Ploki Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 En fajn avto. Mogo?e se pa najde kak kupec. 250-300hp na tem avtu ni nobena umetnost, sicer pa zdr?ita motor in menjalnik brez predelav notranjosti tam okoli 360-380hp. mm. tale silvia se mi dopade.niti ni tok pocen. RX8ke dobis cenej he he. 350Z ze skor za tak dnar.. pa ma 200k km skor tale.kk to da ma tako ceno? Citiraj
Symon Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 kk to da ma tako ceno? Ne mene spra?evati. Ne poznam. Lahko pa re?em, da so v tujini cenej?i. Citiraj
Boss Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Tole je bistveno predrago za ta letnik pa ne glede kaj na avtu pi?e Citiraj
Symon Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Ja. Glede na to, da je serijski je vreden dosti manj... Citiraj
jures Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 ?e koga zanima, na?el alternativo Xcarlinku za 60? s po?tnino http://shop.ebay.de/tuning-fanatics-shop_c...1.c0.m270.l1313 Zadeva dela! Namre? CDje v Miati original radiju NE MORE? poslu?at ker je avto tako trd to napravco pa lahko ruka? kakor ?e? pa bo delala Updejt, zadeva je dosti bolj prikladna kot Xcarlink (velikost) + prenosljiva iz avta na avto - saj je potrebno samo jumfer nastaviti in snemljivi kabelk zamenjatiIma RESET Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 sem hotu tud sam neki narest glede tega, pol sem ugotovil, da je v mx5 tko al tko tok hrupa, da nima smisla... je pa zanimivo, ko avto stoji je zvok muzike zelo dober, veliko boljsi kot v mazdi 6 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 sem hotu tud sam neki narest glede tega, pol sem ugotovil, da je v mx5 tko al tko tok hrupa, da nima smisla...je pa zanimivo, ko avto stoji je zvok muzike zelo dober, veliko boljsi kot v mazdi 6 Jaz ne morem poslusat navadnih cdjev - skoz preskakuje....ravno instaliral - 5 min dela, pravi da podpira CD01 - CD99, me prav zanima...delam mape Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 a mas ti tud cd-changer? meni je ostal noter en cd in ga se nisem spravil ven... caka te (ja teb ajvar ) nekaj takih majhnih del Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 sem hotu tud sam neki narest glede tega, pol sem ugotovil, da je v mx5 tko al tko tok hrupa, da nima smisla...je pa zanimivo, ko avto stoji je zvok muzike zelo dober, veliko boljsi kot v mazdi 6 Hja ti, k nima? Bose-ja notr Citiraj
iceman22 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 ocitno se morem js tudi zment z ajvarom da mi namontira par stvari..un konfort blinker mam se za nastimat,pa se kaksno stvar...a bomo enkrat meet pr ajvaru? Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 ocitno se morem js tudi zment z ajvarom da mi namontira par stvari..un konfort blinker mam se za nastimat,pa se kaksno stvar...a bomo enkrat meet pr ajvaru? Men ta blinker full dobro deluje - to?no tko kot mora. Zato ?e enkrat vsa ?ast ajvarju za modifikacije in seveda monta?o Citiraj
iceman22 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 ajvar kje si? midva z juresom sva nekej probala, potem sva prsla do zakljucka da pac pri novi setki preklapla masa in ne plus,vmes sem skuru se rocko itd..tko da ta blinker vozim s sabo ze eno leto...morem enkrat montirat.. