Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 5 urami je Alex napisal:

Bravo.👍 Pa da dizlu ne morejo delati veliko kilometrov. Jaz še vedno trdim, da je pri Mazdi edini dober motor 2.2 dizel in  2.5 turbo benzinar, mogoče stari šestak. Ostalim vsem nekaj manjka, predvsem ena ali dve dobri turbini. 

Lahko samo rečem, da bolje poznam Alexa kot Alex Mazde ... 😁

Popravljeno od Janez007
Napisano

Naročit moram diske in ploščice, počasi bo treba menjat

Sedaj imam ZIMMERMANN sprednji komplet obične.

Se splača vzet naluknjane?

Napisano
pred 24 minutami je NevLado napisal:

Naročit moram diske in ploščice, počasi bo treba menjat

Sedaj imam ZIMMERMANN sprednji komplet obične.

Se splača vzet naluknjane?

Mogoče ima kakšne rabljene @scania, ki jih menja na 60.000 km. 😃 (pogrešam njegove prispevke :) ). 

Napisano
dne 22. 2. 2025 ob 21:42 je SpEkTr napisal:

Si sam menjal?

Z lokalnim mehanikom da; olje za AT pa seveda kupil na najboljšem servisu v LJ, Interclass vič!

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Z lokalnim mehanikom da; olje za AT pa seveda kupil na najboljšem servisu v LJ, Interclass vič!

Zgrešil si temo, vici in šale so drugod.

In tale, da je Interclassnajboljši servis - takega vica se niti jaz nisem domislil...

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Ljubim 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano (urejeno)

Nimam izkušen z njihovimi servisi, imel pa sem mesec nazaj izkušnjo z njihovim lesenim prodajalcem. Brez smisla, da bi potencialnega kupca ujel v svojo mrežo. Če on proda 5 avtov na mesec, bi jih jaz 50. Na mail sploh niso odgovorili, nato sem se oglasil tam, so mi sprintali ponudbo 100% po ceniku in obljubili, da me naslednji dan pokličejo za nakup neke dodatne opreme, a niso poklicali.

Na drugi strani sem se dan kasneje vse zmenil z Amadejem iz Kranja, le preko telefona in maila. Pa je šlo 30.000 v Kranj in ne na Vič.

Popravljeno od Janez007
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Na Mazdi še nič, je pa DPD pripeljal iz autodoca zimmermann robo, tako da gremo drug teden v akcijo :bravo:

Napisano
pred 11 urami je NevLado napisal:

Na Mazdi še nič, je pa DPD pripeljal iz autodoca zimmermann robo, tako da gremo drug teden v akcijo :bravo:

Tut js se nic, je pa zanjo neki prispelo po posti 😁

IMG_20250306_171951.jpg

• Všeč 7
  • Ljubim 2
Napisano

Sicr sm kmet an s hribu doma, ma kolkr se zastopm na aute - če je samo en dišk je gvišno sam za rezervno gumo...

serviser.gif

Napisano
pred 11 urami je Slivka napisal:

Sicr sm kmet an s hribu doma, ma kolkr se zastopm na aute - če je samo en dišk je gvišno sam za rezervno gumo...

Rezerva je pa na zelezni felgi 😁

Napisano
pred 14 urami je Deeyan napisal:

Tut js se nic, je pa zanjo neki prispelo po posti 😁

IMG_20250306_171951.jpg

Hude, kater model je to?

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Dons je pa dobila novo preobleko na volanu, zadnji lip spoiler, zatemnjen znak in rdece sive v notranjosti 😁

IMG_20250309_164736 (1).jpg

IMG_20250309_165532.jpg

IMG_20250309_171420.jpg

IMG_20250309_175707.jpg

Napisano
pred 14 urami je Deeyan napisal:

Dons je pa dobila novo preobleko na volanu, zadnji lip spoiler, zatemnjen znak in rdece sive v notranjosti 😁

IMG_20250309_164736 (1).jpg

IMG_20250309_165532.jpg

IMG_20250309_171420.jpg

IMG_20250309_175707.jpg

Nekako mi liči na tisto kar vidiš v Indoneziji in nasploh v tistih koncih.... :whatever:

Drugače pa ok.... 😉

Napisano
pred 17 minutami je Bini napisal:

Nekako mi liči na tisto kar vidiš v Indoneziji in nasploh v tistih koncih.... :whatever:

Drugače pa ok.... 😉

Pa sem mislil, da vozni park v Indoneziji in nasploh v tistih koncih nekako liči na mojega BTjca: obutan okoli naokoli, sšravban skupaj s knipingi, rejnat pa toliko, da niti sence več ne meče...

• Haha 3
  • Žalosten 1

serviser.gif

Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Pa sem mislil, da vozni park v Indoneziji in nasploh v tistih koncih nekako liči na mojega BTjca: obutan okoli naokoli, sšravban skupaj s knipingi, rejnat pa toliko, da niti sence več ne meče...

Tudi to kar pišeš je na cesti in še kaj..... 🥴

A tudi sfrizirani in opicanjeni avti so, poglej malo po netu.... 😉

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Drugače pa ok.... 😉

Ja res je, Indonezijci so cist nori 😊

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano

Indonezijci zdaj živijo tisto, kar smo mi pred 20 leti. Čase avto romantike in uživaštva v svobodni izbiri, kjer je dejansko le denar omejitev kaj si boš privoščil.

Mi smo zdaj v mračni dekadenci, napol diktatorskega ukazovanje iz neke nedemokratične entitete imenovane Bruselj pod vodstvom prve čarovnice in kradljivke.

Vse bi nam pobrali in za tanke dali ter vprašal:" wollt ihr Butter oder Kanonen?" pa smo odgovorili " wir wallen kanonen" , "Kanonen machen uns stark, Butter macht uns nur dick".

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Indonezijci zdaj živijo tisto, kar smo mi pred 20 leti. Čase avto romantike in uživaštva v svobodni izbiri, kjer je dejansko le denar omejitev kaj si boš privoščil.

Mi smo zdaj v mračni dekadenci, napol diktatorskega ukazovanje iz neke nedemokratične entitete imenovane Bruselj pod vodstvom prve čarovnice in kradljivke.

Vse bi nam pobrali in za tanke dali ter vprašal:" wollt ihr Butter oder Kanonen?" pa smo odgovorili " wir wallen kanonen" , "Kanonen machen uns stark, Butter macht uns nur dick".

Kamot lahko greš tja in poskusiš njihovo romanco in svobodno uživaštvo z 200€ na mesec, ti bi mogoče dobil 400€!

Verjemi mi, da bi bil kmalu nazaj v naši lepi, čisti in urejeni državi.... 🤗😊😉

Napisano
pred 11 urami je Bini napisal:

Kamot lahko greš tja in poskusiš njihovo romanco in svobodno uživaštvo z 200€ na mesec, ti bi mogoče dobil 400€!

Verjemi mi, da bi bil kmalu nazaj v naši lepi, čisti in urejeni državi.... 🤗😊😉

Pravijo, da je z polno ritjo lahko srati. 😊

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.