Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zajebavam se s tem istop sistemom po menjavi akuja. Nekako mi ne rata, trenutno mi lučka ne utripa samo piše da istop ni ready. Kaka ideja?

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

Napisano

A ni neka fora pri menjavi akumulatorja, se ne spomnem kaj a je tukaj bilo že napisano! Če je to kar mislim, da je.... 🤔

Mogoče se kdo oglasi, ki je že sam menjal akumulator. 🤔

Napisano

Je ja. Sem šel že 2x skozi to pa se mi ustavi pri utripajoci zeleni istop lucki. .

Sedaj sem dal še 1x kleme dol iz akuja pa da vidimo. Sicer pa b sedaj vem kako se ta utripajoča luč ugasne, če pa potem istop ne bo delal pa Tut ok... marsikdo bi si želel da ne dela

Napisano

To ne vem , ne vem kje bi to naredil. Nekaj se resetira samo mi nekak ne dela.

Napisano

Kaj bi nekateri dali za trajni izklop i-stopa 😅 Sedaj samo še pogruntaj kako lučko izklopit 👌

Napisano

Mal se moraš peljat. I-stop se sam uči. Tako so mi rekli pri mehaniku za mazde, ko sem se zanimal za menjavo akumulatorja. Poročaj, če je to res.

Napisano
Kaj bi nekateri dali za trajni izklop i-stopa  Sedaj samo še pogruntaj kako lučko izklopit 
Lučka je sedaj off nič ne utripa.

Mal se moraš peljat. I-stop se sam uči. Tako so mi rekli pri mehaniku za mazde, ko sem se zanimal za menjavo akumulatorja. Poročaj, če je to res.
Hja naredil sem ene 20km pa ni bil ready še. Mislim da bom tako pustil. Nič ne sveti, nič ne utripa... Samo istop pač ni ready

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.