Boss Napisano 15. februar, 2023 Prijavi Napisano 15. februar, 2023 To je dejstvo, da je zeleni prehod samo še ena izmed nateg... pravim pa to, da v teh 12 letih bo še kar nekaj vode preteklo in da nič ni tako fiksno, da se ne bi moglo spremenit. Sem pa prepričan, da bomo morali "pomagat" v prepričevanju in ne samo gledat. 1 Citiraj
Alex Napisano 15. februar, 2023 Prijavi Napisano 15. februar, 2023 pred 1 uro je Boss napisal: To je dejstvo, da je zeleni prehod samo še ena izmed nateg... pravim pa to, da v teh 12 letih bo še kar nekaj vode preteklo in da nič ni tako fiksno, da se ne bi moglo spremenit. Sem pa prepričan, da bomo morali "pomagat" v prepričevanju in ne samo gledat. Jaz že pomagam pri tem na moji 6-ki.😄 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. februar, 2023 Prijavi Napisano 17. februar, 2023 Primerjalni test 4x4 bencinarji vs električarji (škodilaki): Po izkušnji na Švedskem lahko že kar na začetku potrdimo tisto, kar predvidevate: bencinske škode so bolj zabavne. Velika teža baterij na dnu ne mara hitre menjave smeri, v ovinkih želi avto po svoje. Promotorji elektromobilnosti zamolčijo - dodane pol tone baterij slabo vpliva na vodljivost avta. Ampak, ne, a veste ti avti imajo toliko enih elektronskih pomagal, da klasično fiziko postavijo na laž, ane. Uglavnem, el avti so nevarnejši. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 Avtomobili le še za bogate, ostali se bodo morali zadovoljiti s »havanizacijo« NOVICE.SVET24.SI Evropa se je, kot kaže, odločila: od leta 2035 dalje bo prodaja novih vozil z motorji z notranjim... Slabo se nam piše.... 2 Citiraj
Jest Napisano 2. marec, 2023 Avtor Prijavi Napisano 2. marec, 2023 Se je ze zacelo "miniranje"... 🤣 Nemčija prihodnji teden v Bruslju ne bo podpisala uredbe o prepovedi prodaje avtomobilov z motorji na notranje izgorevanje leta 2035, če v njej ne bo možnosti podaljšanja za avte na uporabo do okolja prijaznih sintetičnih goriv, pravi minister za promet. Nemški prometni minister: Izjema naj bodo tudi avtomobili na e-goriva WWW.RTVSLO.SI Nemčija prihodnji teden v Bruslju ne bo podpisala uredbe o prepovedi prodaje avtomobilov z motorji na notranje izgorevanje leta 2035, če v njej ne bo možnosti podaljšanja za avte na... 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
DonFelipe Napisano 9. april, 2023 Prijavi Napisano 9. april, 2023 Končno dokazano da ta e-mobilnost in podobne neumnosti ne pijejo vode ter da so samo za hvalisanje. Najbolj smešni so tisti ki ti pridejo in ti fehtarijo za štrom, nimajo pa kaj za povedati. A se bodo sedaj tudi polnilne postaje uvedle v župniščih? 1 Citiraj
Slivka Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 Je€@la te elektrika! Dež na polno, avto temno siv, zadaj pa brez luči. Vse za 500 metrov daljši doseg... Pa ko bi se vsaj peljal. Ne, 120 po prehitevalnem... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Scr3am Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 To imajo vsi avti k imajo dnevne luci in ne samo elektricni. Pac ko dnevne luci gorijo sveti samo spredaj... 2 Citiraj
Slivka Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 Avto ima motor s 100 kW in porabi 5 litrov nafte na 100 km - tako, zaokroženo, da bo lažje računat. Kolikšen je prihranek, ker mu ni potrebno proizvajati 2x po 5 W za 'pogon' žarnic? Je res vreden ta prihranek, da opraviči tveganje za nesrečo, ker voznik pozabi obrniti stikalo? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Shrek Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 Ja...sam milijon takih avtov pa je krška nuklearka... 🤪 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 Pa ravno sedaj ti pravim da to nima nobene veze s tem da je elektricen avto in da spara na zadnjih luceh. Avti so tako debilno narejeni, da ce je dovolj svetlobe gorijo samo dnevne luci spredaj. Zadaj je tema. To je ze od samega zacetka, ko so ven prisle dnevne luci. Je pa res, da bi voznik sam lahko malo razmisljal in pri slabi vidljivosti rocno obrnil stikalo na on in bi bila zadeva resena. Take paciente usak dan vidim na cesti. Tudi "blendanje" ne pomaga. 4 Citiraj
