Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 38 minutami je Bini napisal: Na koncu posnetka.... Naj bi bila pa tole naslednica.... 🤗😉 To je fejk. V bistvu, uradno še ni nič znanega, kdaj bo prišla nova na tržišče. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 38 minutami je Alex napisal: To je fejk. V bistvu, uradno še ni nič znanega, kdaj bo prišla nova na tržišče. V salonu pri Selmarju sem se zadnjič malo pogovarjal in mi je rekel trgovec, da naj bi jeseni 2026 bila uradna predstavitev(sem pozabil na katerem m. sejmu) k nam pa naj bi prišla v začetku leta 2027. Torej čez leto in pol bo tale taman za mene, če bo res takole našpičeno zgledala..... Citiraj
godlike Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 51 minutami je Bini napisal: salonu pri Selmarju sem se zadnjič malo pogovarjal in mi je rekel trgovec, da naj bi jeseni 2026 bila uradna predstavitev(sem pozabil na katerem m. sejmu) k nam pa naj bi prišla v začetku leta 2027. Trgovci po navadi nimajo pojma. Ker tudi firma ne da ven informacije, ker bi šlo naprej.... Tak da so to samo osebne špekulacije prodajalca. 3 Citiraj
ignacij Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pred eno uro je Bini napisal: Torej čez leto in pol bo tale taman za mene, če bo res takole našpičeno zgledala..... SI pa res naiven če misliš, da ima ta posnetek kaj veze z realnostjo. Takšnih posnetkov imaš na YT cel kup. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Tale Selmar ma več informacij o Mazdah, kot Mazda sama Če so pa te debate potekale za šankom, pol pa sploh veš, da je 100%. Citiraj
Tilen5 Napisano pred 21 minutami Prijavi Napisano pred 21 minutami (urejeno) Source: Trust me bro 🤣🤣🤣 Popravljeno pred 21 minutami od Tilen5 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.