Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 30 minutami je Bini napisal:

Mogoče kmalu dobimo družbo med vozniki CX-30 tk.....:jupiii:

Vedno več nas je.....:bravo:

... današnji sogovornik??🤗

Napisano

A si boste svoj forum odprl ker vas je že tolk? 🤣😜

33112_1.png

Napisano
pred 15 minutami je Boss napisal:

A si boste svoj forum odprl ker vas je že tolk? 🤣😜

Ma ne, po desni bomo M6tke prehiteli po številu na tem forumu... 😂

Napisano (urejeno)

Pomoje še en upokojenc k ga križ boli 🤣

da ne bo kdo resno uzel 😛

Popravljeno od TiEn

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Pa kaki upokojenci neki. V cx30 vidiš vedno več mladih. To je mladosten avto. Pa ni to vw  ali pa volvo, ki sta res za upokojence. 😉

• Haha 1
  • Ljubim 1

Napisano

Jaz poznam bolj zenske, ki vozijo CX-30 ... (razen vas parih tukaj :) ) ... Pa ne recem, da meni ni vsec ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 8 minutami je Jest napisal:

Jaz poznam bolj zenske, ki vozijo CX-30 ... (razen vas parih tukaj :) ) ... Pa ne recem, da meni ni vsec ... 

Tudi jaz do sedaj samo ženske za volanom CX-30 videvam. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 29 minutami je FuManchu napisal:

Tudi jaz do sedaj samo ženske za volanom CX-30 videvam. 

Normalno, je, da jih vidiš. Če bi videl same tipe... 😉

Napisano

Se pravi, če sem prav razumel, bi šlo to z Mazdami  nekako takole:

1. Mazda 3- ženske, študentje, samski mladi moški. 

2. CX 3-mlade ženske, po možnosti samske, mladi upokojenci. 

3. Mazda 6, limuzina, starejši moški, profesorji, ljubitelji čeških prikolic, frizerji, aranžerji, peki. 

4. Mazda 6, karavan, moški v srednjih letih, kolesarji, glasbeniki, trgovski potniki, ljubitelji estetike - (sanke na strehi) 

5 Mazda cx 30, ženski avto, samske, samozavestne, mazda po možnosti rdeče barve. 

6. Mazda Cx5, moški, penzionisti, mazohisti, ljubitelji gob, 

7. Mazda BT 50, moderni kmetje, ljubitelji lopat, lovci... 

8. Mazda MX 5, moški, ženske, narcisi, ljubitelji vetra v kapah z šilcem. 😊

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano
pred 19 minutami je Alex napisal:

Normalno, je, da jih vidiš. Če bi videl same tipe... 😉

Res je:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Ma ne, po desni bomo M6tke prehiteli po številu na tem forumu... 😂

No sej to ti pa dam prav, na cesti me itak nemorš ker se cijaziš za tistih 6 literčkov :prstgor:

Pred eno uro je Alex napisal:

Se pravi, če sem prav razumel, bi šlo to z Mazdami  nekako takole:

1. Mazda 3- ženske, študentje, samski mladi moški. 

2. CX 3-mlade ženske, po možnosti samske, mladi upokojenci. 

3. Mazda 6, limuzina, starejši moški, profesorji, ljubitelji čeških prikolic, frizerji, aranžerji, peki. 

4. Mazda 6, karavan, moški v srednjih letih, kolesarji, glasbeniki, trgovski potniki, ljubitelji estetike - (sanke na strehi) 

5 Mazda cx 30, ženski avto, samske, samozavestne, mazda po možnosti rdeče barve. 

6. Mazda Cx5, moški, penzionisti, mazohisti, ljubitelji gob, 

7. Mazda BT 50, moderni kmetje, ljubitelji lopat, lovci... 

8. Mazda MX 5, moški, ženske, narcisi, ljubitelji vetra v kapah z šilcem. 😊

Mah brezveze, jaz sem kot študent vozil CX-3

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Hudo te teh mojih 6 litrov moti,žav imaš 6 konjev več in ti tvoji konji so na žalost hudo požrešni......😁