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Vse bomo zrihtal, se pravi da moram predelat ?e 1 blinker, pr seb prevert ?e tud vse dela na "glavo" kot pri novi 6ki. Vse bomo rihtal v roku 14 dni tolk cajta mam ?e gu?vo pol bo bol?. ?e v svojo kanto nisem zmontiru papige, LI-ja(laser interceptor), zamenjal ?arnic, komfort blinkerja, ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Nimam CD changer - samo predpripravo Torej samo ?e dodam, zadeva je vredna nakupa: - zelo lep in mo?nej?i zvok kot s CDja - neverjetno hiter pri menjanju komadov - CD01-CD99 vendar ?al omejeno z radijem, torej do CD06, a podpira tudi mazde za 10 CDjev - bere mi 16GB USB klju? - bere mi 8GB SDCARD Slabost: kot vsak - telefon ne sme biti ?isto poleg (v istem predalu na primer -20 cm stran) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Vse bomo zrihtal, se pravi da moram predelat ?e 1 blinker, pr seb prevert ?e tud vse dela na "glavo" kot pri novi 6ki.Vse bomo rihtal v roku 14 dni tolk cajta mam ?e gu?vo pol bo bol?.?e v svojo kanto nisem zmontiru papige, LI-ja(laser interceptor), zamenjal ?arnic, komfort blinkerja, ... cez 14dni bom js na toplem nekje.. morem te nekej uprasat,a se da rescimo pr novi 6 zrihtat tako da ko so luci na auto da mi recimo gorijo ledice(mislim jih nastimat)potem pa ko je tema da preklopi na luci..tko kot majo audi,bmw itd... Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4108453&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Men je pa tole kar v?e?na ?verca! http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3932107&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Nimam CD changer - samo predpripravo Torej samo ?e dodam, zadeva je vredna nakupa: - zelo lep in mo?nej?i zvok kot s CDja- neverjetno hiter pri menjanju komadov- CD01-CD99 vendar ?al omejeno z radijem, torej do CD06, a podpira tudi mazde za 10 CDjev- bere mi 16GB USB klju?- bere mi 8GB SDCARD Slabost: kot vsak - telefon ne sme biti ?isto poleg (v istem predalu na primer -20 cm stran) moras pokazat tole...sej lahko das skatlo v predal (tist pri sovozniku)? kaj pa kabli? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 moras pokazat tole...sej lahko das skatlo v predal (tist pri sovozniku)? kaj pa kabli? Sej pravim 5 min....zasede 1/4 predala, zadaj lufta kok ?e? za radijem in predalom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Men je pa tole kar v?e?na ?verca! http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3932107&show=1 to sm ?e tut dolg nazaj gledu, pa ?e z bli?njega okoli?a je, ampak Honde se izogibam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 cez 14dni bom js na toplem nekje.. morem te nekej uprasat,a se da rescimo pr novi 6 zrihtat tako da ko so luci na auto da mi recimo gorijo ledice(mislim jih nastimat)potem pa ko je tema da preklopi na luci..tko kot majo audi,bmw itd... Delam na tem + ?e nekaj cukra zravn. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Delam na tem + ?e nekaj cukra zravn. js sem mislu da bi nastimal dnevne lui kot na sliki,sam na desni strani mislim da je luknja zaradi hlajenja turbine ali nekej takega..a mislis, da ce bi zapru bi blo kj narobe? Citiraj www.trziskisladoled.si
Marko_mx-3 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Tam je lahko samo luknja za Intecooler (hladilnik zraka) ali pa za bremze. Si preveril ?e je na tem mestu dovolj oddaljeno od tal, glede na predpise o dnevnih lu?eh? Citiraj
iceman22 Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Tam je lahko samo luknja za Intecooler (hladilnik zraka) ali pa za bremze. Si preveril ?e je na tem mestu dovolj oddaljeno od tal, glede na predpise o dnevnih lu?eh? ce bolje pogledas gre zrak iz te reze gor na en mali hladilnik,ki pa dobiva zrak ze iz odprtine tam ko je maglenka... sj drugac pa kaksen pameten prostor za dnevne luci ni oziroma ga js ne vidim,lahko pa kj predlagate... Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 ce bolje pogledas gre zrak iz te reze gor na en mali hladilnik,ki pa dobiva zrak ze iz odprtine tam ko je maglenka... sj drugac pa kaksen pameten prostor za dnevne luci ni oziroma ga js ne vidim,lahko pa kj predlagate... Tist spodaj se mi zdi da je samo za pogledat, ok mejbi malo bolj popiha po bremzah, samo ne verjamem.Interkuler je za leo meglenko tako da ta re?a nima nevemkak?nega pomena. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.