Ja to je pa NO GO, razen recimo, da imaš kakšen lidl ali pa dva blizu pa ga polniš na 10 dni...če imaš recimo 20-30 km v službo...edino potem ni tako "poceni" kot pa če doma polniš...jaz ga ne bi imel, če ne bi imel elektrarne in več kot dovolj viška prejšnja leta...mialim, da lahko še enega mestnega nabavimo
Pa ne saj jaz se vozim bolj umirjeno, pa tudi za zadnje gume ni dobro, sploh ker so 255 pa 19" in niso ravno poceni, niso pa pretirano drage 🤪, sicer sem namestil kar celoletne in to je to...občasno zapaše malo pritsinit, drugače pa 95% časa umirjeno :), gas pa divjanje je že zdavnaj mimo :)...veliko bolj sproščeno je vozit po pameti 😎. Ne vem meni se je super vozit z elektriko, nisem mislil, da mi bo tako všeč, ker sem vedno bil "proti"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.