg

Poslano z mojega SM-G975F z uporabo Tapatalk

Koliko km pa imaš?

Napisano
pred 14 minutami je zubrck napisal:

250.000

Poslano z mojega SM-G975F z uporabo Tapatalk

Če še misliš avto imet jo menjaj čim prej,ker jo verjetno ne boš imel še 250k km,in jo menjal pri 300k km za drugega lastnika,vmes pa trepetal ali ti bo šla u maloro.... Jaz bi jo sploh po tistem kar sem videl in izvedel na M.servisu.:nevem:

Napisano

Evo danes se pa moram pohvaliti :)

v Aleji v Ljubljani me je ko sem prišel do avtomobila ogovorila starejša gospa (50-60 kaj takega), da se zanima za ravno tako Mazdo, da kako sem zadovoljen, da je nalašč parkirala zraven (audi a4 cca 2013 letnik), da kako lepa farba da to je to.

Najprej sem preventivno zaklenil avto, ker nikoli ne veš, ona te ogovarja, pajdaš(ica) pa medtem hopa kaj iz avta. Ko sem videl da ni nikjer nobenega mi je itaki ego nabilo na 1000+, vse povedal (dpf probleme mojstrsko zamolčal), povedal za Pelkota vse podatke ni da ni :D

Tako da ja, zgleda je še zanimanje za Mazde :)

• Všeč 3
  • Haha 4
  • Ljubim 1
Napisano
pred 1 uro je Hixxy napisal:

Evo danes se pa moram pohvaliti :)

v Aleji v Ljubljani me je ko sem prišel do avtomobila ogovorila starejša gospa (50-60 kaj takega), da se zanima za ravno tako Mazdo, da kako sem zadovoljen, da je nalašč parkirala zraven (audi a4 cca 2013 letnik), da kako lepa farba da to je to.

Najprej sem preventivno zaklenil avto, ker nikoli ne veš, ona te ogovarja, pajdaš(ica) pa medtem hopa kaj iz avta. Ko sem videl da ni nikjer nobenega mi je itaki ego nabilo na 1000+, vse povedal (dpf probleme mojstrsko zamolčal), povedal za Pelkota vse podatke ni da ni :D

Tako da ja, zgleda je še zanimanje za Mazde :)

Starejša gospa.? Pri 50-ih?:aaaaa: 

To je bila "dama". 😉

Kaj pa, če ni govorila o avtu ampak je nekoga osvajala? :harhar:

• Všeč 1
  • Haha 5

Napisano
pred 11 urami je Alex napisal:

Starejša gospa.? Pri 50-ih?:aaaaa: 

To je bila "dama". 😉

Kaj pa, če ni govorila o avtu ampak je nekoga osvajala? :harhar:

Sem tudi jaz pomislil na "starejša gospa pri 50ih" in na case, ko sem bil komaj polnoleten in mi je bilo vse kar je starejše od 50let isto...

Zdaj pa: "ne, ne... 30 je mlado to je isto kot 20ampak pametnejse, 35 itak... 50? Ok, če me 50letnik prehiti na bajku je pač imel dober dan oziroma se meni ni dalo... 60? Ah... To ni staro... 70? U, peezda... To sem kot 18letnik že skoraj pokopal v mislih...".  

Tako da, ja... Osvajala je. :)

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Začuden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.