• Haha 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Hudo te teh mojih 6 litrov moti,žav imaš 6 konjev več in ti tvoji konji so na žalost hudo požrešni......😁

.. pa tudi niso toliko poskočni, kot si misli. So pa res žejni. 😊

Napisano

Konkretno vprašanje za lastnike X186 - pa prosim za realne odgovore, ne da zopet zaidemo v nebulone tematike :). Kolega je dobil spodnjo informacijo, je to res, ali drži, oz. ali morate lastniki z X186 motorji res menjati svečke vsak drug servisni interval in ta servis potem stanje 400€+.....

Pa ne se razburjati, samo sprašujem :)....ne vem pa kdaj je to spraševal, letos ali pred leti, ko so X motorji prišli ven in še mogoče ni bilo jasno kako se bodo obnesli.....

Kar se tiče motorja pri Mazdi X186 ( pri vseh modelih ki imajo pred konjskimi močmi X spredaj), mi je prodajalec pri SELMARJU motor odsvetoval, ker je baje tako navit, da je potrebno vsak drugi servis menjati svečke in stane servis preko 400eur ( baje so neke posebne svečke). Priporočil je motor s 150KM, ker nima težav s svečkami in redni servis pride 180-200eur. Kaj verjeti in kaj ne? 

Napisano (urejeno)

Bomo videli, kaj bodo rekli na servisu, ko bo čas za  to. Če bo potrebno menjati, da leti avto še naprej tako dobro, jih bomo pač zamenjali. Kot menjamo akomulatorje, diske, ploččice. 

Pač potrošni material 

Sicer pa v Angliji niti niso tako drage. 

WWW.BUYCARPARTS.CO.UK

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

Konkretno vprašanje za lastnike X186 - pa prosim za realne odgovore, ne da zopet zaidemo v nebulone tematike :). Kolega je dobil spodnjo informacijo, je to res, ali drži, oz. ali morate lastniki z X186 motorji res menjati svečke vsak drug servisni interval in ta servis potem stanje 400€+.....

Pa ne se razburjati, samo sprašujem :)....ne vem pa kdaj je to spraševal, letos ali pred leti, ko so X motorji prišli ven in še mogoče ni bilo jasno kako se bodo obnesli.....

Kar se tiče motorja pri Mazdi X186 ( pri vseh modelih ki imajo pred konjskimi močmi X spredaj), mi je prodajalec pri SELMARJU motor odsvetoval, ker je baje tako navit, da je potrebno vsak drugi servis menjati svečke in stane servis preko 400eur ( baje so neke posebne svečke). Priporočil je motor s 150KM, ker nima težav s svečkami in redni servis pride 180-200eur. Kaj verjeti in kaj ne? 

Bo nekaj na tem, tole piše pa tudi v navodilih..... 🤔

IMG_20221011_140019~2.jpg

Napisano
pred 3 minutami je Bini napisal:

Bo nekaj na tem, tole piše pa tudi v navodilih..... 🤔

IMG_20221011_140019~2.jpg

To so podobne bučke, kot to, da moraš po njihovi razlagi  uporabljati samo originalno olje, ki ga priporoča mazda in mora biti obvezno  po 28€/liter.

Na netu pa dobiš enakega za 8€.😊

Pri teh svečka bo isti šmorn. 

Napisano (urejeno)

Boš testiral in dal od G svečke v X? 😃

Kaj pa če damo mi od X svečke v G mašino? To bo ziher več konjev, navora pa nižja poraba! 😃

Popravljeno od dvorjan
  • Všeč 1
  • Haha 5
Napisano
pred 5 minutami je Brane napisal:

Se pardoniram trenutno  sedobi samo original vsaka je cca 50eur,kat.št.ILZKAR8N . Spet je ALEX  zaj,,,, tiste niso taprave,

Kaj delaš na mazda servisu? Vprašam za kolega. 😉

Napisano

200€ sam za svečke... pol pa mej bencinarja ja... 🤣🤪😂

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.