Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
dne 8. 11. 2025 ob 21:38 je Pavle napisal:

Po dolgem čakanju prispela... po dveh dneh vožnje zaenkrat zelo navdušen. Avto pozitivno preseneča. Se je pa potrebno navaditi na kar nekaj novosti, ki niso tipične za Mazdo. 

20251107_152259.jpg

Oblikovno mi je všeč, se vidi da je Mazda imela prste zraven, motor je pa druga zgodba,..., pa garaža je malo prekratka 😁

Popravljeno od goB
Napisano
pred 22 urami je Pavle napisal:

Po dolgem čakanju prispela... po dveh dneh vožnje zaenkrat zelo navdušen. Avto pozitivno preseneča. Se je pa potrebno navaditi na kar nekaj novosti, ki niso tipične za Mazdo. 

20251107_152259.jpg

a je osnovna ali long range?

čestitke in srečno vožnjo!

Napisano

Verjetno je bila novinarska predstavitev... ali pa je bil odstranjen embargo o objavljanju ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno je bila novinarska predstavitev... ali pa je bil odstranjen embargo o objavljanju ... 
    • Sem naredil test gum.   Stare zimske gume za našega FuchsWagna za zimo niso več dobre - ma za suho cesto so pa še. In sem prešravbal: letne gume z oznako C (cargo) sem snel dol in dal gor zimske gume brez oznake C. In jih napumpal na tlak 3,7 bar, tako, kot so bile letne.   Vse to sem naredil, da žena ni vedela. Zato, da preverim, a je res kaj razlike al se meni samo zdi, da je razlika, ker vem, da sem zamenjal gume.   Rezultat? Danes je šla prvič po menjavi s FucksWagnom na pot in me je klicala, da se ji zdi, da so gume prazne, čeprav so videti v redu in da mora biti nekaj narobe, ker v ovinkih ne drži smeri, kot je navajena...    Zdaj bom pustil nekaj časa tako, pa potem zamenjal zimske z novimi zimskimi, pa da vidim, če bo takrat opazila razliko...
    • Danes pa povsod novice o Mazdi e6.  Same pohvale po večini....   
    • Če te ugrabijo, jim bomo dali eno mazdo namesto keša, pa te bodo izpustili. 🤗
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.