Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 21 urami je Boss napisal:

Ja, sem premalo podrobno specificiral stavek "To je pri vseh EV-jih po cenah, ki so namenjene navadnim smrtnikom.". Govorimo o EV-jih, kjer se moč giblje tam nekje do 250KM

pred 20 urami je Jest napisal:

Tesla 3 RWD ima 188kW (252KM) in ceno okoli 40K €… kar je primerljivo z Mazdo 6e…

pred 19 urami je Boss napisal:

Jap, sam tale Tesla ne gre tako vesoljsko kot tista s 500KM.

Ravno to kar ti Thomas razlaga Osnovna Tesla 3 RWD in Mazda 6e sem imel ponudbo obe za 38.500. In ti avti imajo dober pospešek pri omenjeni hitrosti. Ni pa tukaj govora o močnejših izvedbah, ki so cenovno okoli 45.000 in naprej.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 9 minutami je mazdaman napisal:

Ravno to kar ti Thomas razlaga Osnovna Tesla 3 RWD in Mazda 6e sem imel ponudbo obe za 38.500. In ti avti imajo dober pospešek pri omenjeni hitrosti. Ni pa tukaj govora o močnejših izvedbah, ki so cenovno okoli 45.000 in naprej.

Za Mazdo6e testerji pravijo, da je anemična pri AC hitrostih tko, da ne vem kaj si probaval.

Sem recimo Vozil Cupro Born z 230KM pa je do 100km/h super, celo pod 6 sekund do 100. AMpak tam nekje pri 120km/h pa daš gas in pričakuješ, da se bo nekaj zgodilo.... hmmm pač nič posebnega. Sej to je ta filing, če imaš pri nižjih hitrostih brutalne pospeške pol pri višjih pa pričakuješ nekaj pa tega pač ni. Sej ne rečem, da ne pospešuje, ampak nič posebnega. O tem se pogovarjamo.

33112_1.png

Napisano
pred 41 minutami je Boss napisal:

Za Mazdo6e testerji pravijo, da je anemična pri AC hitrostih tko, da ne vem kaj si probaval.

Sem recimo Vozil Cupro Born z 230KM pa je do 100km/h super, celo pod 6 sekund do 100. AMpak tam nekje pri 120km/h pa daš gas in pričakuješ, da se bo nekaj zgodilo.... hmmm pač nič posebnega. Sej to je ta filing, če imaš pri nižjih hitrostih brutalne pospeške pol pri višjih pa pričakuješ nekaj pa tega pač ni. Sej ne rečem, da ne pospešuje, ampak nič posebnega. O tem se pogovarjamo.

Res je Mazde nisem vozil, ker jih takrat še ni bil ko sem kupoval. Vozil sem pa teslo, ki iz štarta nima nekih brutalnih pospeškov (kot npr Performance) ampak po avtocesti pa si hitro zelo prehiter ko preveč stisneš. Pač obutek je tak da gre res dobro proti CX-60. 

Če primerjaš čase v sekundah pa ni veliko razlike med cx-60 im model 3 RWD

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.