Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

danes sem dobil vpoklic na servis za nek rele za brisalce, ki se lahko okvari in posledi?no brisalci ne delajo..

je ?e kdo imel ta problem? (mazda3 2017 g165)

Napisano

Tudi mi smo dobili vpoklic, Mazda3 G120 2017. Bom re?u skupaj s servisom septembra...

Poslano z mojega MI 9 z uporabo Tapatalk

Napisano

Bini ne gre to tako, da odstevas... Vsaj v mojemu primeru, ko sem se enkrat zanimal ni bilo. Imam racun od prejsnega lastnika k je placal 240e za servis (olje, filter olja, kabine in zraka + delo). Na racunu je bilo racunano 1h dela = 60e samo za delo. Pridem na servis in vprasam koliko bi me prisel servis, ce prinesem ves svoj material in pravijo 120e, ker je kao predpisan normativ za redni servis 1.9h. Ce bi ves material vzel pri njih bi bila cena servisa 240e in bi mi racunali 1h dela v kolikor pa prinesem svoj material bi mi pa racunali 120e (2h) za delo. To so cene brez drobnega materiala in ostalih tekocin (vitrex, zavorna, hladilna itd.) Zej pa kdo ima tu koga za norca. Pac za 60e ti nebojo naredili servisa, ce ti prineses ves svoj material, ceprav nevem kaj imajo za delat vec, kot eno uro. To je bila moja izkusnja, katera pa ni nujna, da velja za vse servise, ampak mislim, da ni bistvene razlike.

Napisano

Jaz sem na servisu vpra?o kolk je servis in so mi rekli 220,?e pa prinesem svoje olje pa ne ra?unajo olja po 17?.In tako sem profitiro 45? samo na olju. Za drug materjal pa nisem spra?eval. Lp

Napisano

Hkrati pa ti zara?unajo nekih 15 EUR za ekolo?ko razgradnjo olja, ?e olje ni njihovo. Tako so meni po mailu zapisali (servis v LJ na Tr?a?ki).

Napisano

meni je na tr?a?ki dal predra?un za 2. redni servis cca 290?, potem mi je dal nekaj popusta na olje in je bilo ?e zmeraj okoli 270?

potem sem ga vpra?al, ?e lahko prinesem svoje olje, je rekel da lahko, vendar ra?unajo 20? neke ekolo?ke takse

Napisano

Kaj imate to za ene hude avte, da tolk pla?ujete. Jaz sem za prvi servis dal pod 200 eur, pa nisem ni? kompliciral z oljem. Na koncu sem pustil ?e za malico, pa smo bili vsi zadovoljni.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano

ima kdo info katera je zadnja verzija infotainmenta za m3 2017?

trenutno imam to:

OS version 59.00.449 EU N

Music database version 00.07.000

Fail safe version 59.00.449

Napisano

Zadnja je 70.00.335C >> http://www.mazda-si.net/topic/14962-navigacija-v-mazdah-infotainment-mzd-connect/?p=412875

to velja za vse, ki imajo MZD Connect... razen za najnovejso trojko, ki ima drugacen inforainment...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Kaj to se dejansko da posodobit sam doma? Ker meni so lani ko sem vpra?al na servisu rekli da ne morem...

Napisano

Kaj to se dejansko da posodobit sam doma? Ker meni so lani ko sem vpra?al na servisu rekli da ne morem...

Da se... je pa treba striktno sledit navodilom, ki so v temi, ki sem jo prej inkal ... predvsem je treba pazit, da avto ne gre v "sleep mode" med nadgradnjo ... pa traja kaksno urco ... 

http://www.mazda-si.net/topic/14962-navigacija-v-mazdah-infotainment-mzd-connect/?p=413257

Uradno pa se ne da ... :D ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Da se... je pa treba striktno sledit navodilom, ki so v temi, ki sem jo prej inkal ... predvsem je treba pazit, da avto ne gre v "sleep mode" med nadgradnjo ... pa traja kaksno urco ...

http://www.mazda-si.net/topic/14962-navigacija-v-mazdah-infotainment-mzd-connect/?p=413257

Uradno pa se ne da ... :D ...

Zanimivo :-) hvala

Torej ta file: HiDrive-70.00.335C EU N all MAZDAs.zip

Kopiram na usb? In naprej po navodilih...

Za prepre?it sleep mode pa se stiska ?lajf na 25 minut kot berem.

Se morem malo poigrat ?ez vikend :-)

Napisano

Btw, Mazda uradno odsvetuje nadgradnjo na 70.xx.xxx ?e nima? Android Auto/CarPlay modula - priporo?ajo najnovej?i 59.xx.xxx namesto tega.

Napisano

To pomoje ne dr?i. Updejtat je treba recimo, ?e ho?e? da ti od?teva od 100% za motorno olje.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

Zanimivo :-) hvala

Torej ta file: HiDrive-70.00.335C EU N all MAZDAs.zip

Kopiram na usb? In naprej po navodilih...

Za prepre?it sleep mode pa se stiska ?lajf na 25 minut kot berem.

Se morem malo poigrat ?ez vikend :-)

Pred pol meseca sem bil na 1.servisu in so mi rekli da je bolje da mi ne abdejtajo z novo verzijo,ker so se pojavili neki problemi pri nekaterih Mazdah,tako da sem kar pustil tako kot je saj mi vse deluje kot je treba. Naj pa nebi bilo nekih dodatnih aplikacij ali funkcij dodano.
Napisano

to mi od?teva ?e zdaj na trenutni verziji (olje imam zdaj na 10%)

Bojda so mel ene te?ave.. Ne vem

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

Pred pol meseca sem bil na 1.servisu in so mi rekli da je bolje da mi ne abdejtajo z novo verzijo,ker so se pojavili neki problemi pri nekaterih Mazdah,tako da sem kar pustil tako kot je saj mi vse deluje kot je treba. Naj pa nebi bilo nekih dodatnih aplikacij ali funkcij dodano.

katero verzijo ima??

Napisano

Meni so na zadnjo verzijo updatali na servisu pa mi deluje vse bp...tudi prej mi je. Nisem opazil,da bi bilo kaj druga?e, sem pa imel prej 59

Napisano

katero verzijo ima??

Pojma nimam,kam lahko pogledam,najdem podatek?

Meni so na zadnjo verzijo updatali na servisu pa mi deluje vse bp...tudi prej mi je. Nisem opazil,da bi bilo kaj druga?e, sem pa imel prej 59

Kje si bil na servisu? Lp

Napisano

katero verzijo ima??

Imam verzijo 59.00.544. Katera pa je novej?a od te?

Na katerem servisu si bil?
Napisano

Imam verzijo 59.00.544. Katera pa je novej?a od te?

Na katerem servisu si bil?

Bil sem pri Kr?i?niku v Zagorju, nobenega problema, samo rekel sem, da bi rad imel najnovej?o verzijo in to je to.

Napisano

Bil sem pri Kr?i?niku v Zagorju, nobenega problema, samo rekel sem, da bi rad imel najnovej?o verzijo in to je to.

Katera pa je zadnja verzija? Ti vse dela vredu in kako dolgo je odkar so ti jo posodobli? Lp

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.