Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem CX-30ka 😄 in vam pošiljam še nekaj slik iz otoka Vir. 

Moj lastnik ima zraven tudi Nikon Z50II s katerim je naredil 1000 slik 😅 moje čudovite zunanjosti. 👍

Tukaj bodo objavljene, ko bo imel kaj več časa, enkrat jeseni...

LP

IMG20250918183240.jpg

IMG20250918183251.jpg

IMG20250918183259.jpg

IMG20250918183314.jpg

IMG20250918183322.jpg

IMG20250918183332.jpg

Napisano

Bo treba še prej na en tečaj fotografiranja. Sicer pa se ne sekiraj, meni je v enem intervjuju Arne Hodalič dejal: "Prvih 1000 fotografij je vedno najslabših.". 😃

Napisano
Pred eno uro je dvorjan napisal:

Bo treba še prej na en tečaj fotografiranja. Sicer pa se ne sekiraj, meni je v enem intervjuju Arne Hodalič dejal: "Prvih 1000 fotografij je vedno najslabših.". 😃

Tečaj ali ne, vedno me je fasciniralo, da ljudje kupujejo DSLR-je, mirrorless in podobno, fotke so pa potem na nivoju telefona.

Pa ne rečem, da so moje fotke kakšen ekstrem, a vseeno probam čimbolj izkoristiti kaj mi ponuja aparat in sama leča ;) 

Napisano

Podpiram prave slike.

Torej vse kar od mene vidite, je 100% brez posprodukcije. To je kot umetne ustnice, joške, rit in še kaka druga plastika.

Je včasih na alfa forumu bilo tekmovanje za sliko meseca. Na to se je iz tega izdelal koledar.

No in potem so ble slike gor, da bi še dojenček z dudo videl, da takih barv ni v naravi.

Napisano

Govorim o posprodukciji tapravi. Ne nekem nabijanu kontrasta, saturacije in ostrine 🙈

jajcadizlska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.