Alex Napisano 23. december, 2025 Prijavi Napisano 23. december, 2025 Pred eno uro je goB napisal: Ključ (5:00) pa zgleda kot da rabiš orožni list Baje,da ta avto deluje lahko tudi kot elektrošoker. Zato je tako.😎 4 Citiraj
Slivka Napisano 29. december, 2025 Prijavi Napisano 29. december, 2025 Mene spominja na "floharco". Ja, vem, kmet an s hribu doma... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano torek ob 19:24 Avtor Prijavi Napisano torek ob 19:24 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano torek ob 22:05 Prijavi Napisano torek ob 22:05 Jap... izgleda super in to je to... žal. Več sreče prihodnjič. 1 Citiraj
ignacij Napisano včeraj ob 07:47 Prijavi Napisano včeraj ob 07:47 Pač klasični EV, če bi imel notri 2,5l motor bi se jih prodalo bistveno več. 3 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 08:01 Prijavi Napisano včeraj ob 08:01 Mogoče pa res kdaj, zdaj ko EU malo pri EKO popušča..... Citiraj
g.Wankel Napisano včeraj ob 08:16 Prijavi Napisano včeraj ob 08:16 pred 14 minutami je Bini napisal: Mogoče pa res kdaj, zdaj ko EU malo pri EKO popušča..... To sem tudi jaz razmišljal. Sam e bodo dol odmontirali pa vrgli not ICE motor 1 1 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 08:52 Prijavi Napisano včeraj ob 08:52 (urejeno) Če bi bla Mazdina šasija bi še blo verjetno mogoče. V kitajsko šasijo pa težko.... Popravljeno včeraj ob 16:17 od godlike 3 Citiraj
samSimon Napisano včeraj ob 09:18 Prijavi Napisano včeraj ob 09:18 Pa tale software v tistem grdem ekranu nej porihtajo. Če pa bi kaj popizdu, bi pa nad tako izkušnjo z UI, kot jo je imel možakar v Volan videu. 2 Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 09:20 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 09:20 Jaz s takimi "izpadi" in resetiranji nastavitev nisem imel težav.... Mogoče sem ga pa imel premalo časa... samo dobra dva dni sem jo imel ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
ignacij Napisano včeraj ob 09:32 Prijavi Napisano včeraj ob 09:32 pred 11 minutami je Jest napisal: Jaz s takimi "izpadi" in resetiranji nastavitev nisem imel težav.... Mogoče sem ga pa imel premalo časa... samo dobra dva dni sem jo imel ... Ja sam ti si računališki guru, kje pa si sistem upa zatajiti. 2 2 Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 09:49 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 09:49 pred 15 minutami je ignacij napisal: Ja sam ti si računališki guru, kje pa si sistem upa zatajiti. Toliko UI pa pomoje še ne premore, da bi avto vedel, kdo ga vozi ... Bi prej rekel, da so mogoče nadgradili predprodukcijski softver in kaj ni šlo tako, kot bi moralo... Ko sem jaz vozil Mazdo 6e, je bila menda še s predprodukcijskim softverom ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jaka32 Napisano včeraj ob 11:12 Prijavi Napisano včeraj ob 11:12 Zdaj sem ze dvakrat ta teden videl Suzukija, ki je zelo podoben Corolli. Mogoce kdo ve zakaj tako delajo? So se zdruzili? Ni nobenih "avtorskih" ipd.? Citiraj
g.Wankel Napisano včeraj ob 11:18 Prijavi Napisano včeraj ob 11:18 (urejeno) pred 7 minutami je Jaka32 napisal: Zdaj sem ze dvakrat ta teden videl Suzukija, ki je zelo podoben Corolli. Mogoce kdo ve zakaj tako delajo? So se zdruzili? Ni nobenih "avtorskih" ipd.? Toyota ima ene 5% delnic Suzukija. Verjetno je v ozadju tudi kak dogovor o deljenju platform. Novice - Suzuki in Toyota bosta poglobila sodelovanje na področju elektrificiranih vozil - Suzuki avto WWW.SUZUKI.SI Popravljeno včeraj ob 11:19 od g.Wankel Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 16:17 Prijavi Napisano včeraj ob 16:17 (urejeno) pred 5 urami je Jaka32 napisal: Zdaj sem ze dvakrat ta teden videl Suzukija, ki je zelo podoben Corolli. Mogoce kdo ve zakaj tako delajo? So se zdruzili? Ni nobenih "avtorskih" ipd.? Te Corole Suzukiji so že kakih 5 let na trgu. V Induneziji imaš še druge skupne modele TOYOTA. Tudi v kombinaciji s SUZUKI, ISUZU in DAIHATSU znamko.... Tole sem slikal tam na istem parkingu.... Popravljeno včeraj ob 16:27 od Bini Citiraj
Jaka32 Napisano včeraj ob 16:29 Prijavi Napisano včeraj ob 16:29 (urejeno) Tole... Kje je smisel, ce je samo znacka drugacna? Popravljeno včeraj ob 16:32 od Jaka32 Citiraj