Boss Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 Ma ne vem, če je res vse na ljudi zvračat. Že sam moram biti kr dobro pozoren, da vidim, a mi gorijo luči al ne, podnevi v dežju. Sistem je auto, ravno zato, da prepreči pozabiti prižgat luči, ampak v trenutku, ko pa dela bolj po svoje je pa prej narobe kot pa pomoč. Tolk avtomatike, ampak da bi izkoristili senzor za dež in vklop brisalcev, da bi to zaznal in takrat obvezno vklopil luči - hmmm tolk daleč v razmišljanju pač načrtovallci očitno niso prišli. 5 1 Citiraj
NevLado Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 pred 46 minutami je Scr3am napisal: Pa ravno sedaj ti pravim da to nima nobene veze s tem da je elektricen avto in da spara na zadnjih luceh. Avti so tako debilno narejeni, da ce je dovolj svetlobe gorijo samo dnevne luci spredaj. Zadaj je tema. To je ze od samega zacetka, ko so ven prisle dnevne luci. Je pa res, da bi voznik sam lahko malo razmisljal in pri slabi vidljivosti rocno obrnil stikalo na on in bi bila zadeva resena. Take paciente usak dan vidim na cesti. Tudi "blendanje" ne pomaga. Fora je, da ti to avto sam nardi, sam pač folk ne gre v nastavitve in ne nastavi sensitivity na mid-high. Jaz sem se ob nakupu sprehodu po vseh nastavitvah in preveril kako in kaj. Enim je pa važno samo da radio špila in ne pipaj. AJA PA ŠE TO, pri pralnem stroju mi dodate program eko sam zaradi tega ker more bit not čeprou je crap, na avtu pa ne more dvignt senzitivnosti luči po default na mid-high???? 2 Citiraj
Shrek Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 To je tko, da avto vozi človeka, ne pa človek avto. 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 pred 4 urami je Slivka napisal: Je€@la te elektrika! Dež na polno, avto temno siv, zadaj pa brez luči. Vse za 500 metrov daljši doseg... Pa ko bi se vsaj peljal. Ne, 120 po prehitevalnem... Tesliranje postal je poseben šport zadnjih par let. Kako da tega še nisi dojel? Citiraj
Boss Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 Ampak nutrije se pa dobr počutijo v takem vremenu. 1 2 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 Bo Don filipe povedu kaj več o tem(počutju),..on jih ma doma u ogradi ne ? 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
DonFelipe Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 Nimam jih, ampak najbolj jim godita vodno okolje in mediteranska klima. A rabiš meso ali krzno? Zakaj kradeš rastline po Barju? Citiraj
Boss Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 Jaz sm v bistvu podtalni pogozdovalec morosta in razseljevalec mostiščarjev. Ker v nasprotnem primeru je lov na nutrije s protiletalskim topom preveč enostaven. Citiraj
Tilen5 Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 Jst dilam umazane rastline iz močvirja po Evropi. Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 24. april, 2023 Prijavi Napisano 24. april, 2023 pred 5 urami je Scr3am napisal: Pa ravno sedaj ti pravim da to nima nobene veze s tem da je elektricen avto in da spara na zadnjih luceh. Avti so tako debilno narejeni, da ce je dovolj svetlobe gorijo samo dnevne luci spredaj. Zadaj je tema. To je ze od samega zacetka, ko so ven prisle dnevne luci. Je pa res, da bi voznik sam lahko malo razmisljal in pri slabi vidljivosti rocno obrnil stikalo na on in bi bila zadeva resena. Take paciente usak dan vidim na cesti. Tudi "blendanje" ne pomaga. Mislim, da se nisva prav razumela. Ja, razumem, da je to zaradi "ekologije" v vseh vozilih ne glede na "pogonsko gorivo". Ampak a je res tak prihranek, da se tvega varnost v prometu (zaradi pozabljivih voznikov), da je vredno tega? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 26. april, 2023 Prijavi Napisano 26. april, 2023 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.