Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Osebno se najbolj nagibam k tisti fisher resitvi. + vlozek in kemicno sidranje + je tko 1mm ven in sluzi kot distancnik da se ne nasladnja na fasado sitnica je cena (ok prezivim glede na to da bo to kar trajno) in pa predvsem kje tega hudica sploh dobit. Prov nikjer ne najdem pri nas. Razen tu: Sistem Thermax FISCHER 12/110 M12,inox ter. montaža z razmikom/maj. pak. SB-2 WEBSHOP.SCHACHERMAYER.COM <p>Sistem za montažo z razmikom Thermax podjetja fischer je idealna rešitev za pritrditev na zunanje stene pri sistemih toplotne izolacije ETICS, brez toplotnih mostov. Sistem je sestavljen iz posebnega...
-
Sem zjutraj preveril na portalu energetike pa ni blo nič, tudi prodajalec na pumpi ni vedu kdaj bodo objavili zaradi praznika Realno je to edini teden v letu, ko bom prišparal, ker se bom manj vozil in sem tankal samo danes ta teden
-
Kdo je zdaj kriv? Golob, Janša ali nihanje nafta na trgih? 🤪 Bencin bo malenkost dražji, dizel in kurilno olje pa cenejša WWW.RTVSLO.SI Najvišje dovoljene drobnoprodajne cene bodo opolnoči znašale 1,635 evra za liter bencina, 1,708 evra za liter dizelskega goriva in 1,352 evra za liter kurilnega olja. Nove cene veljajo do vključno 4. maja.
-
Sem spucal za vikend, pa da vidimo zdej čez čas... Olje dejansko stoji na šipki na istem nivoju po par tisoč tako da...
-
Ne gre za to...gre za to,da zločinski komunistični rezim prizna svoje zločine nad slovenstvom,ali pa vsaj pusti normalen,nasi stopnji civiliziranosti primeren pokop vsem,ne samo nekaterim žrtvam vojne. Prvo se zaradi omejenosti v glavah ne bo nikoli zgodilo. Glej še enkrat svoj komentar: Torej zaradi takih zabitih...vedno znova in znova moraš rovariti po ranah in prcati,ker misliš,kako prav imaš...a v bistvu imaš le majhno samopodobo...administrator pa tak....mene bi bilo sram. Drugo pa...normalen pokop vseh žrtev-bi bil že zdavnaj čas,če nočemo še dalje gledati propad naše nacije...ker tako se med sabo prepiramo,drugi nas pa molzejo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.