Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 55 minutami je Alex napisal:

U, pa vi  imate vsi dvigalke v premium barvi. Eh, ne bo šlo. Ni vsaka rdeča barva- premium barva.😉

Jaz pa že nekaj let ne hranim gum več doma. Se dogovorim z mehanikom, ki jih hrani , pripeljem avto, on zamenja gume, jih tudi centrira. Staneme 10€.

Ne da se mi več tega delati doma.

Mnjaaa.

Operem felne iz obeh strani. Tega tvoj mojster ne naredi.

Napisano
pred 50 minutami je godlike napisal:

Mnjaaa.

Operem felne iz obeh strani. Tega tvoj mojster ne naredi.

Res je. A me to toliko ne sekira. Preden menjam feltne jih vedno operem in "konzerviram". 

Napisano

Jaz pa vse skupaj rad to naredim doma in še mimogrede malo pokupam po skritih delih podvozja, pregledam zavore in zaščitim kakšne poškodbe na podvozju od kakega večjega kamenčka. 🤗 

Vse skupaj mi vzame urco in pol kar pa dvakrat letno ni ravno neka potrata časa :nevem:

• Všeč 3
  • Ljubim 2
Napisano
pred 13 urami je Alex napisal:

Res je. A me to toliko ne sekira. Preden menjam feltne jih vedno operem in "konzerviram". 

Iz notranje strani? 

Napisano (urejeno)

Urejeno, je že na Godyerkah.... :jupiii:

Zdaj pa, da vidim razliko.... :whatever:

17752872669131440929090343114952.jpg

Popravljeno od Bini
Napisano (urejeno)

Na tvojih Michelinkah piše Goodyear 🫢

Popravljeno od samSimon
  • Všeč 1
  • Začuden 1
Napisano
pred 17 minutami je samSimon napisal:

Na tvojih Michelinkah piše Goodyear 🫢

Hvala, sem že bil z mislimi drugje.... 🫣😉 

Napisano (urejeno)

Pozdravljeni Mazdaši. Počasi bo moja CX-30 šla v prodajo, če kdo koga pozna, da kupuje...načeloma bi jo dal od sebe čez dober mesec, obstaja tudi možnost, da se vzame kakšen del na lizing pri avtohiši kjer bom vzel novi avto.Hvala.👍

Popravljeno od tommaazz
Napisano
Pred eno uro je tommaazz napisal:

Pozdravljeni Mazdaši. Počasi bo moja CX-30 šla v prodajo, če kdo koga pozna, da kupuje...načeloma bi jo dal od sebe čez dober mesec, obstaja tudi možnost, da se vzame kakšen del na lizing pri avtohiši kjer bom vzel novi avto.Hvala.👍

Kaj boš kupill 🤔 

Okvirna cena CX-30 🤔

Koliko km ima 🤔 

:zoom-zoom:

Napisano

A gre še komu na živce , ko imate nekaj časa odprta vrata,ko se javi tisti grozen alarm in opozorilo čez pol ekrana.

Da se bo izpraznila baterija.😎

Danes sem sesal avto , niti pet minut, pa že tin,tin,tin...Na 6-ki  tega nimam in je veliko bolj prijazno vse skupaj.

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Bini napisal:

Kaj boš kupill 🤔 

Okvirna cena CX-30 🤔

Koliko km ima 🤔 

:zoom-zoom:

Naročil sem Škodo Elroq Easy. Imam kar nekaj elektrike zato sem se tudi odločil za el.avto, pa glede na to, da naredim 50 km na dan, bo idealno. Avto pa ima malo manj kot 80.000 km, servis sem naredil pred tremi tedni. Ceno bom nastavil na 18.500, imam pa še kljuko pa posebej 16 colske felgne z zimskimi pnevmatikami.

Popravljeno od tommaazz
Napisano
pred 4 minutami je g.Wankel napisal:

Pa začnimo :) 

A ker bo kupil Škodo? 🤣😂😅😆

• Všeč 1
  • Haha 2

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je Boss napisal:

A ker bo kupil Škodo? 🤣😂😅😆

Ni mi blo ravno kupovat 5m Kitajske ladje z Mazdino značko ;).

Popravljeno od tommaazz
  • Všeč 1
  • Ljubim 2

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Nekaj?   Na Severnem Primorskem (Posočje, se pravi Nova Gorica, Kanal, Tolmin, Kobarid, ...) v povprečju poberejo po 20 kosov neeksplodiranih ubojnih sredstev na dan.    Zdaj si pa poskusi predstavljati: od konca prve svetovne vojne je 108 let - pa vsak dan najdejo 20 kosov neeksplodiranih ubojnih sredstev. Koliko tega zlodja so v tistih letih zmetali na tisto ubogo Posočje? Nekdo mi je enkrat pravil, da so v 888 dneh vojne izstrelili 4,5 milijona granat. Resnično si ne predstavljam, kako so tolikšno količino s takratno mehanizacijo transportirali.      Na tistih, najhujših delih, pa poberejo 70 kg neeksplodiranih granat na kvadratni meter.   Sem šel prav članek poiskat: https://www.google.com/url?sa=i&source=web&rct=j&url=https://www.primorski.eu/se/na-obmocju-soske-fronte-ostaja-70-kilogramov-neeksplodiranih-granat-na-kvadratni-meter-YJ1821364%23:~:text%3DDa%20je%20neeksplodiranih%20ubojnih%20sredstev%20iz%20%C4%8Dasa,bitko%20z%20ognjem%20biti%20pozorni%20tudi%20na&ved=2ahUKEwjnvqDe_dmTAxUVRf4FHdOSCN4Q1fkOegYIAQgUEBU&opi=89978449&cd&psig=AOvVaw0_mMFRmxgD2Y5a7H5-izFL&ust=1775590912828000
    • Ej pa ne no... pa glih zdajle, ko prihaja najbolj zanimivo. Moja napoved:   - tretji steber bo povabil SDS - Stevanović bo zaspinal, da on je rekel, da ne gre k Janši v vlado ampak, da zdaj je pa popolnoma drugače, ker se bo Janša njemu pridružil - dogovorili se bodo, da bo premije iz največje stranke koalicije, ker to je kao logično in tako bo JJ premije, Stevo se bo losal mlinskega kamna v obliki notarsko overovljenega podpisa. - volilc bodo z dolgim nosom in to je to... sam kdo bo zdaj kolesaril, ker pobudnik kolesarjenja bo v vladi   V glavnem cedilo se bo med in mleko...     
    • Mazda 6e - prelom s preteklostjo, izziv s prihodnostjo WWW.ZURNAL24.SI Mazda 6e je avto nasprotij, med razvojem katere je verjetno kar nekaj starih inženirjev napravilo...  
    • Ni mi blo ravno kupovat 5m Kitajske ladje z Mazdino značko ;).
    • A ker bo kupil Škodo? 🤣😂😅😆
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.