etcho Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september (urejeno) Kitajce bo treba spoštovati. So inteligentni, pridni in nas prehitevajo po desni. Tudi jaz si nisem niti v sanjah predstavljal, da si bom kdaj lastil kitajski emtb. Imajo visoko znanje s področja baterij el. motorjev in elektonike. Popravljeno 7. september od etcho 5 Citiraj
FuManchu Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september Se strinjam. Ampak še vedno je pa 80% njihovih proizvodov sranje od sranja. Sploh elektronske zadeve. 2 1 Citiraj
godlike Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september pred 6 minutami je FuManchu napisal: Se strinjam. Ampak še vedno je pa 80% njihovih proizvodov sranje od sranja. Sploh elektronske zadeve. 👍 pred 47 minutami je etcho napisal: Kitajce bo treba spoštovati. So inteligentni, pridni in nas prehitevajo po desni. Tudi srbi jih spoštujejo. Pa me zanima, če niso kje nadstreška v Novem Sadu kitajci gradili? 🤔 1 1 Citiraj
Jest Napisano 7. september Avtor Prijavi Napisano 7. september Meni je pa kar všeč… mogoce pa bo naslednji avto vseeno spet Mazda… samo čakam malo višjo (SUV) varianto take Mazde … 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
robertk6 Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september Pred eno uro je etcho napisal: bom kdaj lastil kitajski emtb Kaj si nabavil? če ni skrivnost Citiraj
etcho Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september (urejeno) Amflow. Popravljeno 7. september od etcho 3 1 Citiraj
Alex Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september Pred eno uro je etcho napisal: Amflow. Vrhunsko kolo.👍 1 Citiraj
ignacij Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september Meni je tale 6e kr všeč, bo treba vidit v živo. Še najbolj me moti TV ekran v notranjosti. Cena s subvencijo ni slaba. 3 Citiraj
mazdaman Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september pred 8 urami je Jest napisal: Meni je pa kar všeč… mogoce pa bo naslednji avto vseeno spet Mazda… samo čakam malo višjo (SUV) varianto take Mazde … Saj čez pol leta bo tukaj CX-6e 2 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dvorjan Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september pred 3 urami je mazdaman napisal: Saj čez pol leta bo tukaj CX-6e Ja, drži. To bo bo res @Jest nabavil, si upam napovedati. 😃 1 Citiraj
Jest Napisano 8. september Avtor Prijavi Napisano 8. september pred 12 urami je dvorjan napisal: Ja, drži. To bo bo res @Jest nabavil, si upam napovedati. 😃 Ce bo "CX-6e" na tak nacin, kot EZ-60 (EV z majhno baterijo in podaljsevalnikom dosega) ... potem mi je se vedno bolj zanimiva Tesla Y ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano četrtek ob 12:14 Prijavi Napisano četrtek ob 12:14 Danes videl tega stroja na cesti in v ALEX barvi, pa deluje precej impozantno. 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano petek ob 09:02 Prijavi Napisano petek ob 09:02 po besedah trgovca CX-6e še ni potrjena za evropo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Bini Napisano petek ob 09:24 Prijavi Napisano petek ob 09:24 pred 20 minutami je mazdaman napisal: po besedah trgovca CX-6e še ni potrjena za evropo Baje trgovci pri Mazdi nič ne vedo, nimajo pojma.... 1 Citiraj
ignacij Napisano petek ob 09:26 Prijavi Napisano petek ob 09:26 Nič novega, da nič ne vedo. 6 Citiraj
Jest Napisano sobota ob 08:49 Avtor Prijavi Napisano sobota ob 08:49 Test pospesevanja pri Mazdi 6e ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano sobota ob 08:56 Prijavi Napisano sobota ob 08:56 Mah ... pa ne moreš to v dežju delat in mokrih cestah. Oprijema je manj, upora več zaradi odrivanja vode. Škoda sploh video delat v takih razmerah. Citiraj
Jest Napisano sobota ob 09:01 Avtor Prijavi Napisano sobota ob 09:01 pred 1 minuto je Boss napisal: Mah ... pa ne moreš to v dežju delat in mokrih cestah. Oprijema je manj, upora več zaradi odrivanja vode. Škoda sploh video delat v takih razmerah. Ampak kljub morki cesti je pri testiranju vedno dosegal cca. 1 sekundo bolsje case pri pospesevanju od 0-100 km/h kot so navedeni v tovarniskih podatkih... V tovarniskih podatkih je navedeno 7.6 sekunde od 0-100km/h... tukaj pa je v treh zaporednih poskusih dosegel cas okoli 6.6 do 6.7 sekund od 0-100 km/h ... ni vazno ali je bil v standrdnem nacinu, v sport nacinu ali z izklopljenim ESP ... Še ena predstavitev v nemščini ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami dne 13. 9. 2025 ob 10:49 je Jest napisal: Test pospesevanja pri Mazdi 6e ... Mi je všeč, da pove kater je "sestrski" avto - praktično isti design, niso dost spreminjal Deepal SL03 - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Citiraj
Boss Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Pred eno uro je NevLado napisal: Mi je všeč, da pove kater je "sestrski" avto - praktično isti design, niso dost spreminjal Deepal SL03 - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Ja, tole smo ugotovili že pred več kot enim letom. dne 15. 8. 2024 ob 19:08 je Boss napisal: Ej, pa a smo mi ziher, da bo tole Japonc? Bolj k gledam bolj mi je podoben Kitajcu. Po moje se Mazdi ne splača razvijat EV-ja tko, da je samo kupila platformo in mehaniko pa neki po svoje zakrivila obliko. Tole je nekaj takega kot recimo Changan Deepal SL03 Citiraj
mazdaman Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Dobro je, da Mazda vseeno ne izgleda Kitajsko. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Vsaj ne tolk očitno. Bolj notri pa k vidiš da je vse ne tablici. Pol veš, da nisi ne v evropejcu ne v japoncu ali korejcu ampak v čajnizu. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.