ignacij Napisano 16. december, 2025 Prijavi Napisano 16. december, 2025 No mogoče pa bo EU le srečala pamet. Bruselj predlaga odpravo prepovedi prodaje novih vozil z motorji z notranjim zgorevanjem WWW.RTVSLO.SI Evropska komisija predlaga odpravo prepovedi prodaje novih vozil z motorjem z notranjim zgorevanjem... Citiraj
ignacij Napisano 18. december, 2025 Prijavi Napisano 18. december, 2025 Folk je precej navdušen na novim BMW ix3. Doseg 800km, v praksi verjetno okoli 600km, cena od 55k dalje. Citiraj
Shrek Napisano 19. december, 2025 Prijavi Napisano 19. december, 2025 Še vedno je BMW... Bljak... 1 1 Citiraj
mazdaman Napisano 19. december, 2025 Prijavi Napisano 19. december, 2025 pred 18 urami je ignacij napisal: Folk je precej navdušen na novim BMW ix3. Doseg 800km, v praksi verjetno okoli 600km, cena od 55k dalje. Če je od 55 s takšno baterijo potem je do dober deal, ampak verjetno je za to ceno manjša baterija in oskubljen z opremo, ki pa potem še nanese 20k€. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
ignacij Napisano 19. december, 2025 Prijavi Napisano 19. december, 2025 Ja verjetno bo treba odbiti 70k, da bo top zadeva. Če bi avto v roku 2 let padel na 40k, bi me zanimal, ker je dober paket, pa sem vedno vpil, da BMW ne bo pri hiši. Citiraj
Bini Napisano 19. december, 2025 Prijavi Napisano 19. december, 2025 Po dveh letih ga nebo noben prodal, razen dotalke.... 🥴 Citiraj
Tilen5 Napisano 19. december, 2025 Prijavi Napisano 19. december, 2025 (urejeno) zakaj so vsi novi bwmji tako grdi? Popravljeno 19. december, 2025 od Tilen5 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 19. december, 2025 Prijavi Napisano 19. december, 2025 pred 51 minutami je Tilen5 napisal: zakaj so vsi novi bwmji tako grdi? Saj tudi stari niso nek presežek lepote. 1 Citiraj
ignacij Napisano 19. december, 2025 Prijavi Napisano 19. december, 2025 pred 2 urama je Bini napisal: Po dveh letih ga nebo noben prodal, razen dotalke.. Zakaj pa ga ne bi noben prodal? pred 1 uro je Tilen5 napisal: zakaj so vsi novi bwmji tako grdi? Kar se tiče oblike je verjetno stvar okusa, tudi meni so mazde lepše. 1 Citiraj
Bini Napisano 19. december, 2025 Prijavi Napisano 19. december, 2025 pred 52 minutami je ignacij napisal: Zakaj pa ga ne bi noben prodal? Kar se tiče oblike je verjetno stvar okusa, tudi meni so mazde lepše. Ti bi ga prodal po dveh letih za tak denar? 🤔 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 19. december, 2025 Prijavi Napisano 19. december, 2025 pred 5 minutami je Bini napisal: Ti bi ga prodal po dveh letih za tak denar? 🤔 električnem pada cena hitreje kot tapravim avtom 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
ignacij Napisano 19. december, 2025 Prijavi Napisano 19. december, 2025 pred 47 minutami je Bini napisal: Ti bi ga prodal po dveh letih za tak denar? Takšen je pač trg, vprašanje ni na mestu. 1 Citiraj
Bini Napisano 20. december, 2025 Prijavi Napisano 20. december, 2025 pred 16 urami je ignacij napisal: Takšen je pač trg, vprašanje ni na mestu. Ok.... Citiraj
Alex Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar Takle imamo pozimi z električarji. 😉 https://domovina.je/zima-brez-milosti-lastniki-elektricnih-vozil-bijejo-bitko-z-dosegom 1 Citiraj
Boss Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar Ja tole mi je razlagal sodelavec, ki je sred tedna šel službeno iz Lj v NM. Vzame Avant2Go Cupro, kjer je pisalo, da ima domet slabih 300km pa 89% polno baterijo. Si je rekel, da teh 70km, do NM in še 70 nazaj bo pa ja dost. Pa še mudilo se mu ni in je šel bolj na izi. Ja, do NM je porabil 48% baterije. Tko, da je pol nek app nameščal, da je v cca pol ure polnjenja, ki tud ni šlo nikamor, dopolnil 20%, da je prišel nazaj v Lj. 1 1 1 Citiraj
goB Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar pred 3 urami je Alex napisal: Takle imamo pozimi z električarji. 😉 https://domovina.je/zima-brez-milosti-lastniki-elektricnih-vozil-bijejo-bitko-z-dosegom Zato pa bodo pri nas še dolgo peli bencinci.... 4 Citiraj
Alex Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar pred 34 minutami je goB napisal: Zato pa bodo pri nas še dolgo peli bencinci.... In dizelaši.😉 5 Citiraj
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar A to se Franceki še dodatno pripravljajo strašit svoje državljane? Just a moment... WWW.MALUS-ECOLOGIQUE.FR Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Se pravi se splača danes kupit močnejše avte pol jih pa rabljene v Francijo prodajat. Hehe sem gledal Škoda Superb 265KM te pride 42.000€ dodatnega ekološkega davka.🤣 Citiraj
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Se pravi, da je to praktično 100% davek... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Mazda preložila prihod električnih modelov na lastni platformi WWW.AVTOMANIJA.COM Mazda širi svojo ponudbo električnih modelov, vendar ne tako hitro, kot je bilo sprva pričakovano. Citiraj
Boss Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Hočejo povedat, da je treba tele ČangŠlang izdelke z Mazdinim znakom pač preskočit? Citiraj
Jest Napisano 21. januar Avtor Prijavi Napisano 21. januar Potem naslednji avto izgleda ne bo vec Mazda ... Sicer mi je Mazda CX-6e naceloma vsec... me pa moti, da nima dinamicnih LED luci ... in se nekaj malenkosti ... Tako je vseeno zame resen konkurent Tesla Y ... Bomo pa videli, ko se bo dalo CX-6e probat ... ce me mogoce preprica ... Tesla je malo krajsa, tako, da ne bo tako knap šlammed v garažo... Mazdo moram pa najprej probat... Mazda 6e recimo ni sla v garažo ... CX-60 je celo najkrajša med temi tremi Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Ja to je trenutek, ko ugotoviš, da 10 cm sploh ni tolk malo. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.