samSimon Napisano včeraj ob 17:33 Prijavi Napisano včeraj ob 17:33 Manj jih košta izdelava in poskrbijo glih sam tolk, da imajo pokrit segment. 2 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 18:35 Prijavi Napisano včeraj ob 18:35 (urejeno) pred 2 urama je Jaka32 napisal: Tole... Kje je smisel, ce je samo znacka drugacna? Pa maska spredaj je drugačna... Zapolnali so pri Suzukiju segment, ki ga drugače nimajo,kupce pa imajo... Popravljeno včeraj ob 18:37 od Bini 1 Citiraj
NevLado Napisano včeraj ob 19:28 Prijavi Napisano včeraj ob 19:28 dne 6. 1. 2026 ob 20:24 je Jest napisal: Ja, kot sem že na začetku povedal Ni to to, jebiga Vse na ekranu, odzivni čas ekrana mi deluje kot 10 let star android telefon, glasnost in klima morata klikat ko obračaš, predgretje baterije na čas in ne na integracijo z navigacijo Nevem no, mene je minilo do nakupa Najbol me pa jezi, da vsi govorijo, da je to nova mazda 6... pač NE...to je nova mazda 6e, nova mazda 6 ne obstaja pred 8 urami je Jaka32 napisal: Zdaj sem ze dvakrat ta teden videl Suzukija, ki je zelo podoben Corolli. Mogoce kdo ve zakaj tako delajo? So se zdruzili? Ni nobenih "avtorskih" ipd.? Ker je dobesedno kopija Corolle, samo drugo masko ima s svojim logotom Isto je za Mazdo2, ki je kopija Toyote Yaris, z drugo masko 2 1 Citiraj
NevLado Napisano včeraj ob 19:46 Prijavi Napisano včeraj ob 19:46 A lahko nekdo z mazdo 6e potrdi, da ne moreš normalno uporabljat brisalcev na ročki? Čemu pa pol služi druga ročka? Citiraj
samSimon Napisano včeraj ob 21:18 Prijavi Napisano včeraj ob 21:18 pred 1 uro je NevLado napisal: Najbol me pa jezi, da vsi govorijo, da je to nova mazda 6... pač NE...to je nova mazda 6e, nova mazda 6 ne obstaja Bo Mazda 6, če vrnejo knofe pa dinota 😄 1 1 Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 21:27 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 21:27 pred 1 uro je NevLado napisal: A lahko nekdo z mazdo 6e potrdi, da ne moreš normalno uporabljat brisalcev na ročki? Čemu pa pol služi druga ročka? Lahko… ampak samo da ročni zagon… pa špricanje vode… Nastvljanje avtomatike ali intervala gre pa preko zaslona… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 12 urami je Jest napisal: Nastvljanje avtomatike ali intervala gre pa preko zaslona… WTF... resno? Pa to je smrtno nevarno, da moraš na zaslonu iskat kako brisalce nastaviš. Že tako so navadno takrat take neprijetne vremenske razmere, voznik pa po zaslonu išče nastavitve za brisalce. Madness and stupidity. 3 1 Citiraj
Jest Napisano pred 12 urami Avtor Prijavi Napisano pred 12 urami In zakaj bi iskal nastavitve med vožnjo? Nastaviš na avtomatiko... večinoma deluje čisto OK ... Če pa kdaj ne začne brisati, pa lahko ročno prižgeš preko ročke... Ni tako grozno ... V časih fičkotov in katrc je bila itak samo taka ročka... samo on of, pa aktiviranje brizganja vode... pa še to so imelik nekateri avti pumpico poleg pedala za sklopko 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Aha, jaz razumem brisalce drugače kot ti. Brisalci ne smejo biti na avtomatiko nastavljeni, da se ne vklopijo sami od sebe, ko ne želiš. Recimo šipa je nekoliko od pikic umazana od svinjarije s ceste pa brisalec avtomatsko potegne čez šipo in ti v trenutku razmaže vso svinjarijo, da ne vidiš nič. Ja se mi je že zgodilo to in ne govorim na pamet. In to v najbolj neprimernem trenutku. Kljub hitri reakciji in špricanju na šipo sem bil cca 3-4 sekunde skoraj popolnoma slep na AC pa še bremzalo se je nekaj za povrh, ker je en butec skočil na prehitevalni pas. Od takrat so brisalci vedno na OFF. Vklopim jih le takrat, ko sam želim in je to varno naredit. Se pravi v zgornjem primeru, da najprej pošpricam šipo. Seveda jih pa dam na avtomatiko v mestu, ko pada dež in takrat je to dobra rešitev. Na AC pa je auto način spet izključen, ker mam X-rain gor in ne rabijo brisalci sploh delovat, kar v primeru avtomatike jih za brez veze priklaplja. Zadnja zadeva zakaj ni dobro, da so skos na auto, so pa tele zimske razmere in morebitno zmrzovanje brisalcev na šipi, da ne rečem, da prižgeš zjutraj avto brisalec ti pa začne drsat po ledu na šipi. Anoying za popizdit pa še skuriš lahko motorček in uničiš metlice. 3 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.