Fantje, a pa ste opazili, da so v zadnjem času električni avti po dometu dosegli in celo presegli "fosilne" avte?
Predvsem po zaslugi MOLa, ki je omejil točenje goriva na 27,5 litra...
Najlepša hvala za odgovore. Bom jutri zjutraj preverila tlak, ko so gume hladne preden štartam v službo pa da vidimo. Če bo še vedno javljalo 2.9, grem popoldan do kolega, ki ima kompresor pa da to spustimo ven do 2.5/2.6.
Gospod Bini, gume, ki so originalno gor na avtu so Bridgestone. Sem že imela Bridgestone gume na prejšnjem avtu, sicer zimske in so mi bile ok. Po moji logiki to niso slabe gume. Ali pač? :-) Sem pristašica ali Bridgestonk, Continentalk ali pa Goodyeark. Te pa bom imela 4 sezone in potem bomo razmisljali dalje.
Lep večer želim vsem in hvala še enkrat za vse komentarje.
Gospod Boss, se ne motite. To je bil izmerjen tlak, ko sem prišla domov iz službe, torej po 20 minutah vožnje. Moja napaka. Tako da bom jutri zjutraj pogledla v računalnik avta, ko so hladne pa da vidimo. :-)
Tudi jaz se čudim... Sem prepričan, da to ni bilo merjeno pri hladni gumi, tako da verjetno je tlak pri hladni okoli 2.6 bara al pa mogoče 2.7, kar je pa za moje pojme čist OK.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.