Slivka Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 pred 9 urami je Alex napisal: Kaj čem zamerit. Vem, da si šaljivec. Zato ne morem vzeti napisanega, resno. 😉 Ampak šalim se samo do določene mere,veš. Pri dopustu ne poznam šale... Pa ko mi kdo v ponedeljek zjutraj reče 'dobro jutro' je tudi takega heca hitro konec - ponavadi je dovolj, da takega predrzneža samo pogledam... Kar se pa tvojega CX-30 tiče pa samo to: čez 15 let bo parkiran na deponiji zraven moje BTjke in bosta skupaj čakala na razgradnjo. Pa ne glede na to, koliko bo katera Mazda 'utrujena' ali pa koliko bo katera Mazda 'kot nova'... 2 2 1 Citiraj
Alex Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 pred 20 minutami je Slivka napisal: Ampak šalim se samo do določene mere,veš. Pri dopustu ne poznam šale... Pa ko mi kdo v ponedeljek zjutraj reče 'dobro jutro' je tudi takega heca hitro konec - ponavadi je dovolj, da takega predrzneža samo pogledam... Kar se pa tvojega CX-30 tiče pa samo to: čez 15 let bo parkiran na deponiji zraven moje BTjke in bosta skupaj čakala na razgradnjo. Pa ne glede na to, koliko bo katera Mazda 'utrujena' ali pa koliko bo katera Mazda 'kot nova'... Pozabljaš, da jaz vozim mazde tudi 18 let. 😉 1 Citiraj
Boss Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 Pred eno uro je Alex napisal: Pozabljaš, da jaz vozim mazde tudi 18 let. 😉 Nisi čisto dojel, kaj ti je Slivka hotel povedati... upamo, da se to ne bo zgodilo. 😬 Citiraj
Alex Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 pred 2 minutama je Boss napisal: Nisi čisto dojel, kaj ti je Slivka hotel povedati... upamo, da se to ne bo zgodilo. 😬 Sem dojel. Ne bom vozil plastičnih, električnih igračk. Citiraj
Boss Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 pred 1 minuto je Alex napisal: Sem dojel. Ne bom vozil plastičnih, električnih igračk. Hja, če ti jih bodo prepovedal vozit pol jih pač ne boš ... saj veš tvoj avto bo kriv za CO2 izpuste ne pa bogataši, ki se vozijo s privat avijoni na kosilo. Citiraj
TBA Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 pred 7 minutami je Boss napisal: Hja, če ti jih bodo prepovedal vozit pol jih pač ne boš ... saj veš tvoj avto bo kriv za CO2 izpuste ne pa bogataši, ki se vozijo s privat avijoni na kosilo. Večji problem so jahte Citiraj
Boss Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 Vprašanje, če res... križarke ja, ampak privat jahte ne naredijo tolk milj oziroma ur vožnje, da bi presegle aviončke. Tolk kot je tale tetica naredila v pol leta bi jaz moral prevozit tam nekje 61 milijonov kilometrov. Ja, ampak moj dizel je kriv. Taylor Swift’s rep tried to defend her CO2 emissions by claiming that she “regularly” loans out her private jet, and it’s only made people more angry WWW.BUZZFEEDNEWS.COM “‘She generously rents out her jet for her poorer friends who can’t afford their own personal jets to use’ is the funniest possible way to put a... Citiraj
Bini Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 Spet smetite temo z nepomembnimi stvarmi..... 😟 (CX30) 😊 2 1 Citiraj
Janez007 Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 pred 25 minutami je Bini napisal: Spet smetite temo z nepomembnimi stvarmi..... 😟 (CX30) 😊 Bo moderator @Boss porihtal. 1 1 Citiraj
Alex Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 Pravkar je Janez007 napisal: Bo moderator @Boss porihtal. Bi bilo potrebno malo reda narediti, se, strinjam. 3 Citiraj
scania Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 Kaj se da komu napisat kako si sledijo opreme pri cx30 ker jaz nimam pojma, sem s tistih časov ko so bile opreme CE, TE, GTA, zdaj pa to vse neki GT plus pa neki sound itd itd.. če je komu za razložit. Hvala Citiraj
Bini Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 pred 9 minutami je scania napisal: Kaj se da komu napisat kako si sledijo opreme pri cx30 ker jaz nimam pojma, sem s tistih časov ko so bile opreme CE, TE, GTA, zdaj pa to vse neki GT plus pa neki sound itd itd.. če je komu za razložit. Hvala Najbolje,da greš na Mazda konfigurator in izbereš CX30 in te vodi po motorjih in opremah👍 Če se ti ne ljubi ti bomo pa napisali....😊😉 1 Citiraj
scania Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 pred 22 minutami je Bini napisal: Najbolje,da greš na Mazda konfigurator in izbereš CX30 in te vodi po motorjih in opremah👍 Če se ti ne ljubi ti bomo pa napisali....😊😉 Grem se igrat, ker to zdaj neki core, plus, gt plus, pol pa še maš neki SO, SA .... cela abeceda hahahaha 1 Citiraj
Bini Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 (urejeno) pred 7 urami je scania napisal: Grem se igrat, ker to zdaj neki core, plus, gt plus, pol pa še maš neki SO, SA .... cela abeceda hahahaha Prva je Homura GT GTplus Nakar imaš dodatne pakete opreme, Sefety (SA) Sound (SO) Luxury (LU) Popravljeno 8. avgust, 2022 od Bini 4 1 Citiraj
