Skoči na vsebino

Mazda CX-5 (2026)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tema je o CX-5 … in glede na to, da je CX-5 dokaj podobna CX-60… ima verjetno tudi za to avtomatiko…

Sicer pa je v CX-60 tudi možnem ročni vklop ogrevanja/hlajenja sedežev in ogrevanja volana..

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 14 urami je ignacij napisal:

Danes sem v salonu v živo ogledal CX5. Za na cesto je še niso imeli pripravljeno in sem samo sedel v njej.

Pozitivno:

- udobni sedeži

- prostornost v notranjosti

- prostornost prtljažnika

Negativno:

- ceneni materiali v notranjosti

- cenen volan

- odsotnost fizičnih tik in vrtljivega gumba

- cenen oz. vizualno dolgočasen ekran voznika-števec

- osrednja tablica deluje kot, da bi bila bolj namenjena sopotniku, saj je centrirana popolnoma ravno, torej ni nič rotirana proti vozniku in je zelo moteče ker ne gledaš direkt vanjo ampak jo gledaš v bistvu s strani. Seveda je nameščena globoko pod voznikov ravni pogled.

- celotna notranjost ni delovala nič "premijsko" oz. vizualno všečno, kot so nekatere prejšnje generacije

Nevtralno:

- zunanja oblika nič kaj vau, sam ne morem rečt, da je slabša kot prejšnja generacija.

Pod črto:

- ni me navdušila, najbolj razočaran sem bil nad ceneno notranjostjo in pomanjkanjem mazdinega občutka za stil.

V bistvu sem bil srečen ko sem se usedel nazaj v svojo M6.

Hvala za izčrpne info 👍 :zoom-zoom:

pred 12 urami je NevLado napisal:

Mislim, da bom počasi moral migrirat na drugo znamko.

Vabljeni med audijeve voznike... 😉 

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Tema je o CX-5 … in glede na to, da je CX-5 dokaj podobna CX-60… ima verjetno tudi za to avtomatiko…

Bodo povedali, po prvi testni vožnji.

Ne prenese se vedno vse dobro na novo generacijo 😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.