Alex Napisano 9. december, 2025 Prijavi Napisano 9. december, 2025 pred 7 urami je Bini napisal: Na 6tki ali tudi na 30tki? Jaz imam vedno na avto. in tudi na 3ki so delali 6let bp. S tem, da sem jih enkrat preventivno našprical s silikonskim sprejem. 🤗😉 Na 6-ki. Na cx 30 je drug sistem zapiranja in naj ne bi bilo več problemov s tem. 3 Citiraj
nHear Napisano 17. december, 2025 Prijavi Napisano 17. december, 2025 Pripravljen za sezono smuke 🙂 7 2 Citiraj
Z M A J Napisano 17. december, 2025 Prijavi Napisano 17. december, 2025 Lepo si antenco vkomponiral Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano 22. december, 2025 Prijavi Napisano 22. december, 2025 Ni snega,pa ga kar sami delamo😄...preden pride tapravi sneg in minus temperature😬 VID_20251222_142958.mp4 2 1 Citiraj
ignacij Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 Zimsko pranje petard 8 1 Citiraj
Alex Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 pred 2 urama je ignacij napisal: Zimsko pranje petard Pranje ali metanje petard?🤗 2 Citiraj
Boss Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 pred 5 urami je ignacij napisal: imsko pranje petard Ena je v bistvu šestarda, druga je pa sam CX-30 5 Citiraj
godlike Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 Torej je pravo petardo imel samo @Slivka? 🤔 3 Citiraj
Bini Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 pred 8 minutami je Boss napisal: Ena je v bistvu šestarda, druga je pa sam CX-30 .... PREMIUM 2 Citiraj
Alex Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 Pred eno uro je Boss napisal: Ena je v bistvu šestarda, druga je pa sam CX-30 Če pravi, da sta dve petardi, bo že držalo. Ne ga popravljati.😉 1 Citiraj
ignacij Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 pred 1 uro je Boss napisal: Ena je v bistvu šestarda, druga je pa sam CX-30 Ma tale mini dino z ročnim menjalnikom je res poezija, zato si zasluži naziv petarda. 1 1 Citiraj
Boss Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 Pred eno uro je ignacij napisal: Ma tale mini dino z ročnim menjalnikom je res poezija, zato si zasluži naziv petarda. Hehe, @Alex tole je bilo pa kot porinjen nož v tvoje poškodovano koleno. 😁 6 1 Citiraj
Alex Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 pred 2 urama je Boss napisal: Hehe, @Alex tole je bilo pa kot porinjen nož v tvoje poškodovano koleno. 😁 Zakaj?🤗 Petarda je ponavadi le *napihnjena"pasja bombica. Cx30 x186 je pravi dinamit. 😉 5 Citiraj
g.Wankel Napisano 31. december, 2025 Prijavi Napisano 31. december, 2025 Glede na to, kok je primorka soljena letos (ali se samo meni zdi), bi bilo fajn da greš v pralnico še na obisk Citiraj
g.Wankel Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar pred 4 minutami je etcho napisal: Kot iz filma.😁👍 Ja še ta zrnat filter je dal čez, da res zgleda k film iz 30ih 2 Citiraj
samSimon Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar pred 53 minutami je g.Wankel napisal: Ja še ta zrnat filter je dal čez, da res zgleda k film iz 30ih To je tisto, ko "sharpening" slajder zategneš do konca. 😁 3 Citiraj
Hixxy Napisano 6. januar Prijavi Napisano 6. januar Evo pa smo dočakali malo zimskih razmer tudi na primorskem 9 1 Citiraj
FuManchu Napisano 7. januar Prijavi Napisano 7. januar Pri nas ga je tolk v pol ure zapadlo. Nekje cca 25cm ga je. Happy Times. 1 Citiraj
Alex Napisano 7. januar Prijavi Napisano 7. januar Pri nas na obali je bila včeraj zvečer prava norišnica po cestah (v zaledju). V Dekanih ,kjer sem takrat, so v dobrih petnajstih minutah ceste postale prave dsalnice. Pihalo je kot pri norcih, temperatura -3, mokre ceste in pravi snežni metež je bil. Dobesedno. In seveda so se takoj na prvem klancu trije avti verižno zaleteli. (letne gume press). Jaz sem šel po stranskih uličicah brez problema. Dobre zimske gume, press.💪 2 Citiraj
etcho Napisano 7. januar Prijavi Napisano 7. januar V Sečovljah pa ni zapadlo nič. Verjetno zato, ker je letel sneg vodoravno mimo nas zaradi burje. So pa bile Buje zato bele. 😁 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.