Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e se ne motim, ima 3 samo 280 mm velike diske spredaj tako da gre ta 15 col iz oglasa bp gor, na zadnjo os ?e toliko bolj. Obseg je res manj?i, a za tistih nekaj km do prvega vulkanizerja nima veze, va?no da jo spravi? gor.

Napisano

Tako je, rezervna guma ni enaka navadni feltni

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Jaz sem narediu ?e cca. 20 km, ko mi je kazalo 0 km pa sem potem tankal 43l. Narediu sem pa 685 km. Se pravi 700 km bi naredu z lahkoto.

Bencinske ?rpalke v modernih avtomobilih so locirane neposredno v rezervoarju in potrebujejo vi?ek bencina, zato da hladi in ma?e ?rpalko. V navodilih (ki si o?itno nisi prebral) pi?e, da priporo?ajo, da je rezervoar vedno vsaj 1/4 poln. Stro?ek popravila pokvarjene bencinske ?rpalke (+razdiranje rerovarja) je verjetno >500?. Mo?nost, da si pumpo ?e po?kodoval seveda obstaja. Poleg tega ob popolno izpraznjenemu rezervoarju v sistem potencialno potegene ?e kak?ne ne?isto?e in je ?koda ?e ve?ja. Naredi si prosim uslugo in preberi navodila za uporabo vozila.

Napisano

Ni treba da je potopljena ves cas, vazno da ima bencin.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Tudi sam sem z pogosto vo?njo na rezervi pred?asno v pokoj poslal bencinsko pumpo.

Sploh odkar je avto predelan na LPG sem se konstantno vozil na rezervi z bencinom.

Napisano

Glede pumpe bencinske....?e je potem tako, bi tudi pri meni crknile 2 benz pumpe...na mazdi 3 2.0 in mazdi 5 2.0 pri katerih sem vedno pridno praznil tank do te mere da se kazalec niti ni vec premaknil ob kontaktu ,seveda 0 po bc je bil ze zdavnaj mimo ha ha. Ali pa sem zgolj imel sre?o. Je pa res. Iz same varnosti ko zasveti lu?ka, ka?e bc ?e za 60km je notri zih 15l benza. Ko zasveti gre? tankat pa je to to.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Glede pumpe bencinske....?e je potem tako, bi tudi pri meni crknile 2 benz pumpe...na mazdi 3 2.0 in mazdi 5 2.0 pri katerih sem vedno pridno praznil tank do te mere da se kazalec niti ni vec premaknil ob kontaktu ,seveda 0 po bc je bil ze zdavnaj mimo ha ha. Ali pa sem zgolj imel sre?o. Je pa res. Iz same varnosti ko zasveti lu?ka, ka?e bc ?e za 60km je notri zih 15l benza. Ko zasveti gre? tankat pa je to to.

Ja,ampqk ima? pa ljudi,ki pa se nonstop vozijo na manj kot ?etrtini.

Saj ne crkne samo zaradi tega,ampak verjetno malo pospe?i zadevo.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Bli?a se 2. servis za na?o M3 G120... Malo zbiram ponudbe samo se mi zdi zelo visoka cena. Skupaj okoli 270 eur.

Olje po 18 eur/L. Na Mimovrste 6, 30 eur/L.

Brez olja, ?e prinesem svoje, bi tako skupaj bilo 200 eur.

Kaj se vam zdi?

Poslano z mojega MI 9 z uporabo Tapatalk

Napisano

Tudi kabinski filter si lahko sam zamenja?...2min dela...olje pa itak svoje,ker so cene oderu?ke

Napisano

Bli?a se 2. servis za na?o M3 G120... Malo zbiram ponudbe samo se mi zdi zelo visoka cena. Skupaj okoli 270 eur.

Olje po 18 eur/L. Na Mimovrste 6, 30 eur/L.

Brez olja, ?e prinesem svoje, bi tako skupaj bilo 200 eur.

Kaj se vam zdi?