mazdaman Napisano 10. avgust, 2022 Avtor Prijavi Napisano 10. avgust, 2022 Prvi je CORE z samo osnovno opremo potem je PLUS z dodatki dodajaš pa potem še kratice, ki so dodatne opreme ST- Style, SO- Sound, SA- Safety, LU- luksuz, potem za X motor se pa začne z GT- osnpvna oprema Pa potem PLUS k katerim dodajaš kratice kot zgoraj in še dodatna SD -Šiberdach. potem pa je tukaj še en dodaten paket Homura, kjer pa ne vem kaj je noter. Vseh kratic ne moreš z vsemi motorji in vsemi kombinaciajmi kombinirati. 2 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Janez007 Napisano 10. avgust, 2022 Prijavi Napisano 10. avgust, 2022 (urejeno) Tolk se govori o CX-30, da sem začel še sam razmišljati: Kaj pa če bi Mazdo 6 G165 počasi zamenjal s CX-30? Še @Alex jo je 😮 Šestka nam pride prav približno 5 x na leto (dopust, koline, Ikea, ..), 95% časa pa se vozi v njej le šofer. Popravljeno 10. avgust, 2022 od Janez007 2 1 1 Citiraj
Aless Napisano 10. avgust, 2022 Prijavi Napisano 10. avgust, 2022 @Janez007Pol ti je že M2 zadost 4 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Janez007 Napisano 10. avgust, 2022 Prijavi Napisano 10. avgust, 2022 (urejeno) pred 2 minutama je Aless napisal: @Janez007Pol ti je že M2 zadost Bi šlo, ja. Samo tistih 5 x ne vem še kako. 🙂 Popravljeno 10. avgust, 2022 od Janez007 1 Citiraj
mazdaman Napisano 10. avgust, 2022 Avtor Prijavi Napisano 10. avgust, 2022 (urejeno) Češka prikolica zadaj mogoče. Čeprav sam vozim srbsko prikolico. Auto prikolica 2P 233 WWW.TRIGANO-PRIKOLICE.COM Auto prikolica 2P 233 Trigano Popravljeno 10. avgust, 2022 od mazdaman 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
NevLado Napisano 10. avgust, 2022 Prijavi Napisano 10. avgust, 2022 Pred eno uro je Janez007 napisal: Tolk se govori o CX-30, da sem začel še sam razmišljati: Kaj pa če bi Mazdo 6 G165 počasi zamenjal s CX-30? Še @Alex jo je 😮 Šestka nam pride prav približno 5 x na leto (dopust, koline, Ikea, ..), 95% časa pa se vozi v njej le šofer. Zakaj potem ne vzameš 3ke namesto cx-30? Motorji in oprema so identični. Avto je nižji, manjša poraba in bolj stabilen! Bauh maš pa manjši kot jaz, se boš že zvlekel not Drugače pa klio 1.5 dci, tebi bi pil 3 litrčke. 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 10. avgust, 2022 Prijavi Napisano 10. avgust, 2022 pred 2 minutama je NevLado napisal: Zakaj potem ne vzameš 3ke namesto cx-30? Motorji in oprema so identični. Avto je nižji, manjša poraba in bolj stabilen! Bauh maš pa manjši kot jaz, se boš že zvlekel not Drugače pa klio 1.5 dci, tebi bi pil 3 litrčke. Ko sem ženi omenil tole moje razmišljanje dva dni nazaj, je rekla: a trojko, a ta novo? S to menjavo 6 =>3 bi bilo doma verjetno najmanj težav s soglasji Dizla pa ne kupim več, tako kot je trdil @Alex za bencinarja 😜 4 Citiraj
Alex Napisano 10. avgust, 2022 Prijavi Napisano 10. avgust, 2022 (urejeno) pred 11 minutami je NevLado napisal: Zakaj potem ne vzameš 3ke namesto cx-30? Motorji in oprema so identični. Avto je nižji, manjša poraba in bolj stabilen! Bauh maš pa manjši kot jaz, se boš že zvlekel not Drugače pa klio 1.5 dci, tebi bi pil 3 litrčke. Sem vozil obe in je cx 30 veliko bolj komot in pregledna. Ja, je bolj športna vožnja C M3, a Janez ne vozi toliko športno, da bi to prevagalo. Pri njemu je podobno kot pri meni, tistih pet, šestkrat na leto res rabiš večji avto, ostalo pa je dovolj cx30. Prav sedajle delam primerjavo v porabi med 6-ko dizel in benzinarji cx30 na natančno isti relaciji. Pa, da vidimo dejansko razliko v porabi med eno in drugo. Oboje strogo po predpisih. Popravljeno 10. avgust, 2022 od Alex 2 Citiraj
Carot Napisano 10. avgust, 2022 Prijavi Napisano 10. avgust, 2022 Meni 6tka porabi cca. liter manj na 100 km, je pa res, da je CX30 AWD, pa tudi vožnja je 70% AC okoli 140 km/h. Citiraj
Alex Napisano 10. avgust, 2022 Prijavi Napisano 10. avgust, 2022 Pravkar je Carot napisal: Meni 6tka porabi cca. liter manj na 100 km, je pa res, da je CX30 AWD, pa tudi vožnja je 70% AC okoli 140 km/h. AWD se ziher pozna. Evo, še pot domov in bom dobil rezultat. Je pa to kombinirana vožnja, malo mesta, nato hitra cesta, reginalka. Samo avtocesto bom testiral enkrat pozneje. 1 Citiraj
Bini Napisano 10. avgust, 2022 Prijavi Napisano 10. avgust, 2022 pred 2 urama je Janez007 napisal: Tolk se govori o CX-30, da sem začel še sam razmišljati: Kaj pa če bi Mazdo 6 G165 počasi zamenjal s CX-30? Še @Alex jo je 😮 Šestka nam pride prav približno 5 x na leto (dopust, koline, Ikea, ..), 95% časa pa se vozi v njej le šofer. Prej,ko boš menjal prej boš zadovoljen pa žena bo tudi..... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.