Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 20 urami je Lentus napisal:

Malo za razvedrilo... 2.5 dinozaver vs. na papirju celih 46 konjev močnejši in malenkost lažji X 😁

Glej pod "Average Verified Performance" 0 to 100

https://zeperfs.com/en/duel9213-12985.htm

Nimaš kaj, X seveda zmaga. Če iščeš performance in malo nižjo porabo nimaš kaj razmišljati. Drugače pa G140 zelo soliden motor za povprečno uporabo in presenetljivo dobro se vozi v nižjih vrtljajih (npr. do 2000), če imaš večino mestno in primestno vožnjo, je to večino časa. Tudi za avtoceste je večinoma ok (Vrhniški klanec, srednja špura, 110 😁).

Popravljeno od goB
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 1 uro je goB napisal:

Nimaš kaj, X seveda zmaga. Če iščeš performance in malo nižjo porabo nimaš kaj razmišljati. Drugače pa G140 zelo soliden motor za povprečno uporabo in presenetljivo dobro se vozi v nižjih vrtljajih (npr. do 2000), če imaš večino mestno in primestno vožnjo, je to večino časa. Tudi za avtoceste je večinoma ok (Vrhniški klanec, srednja špura, 110 😁).

"Vrhniški klanec ,srednja špura, 110"😄

Napisano

Na CX-3 sem imel 2.0 120 konjev, pa sem prehitel marsikaterega nemca s krepko večjim številom konjičkov na AC.

Tale CX-30 ima pa 2.5 pa še 20 konjev več, nevem no, a sploh znate avte vozit. Je treba kdaj do podna stisnt. :lol:

• Všeč 2
  • Začuden 1
  • Ljubim 1
Napisano

To je tako, ko folk špara bencin. Kakšno pivo manj spit, pa kakšen liter bencina več porabit. 😁

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Zunaj opran, notri zglancan še gume napumpam pa gasa na smučarijo..... :danzoman:

17709782149435782660041575313156.jpg

• Všeč 11
Napisano (urejeno)
pred 17 urami je goB napisal:

Tudi za avtoceste je večinoma ok (Vrhniški klanec, srednja špura, 110 😁).

To je bil seveda hec. Če je treba z lahkoto 140 ali več, navora je več kot dovolj 😉.

Popravljeno od goB
Napisano
pred 55 minutami je Lentus napisal:

V kateri prestavi 3. ali 4.? 😁

V "D" :P

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 23 urami je Bini napisal:

Zunaj opran, notri zglancan še gume napumpam pa gasa na smučarijo..... :danzoman:

17709782149435782660041575313156.jpg

Lepooo....uživaj maximalno 👍👍👍👌👌😁😁😁

Napisano
pred 17 urami je Lentus napisal:

V kateri prestavi 3. ali 4.? 😁

Gre tudi v 6., če imaš zalet iz Ljubljane :D.

Napisano
Pred eno uro je Magoče CX-30 napisal:
WWW.AVTOMANIJA.COM

Najmanjši Mazdin križanec ima od lani nov 2,5-litrski motor, ki je izboljšal uporabniško izkušnjo.

V večini same pohvale za avto, ki je že zunaj od leta 2019 🤗. Ne razumem pa zakaj bi klikal s prsti po ekranu na sredini konzule 🤔. Pravi tudi, da je pretrdo podvozje! Če bi bilo mehkejše bi se čez ovinke nagibal kot nekdaj spaček ali sodobni kitajski SUV-i.... :nevem:

Vse pohvale Mazdi za tak dovršen avto...:bravo:

Napisano
pred 13 minutami je g.Wankel napisal:

Sej avtor je mazdaš oz. vsaj bil je 😀

Potem bi pa lahko vedel kako se vozi Mazdo.... 🤔🙃😉

• 3 tedne kasneje...
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Magoče CX-30 napisal:

A zdej k pa  tommzy ni več je pa forum ugasnu? :) 

Ali pa so vsi problemi izginili, pa trenutno nima več časa za forum ? 

Upam, da res in še samo uživa v vožnji v "premium" vozilu (je treba nadoknaditi) :pepsi:

Popravljeno od goB
  • Všeč 1
  • Ni všeč 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Velik sreče s takim načinom razmišljanja.
    • V nastavitve na profilu si vpiši, da ga prosiš, da piše preverjena dejstva, da če kaj domneva ali sklepa, da to enoznačno označi nad odstavkom. Prav tako, če si že kaj izmisli, more tudi to označit.   Je takoj svet dosti lepši. Ampak ja, za tako iskanje 100% google.
    • Kdaj?   Pravkar.   In kdo me je nategnil?   Umetna inteligenca.   Sem vprašal ChatGPT za naslov in je izjavil, da v moji okolici ni nikogar, ki bi izvajal take storitve, da pa sta v Bovcu kar dva. In ker sem bil danes v Tolminu, sem prikljuknil prikolico za BTjca, naložil tistih 350 kg in iz Tolmina potegnil v Bovec. Na prvem naslovu zvem, da so pred enim letom zaprli firmo (stečaj). Na drugem naslovu zvem, da se sploh nikoli niso ukvarjali ne s tem ne s čim podobnim... Vnesem to v ChatGPT pa napiše:  - "Potem je najboljša možnost da peljete v Domžale."   In tako sem se več kot uro in pol prevažal po svetu in vlačil prikolico. No, je pa treba priznati, da nikakor ne zastonj. Zaman ja, zastonj pa ne...   Drugič bom pa raje strica Googla vprašal, bo bolj zanesljivo...
    • Pa še v dohodninsko napoved ti bo šlo, golob hoče svoje... 😁🙃🫣😉
    • Dražje gorivo imajo kot mi... 😂 Mi bomo ta čas še malo zraven zaslužili, goriva je dovolj brez skrbi.... 😉
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.