Kam pa hodi? na servis? Lp
Napisano

Kam pa hodi? na servis? Lp

Uradni servis, kateri za enkrat ne povem. Vpra?al sem na 3 kraje, za enkrat mam 1 ponudbo, in me je cena malo ?okirala. Pri?akoval sem do 200eur z vklju?enim oljem po njihovih cenah.

Napisano

Glej,pri Selmarju je cc220e z oljem vred,pokli?i jih in se dogovori v ?ivo brez kakih ponudb! Sem bil teden dni nazaj na 1.ki je tako isti in so bili OK. Lp

Napisano

Malo zamujam v to temo. Ampak to o pregrevanju bencinske ?rpalke ni iz trte izvito. Konkretno, pri mojem biv?em motorju je bila to pogosta okvara. ?e so se ljudje vozili na vro? dan s praznim rezervoarjem se je lahko pregrela in crknila. Pri avtu je sicer v tanku bistveno hladneje ampak sam sistem (potopljena ?rpalka v gorivu) je pa isti. Prvi? pa sli?im, da bi crknila zaradi tega. Je pa ?e parim crknila, ?e je zmanjkalo dizla in je potegnilo zrak. 

Napisano

Glej,pri Selmarju je cc220e z oljem vred,pokli?i jih in se dogovori v ?ivo brez kakih ponudb! Sem bil teden dni nazaj na 1.ki je tako isti in so bili OK. Lp

Sej to je to, servis + svoje olje smo lih okuli 220 eur. Poskusu se bom zmenit za pametno ceno olja, ?e ne bom nabavu in prnesu svojga.

Napisano

Nisi razumel, komplet servis, vse njihovo 220e. S tvojim oljem pa mora bit minus4.2lit x17?. Lp

Napisano

Nisi razumel, komplet servis, vse njihovo 220e. S tvojim oljem pa mora bit minus4.2lit x17?. Lp

Sem sem razumel, ?e odbijem olje smo na cca 190 eur brez olja. Plus moje olje 5 L x 6,3 eur = skupaj 220 eur.

Napisano

Glej tako bo vredu;220 polna cena, minus 71? njihovo olje je 150? in to je to. Svoje ole pa prinese? ki je nekje 6.30? X 4.2lit. Lp

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem mal chat got spraševal, pa ni kaj disti našel o težavah s 3.3 dizli 
    • Če/ko bo naslednjič menjal, predlagam kar skupinski nakup. Edina šansa da si zagotoviš tisto najboljše.
    • Kar se Janezek nauči, to Janezek zna. 😉 V 6-ki (v obeh, ki sem jih imel do sedaj) imam Bose ozvočenje. To je najbolj precenjeno ozvočenje, kar jih vgrajujejo v avtomobile (poceni komponente z papirnatimi zvočniki). Tako, da lahko primerjam direktno oba. Bose nima equilazerja, tole v cx30 pa ja. Z njim si zelo pomagaš, če le obvladaš osnove zvoka. Etcho je vse skupaj nadgradil  še z aktivnim subwooferjem, tako, da je sedaj vrhunsko. Oba se z avto hi-fi jem ubadava že trideset in več let in mislim, da oba obvladava, kaj  je dober in kaj ni dober zvok. 😉
    • Samo res, meni je čisto ok ozvočenje v cx-30 pa nimam Bose kot je bilo v M3ki....
    • Jaz berem tole takole:  Ker moja nima Bose to pomeni, da je zvok osnovnega radia z pravimi nastavitvami boljši kot Bose ozvočenje.  Posebej za mojo cx30 je ozvočenje naredil in prilagodil Pioneer. Jaz sem zamenjal samo tweeterje v stebričkih in je zvok bomba. Dobro, če bi bil še subwoofer v prtljažniku bi bilo še boljše.    @Alex in glih tvoja varianta CX-30 je v vsem objektivno najboljša? Ma ne nas zaje.... 😀      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.