Chat is back ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Strinjam se, da je potrebno življenje max.izkoristiti in uživati, ker nikoli ne veš , kdaj te lahko pobere. Res je najslabša varianta ta, da ne greš nikamor in ti ostane na računu veliko denarja. In potem se tvoji potomci skregajo in se tožijo. To, da imamo tak vozni park ni pravi pokazatelj razmer, oziroma standarda.
-
Šele ko se oblečem v kopalke, se zavedam, kako zelo lepa je moja notranjost.
-
Hmm, ce bo nekaj rumenega gor iz spageterije se mogoce srecamo. Samo jaz in moja skvo. Prva izbira je sicer motor in Andaluzija, ce bo vreme, druga pa rumenjak in jug pa roštilj.
-
Vecino ljudi ki jamra spara denar in gleda samo koliko je v stumfu. Si ne privoscijo nicesar, obsedijo v domu in zakljucijo z vecjo stevilko na racunu. Zivljenje je treba izkoristiti, zato delamo da si tudi privoscimo. Samo forum poglej in avte ki jih imamo. Ne jamrati, slovenci smo in dobro nam gre. Izkoristite to
-
Katerega pa imaš? Včasih je fajn ga restartati...ne ugasniti in prižgati!!! Pa če si na področju,kjer je slab signal 5G,zna biti,normalno,da ti to dela...poizkusi za par sekund vklopiti "flight modus" in nazaj... Vem,da se spoznaš,a nikoli ne veš🙄😉 Sedaj pa nasvet...k sem lih kar rabil... Me je zajebaval Xiaomijev "trojni" (2x USB-C + 1x. USB-A) 65W polnilec, in sem se spomnil,da sem lani oktobra kupil USB-C vmensik za prikazovanje moci polnjenja. I just found this on AliExpress: €6.70 | Essager 240W USB C Adapter Type C to USB C 3.0 2.0 OTG Connector Digital Display Data Adapter 100W For Macbook Pro Air Samsung https://a.aliexpress.com/_EJ14KUQ In preizkusim razne konfiguracije polnilcev in kablov,in ugotovim,da je polnilec cist OK...kriv je bil Ankerjev 100W USB-C na C kabel, ki je takoj ob priklopu najprej spuščal polno moč,čez par sekund pa le še cca. slabih 5W. Al je z vgrajenim preduporom kaj narobe...mogoče izgubi stik,ko se segreje al kaj....skratka je šel "v kanto"....in sem preveril še nekaj drugih kablov,in nasel še enega starega sumljivega (al Xiaomi al Aliexpress...ne vem-ni važno,k se na zunaj ne pogrunta)... Skratka priporočam vmesnik,da ugotoviš,kaj je "fuč"👍
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.