Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 7 minutami je Alex napisal:

Res je. Ker je v vprašalnikih le kaka tretjina vprašanj o okvarah. Aja, bilo je tudi vprašanje o zadovoljstvu na uradnih servisih . Mi je jasno, zakaj je Mazda tako nizko. 😉

Ma, sj vse ti pove o tej raziskavi ze to da so ameriski avtomobili vsi dokaj visoko

Napisano (urejeno)
pred 29 minutami je Slivka napisal:

Al sem se nasmejal! 

@Bini, sicer si zgrešil rubriko (To je pa kr smeh), ampak za dobro voljo si pa poskrbel. Mislim, ko sem videl, kje je Ford na tej lestvici...

Bine itak ponavad prilima stvari v tisto temo ki jo ma slučajno odprto 😛 se čudim, da še v temo od kave ni dal kaj od servisov hehe

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Pismo nekam visoko je Mazda na tem seznamu.

Zato ker so dizle izuzeli.... 😁

pred 18 minutami je Tilen5 napisal:

Bine itak ponavad prilima stvari v tisto temo ki jo ma slučajno odprto 😛 se čudim, da še v temo od kave ni dal kaj od servisov hehe

A ni to zanimiv oglas, vsi smo se vžali.... :whatever:

Napisano
pred 27 minutami je Matick napisal:

Ma, sj vse ti pove o tej raziskavi ze to da so ameriski avtomobili vsi dokaj visoko

Tole je itak brezveze raziskava, ker to itak ni..... :nevem:

Nekaj brezveze bluzijo, ADAC je pa ravno za Nisana zadnjič nekaj objavil kako je zanič z Dacio vred.... 🥴😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.