Pralni stroj
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Še nekaj sem pozabil...bo mogoče za koga zanimivo,ker se okoli te teme zelo malo ve,oz. je veliko (po moje več kot 95% vsega na trgu) ponujene robe "za en drek". Gre za Audijo "banane". Za kaj pišem skoraj vse,kar je na trgu-ker je cilj čim boljši kontakt in prenos.kar pa običajno večdelna zasnova onemogoča...gre predvsem za pin,ki je pogosto vprešan v telo banane. Jaz pri svojem sistemu na priklopu na ojačevalec uporabljam High quality banana plug | Set of 4 | up to 16 mm² conductor cross-section WWW.IN-AKUSTIK.COM Banana plugs (set of 4) for up to 16 mm² conductor cross-section. 24k gold plated, screw contacts, brass contacts. https://amzn.eu/d/77MIRIX To so ene reeeedkih banan,kjer sta "trup" in pin iz enega kosa. In so celo "stackable". A že od nekdaj se sorazmerno dober glas drži "majhnih" banan od znamke Clictronic https://amzn.eu/d/7FAOX3x Tukaj je pin tudi "vprešan",a je tukaj razlika v montaži kabla,kjer žičke tišči direkt na pin-torej optimalni kontakt...na pinu pa "klasična" kontaktna vzmet. Sem naročil dva kompleta za Atmos priklop,in prvi vtis je zelo dober-priporočam👍 Je pa razveseljiva izjemna kompaktnost in kvaliteta izdelave-za cvenk TOP👌 A pozor-ne zamenjati z "Amazon-basics" robo!!!👎
-
Res je👍 Tukaj je v redu,k je zelo močen po hladilni moči...sicer je pa po tem tudi najglasnejši,ko laufajo venti na 100% Da se boš pa itak moral potruditi pri nastavitvi krivulje za ventilatorje je jasno kot beli dan...na saj to moraš tako ali tako... Upam,da ti bo dobro služil😉
-
Jaz nebi mirno spal,da jo ne zaflika, ker če ti na AC spusti ni najboljš....
-
Ja naj bi bil najboljši AIO 360mm. Je pa to pro verzija z drugačnimi (boljšimi) ventilatorji. Priklopil bom vrjetno vsako stvar posebi, da jo potem lahko reguliram. Načeloma se ga v idle oz. ko ni pod obremenitvijo nebi smel neki slišat. Ko je pa pod obremenitvijo se pa tako ali tako vsaka stvat sliši in me to ne moti :). Razn če imaš vse na minimum. Sedaj se mi recimo 3x intake fani vrtijo na 100% k je nad 65C.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.