Bom malo Alexovo logiko uporabil... takoj, ko se je razvedelo, da bo JJ sestavljal vlado so cene goriv poskočile.😜
V torek lahko pričakujemo novo podražitev goriv
WWW.ZURNAL24.SI
V torek se bodo spremenile cene pogonskih goriv. Po dveh zaporednih znižanjih tokrat pričakujemo, da se bodo vsi naftni derivati podražili.
To je podobno, kot izjava, da ne smeš teči, ker je hiter, ampak,da se moraš lepo uleči na tla in čakaš, kakšne volje je danes kosmatinec.
V vsakem primeru si ga nadrsal.🤔
Sem prec pogruntal😄...saj vemo tukaj,za kaj nisem ostal na Fordu...pa čeprav moram Ford pohvaliti,kar se mojega C-Maxa tiče. Samo tisto so bili drugi časi pri Fordu...časi,ko je ford z prve serije Focusa,ki je kvalitetno že bila "on par" z Golf-om (da se o legi sploh ne pogovarjamo)...naredil neverjeten preskok na drugo generacijo Focus-a. Da spomnim-Focus C-Max je prišel ven celo pred klasičnim Focus-II. Ta serija po moje še danes kraljuje kar se tiče kvalitete za cvenk...takrat če si postavil Focus-II vštric Golfa ti je takoj postalo jasno...VW je rabil doooolgo časa,da so se opomogli od tega šoka in Forda tukaj "ujeli"...po moje boljšega avta za cvenk v tej klasi ne bomo več videli-prostornost,udobje,lega,motorji itd-vse že res dobro za cvenk...ker npr. Corolla je bila tukaj kar konkretno dražja....mogoče bi lahko v isti koš vrgel takratno Mazdo-3, katera je pa itak bila praktično preoblečeni Focus....in tudi konkretno dražja...za cca.1/4 cene-vem,ker sem leta 2006 kupoval,in je bila kljub veliko skromnejši opremi veliko dražja celo od C-Maxa.
Naš Fordov "črnuhec" noče in noče škripniti-20 let in še kar šiba😲
Samo še navzdol gre-žal😟
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.