Kakšno natolcevanje. V vsakem parkomatu se skriva kača. Mogoče da človeku nenevarna, je pa nevarna človekovi denarnici.
V kranjskem parkomatu se je skrivala (za človeka nenevarna) kača
WWW.RTVSLO.SI
Na parkirišču Čebelica v Kranju so zjutraj v parkomatu našli kačo, ki jo je dan prej opazila obiskovalka mesta. Po laični oceni je šlo za kobranko, za človeka nenevarno in nestrupeno vrsto kače.
Še niso sploh začeli delati, pa je baje že v lekarnah pomanjkanje apaurina. Mojemu kolegu iz banda, ki ponavadi voli levico, se je scufalo do konca. Niti na vaje ne pride.😅
Ne vem, zakaj se nekateri toliko sekirajo zaradi ene ku..eve politike.
Levi-desni, ponavadi je enako zame.
Je pa lepše videti, ko ni "nepravih" na oblasti, to je res.🤗
Vprašanje za voznike mazde CX-30 in mazde 3 z baby dino motorjem(lahko tudi z X mororjem za primerjavo). Koliko plačujete za male servise oziroma koliko ste plačali za prvi servis? Danes sem telefonsko poizvedoval za okvirno ceno prvega servisa za mojo CX-30 pri Ferku in moram reči, da se mi zdi malo much. Za servisni pregled, olje + filter, kabinski filter mi je okvirno naračunal 380 euronov. So morda zopet podražili liter olja in ure zaradi obvezne božičnice in dviga minimalne plače?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.