Chat is back ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Se pogovarjata dva sodelavca. Prvi pripoveduje: - "Pomisli, kakšna nesreča se mi je zgodila: Grem lepo po pločniku, se ozrem za lepim dekletom, naredim pri tem korak vstran, stopim na kolesarsko stezo, in me zadene kolesar, ki je vozil v napačno smer!" Drugi ugovarja: - "Temu jaz ne bi rekel nesreča, prej neprevidnost." Prvi postaja ogorčen: - "Ja seveda, zate je nesreča samo, če ti pade lonec z rožo na glavo!" Drugi: - "Zame je tudi to neprevidnost." Prvi: - "Kaj pa je potemtakem zate nesreča?" Drugi: - "Ja, vidiš, meni se je zgodila nesreča: Sprehajamo se po pomolu moja žena, moja tašča in jaz in gledamo morje. Tašča je stopila malo preveč na rob in je zdrsnila v vodo in se začela lepo utapljati." Prvi mu skoči v besedo: - "To je vendar neprevidnost, kako moreš temu reči nesreča!" Drugi: - "Točno, nesreča je prišla kasneje: en stupido marinaio se je potem pognal v morje in jo potegnil na suho! To, vidiš, je nesreča..."
-
Ata, sine in bodoči zet kidajo gnoj. Ata je full prijazen z bodočim zetom in ga kar naprej špara, medtem, ko sina goni ko Kristusa. Pri malici bodočemu zetu odreže najboljši kos mesa in da najboljše vino iz svoje kleti. Ko bodoči zet odide, sin vpraša, kaj je pri kidanju gnoja, pa še pol celi cajt tako lepo delal z bodočim zetom? Ata pravi: - "Tolk gnoja, kot ga bo on naenkrat od bajte odpeljal, ga ti, sine, ne boš celo življenje skidal..."
-
Superman se je po celodnevnem naporu preganjanja kriminalcev pričel dolgočasiti in je želel iti zvečer ven ter se malo pozabavati. Poklical je Batmana in ga vprašal, če bi šel z njim v kakšen bar, kjer bi si našla nekaj deklet. Batman mu je odgovoril, da je Robin bolan in da ga ne more pustiti samega v takšnem stanju. Nekoliko razočaran je Superman poklical Spidermana in ga povabil, da skupaj zvrneta nekaj steklenic piva. Spiderman mu odgovori, da ima zmenek s Catwoman. Kot zadnjo bilko se Superman spomni na Wonderwoman in odleti do njenega stanovanja, da vidi, če je prosta. Ko je pristal na njenem balkonu, vidi Wonderwoman, ki leži na postelji gola z razprtimi nogami. Superman se zamisli sam pri sebi: - ''Hiter sem kot krogla. Lahko bi bil v njej, imel seks in šel ven, preden bi sploh ugotovila, kaj se dogaja.'' Tako Superman opravi svojo super stvar v delčku sekunde in odleti ves zadovoljen. Medtem reče Wonderwoman na postelji: - ''Ali si kaj slišal?'' Invisible Man ji odgovori: - ''Ne, me pa rit peče kot sam hudič!''
-
Zmerno do pretežno vse vlade od leta 2005 dalje. Pa ne samo naše, ampak celotne EU... Zgodovinsko gledano je bil dizel vedno cenejši - do začetka obdobja 'zelenega kretenizma'...
-
Lepo se je bilo družiti z vama na poti od Kopra do Hrvaške meje. Vmes se nam je pridružil še Etcho in skupaj smo našli čas za klepet ob dobri kavici v Portorožu. Sicer pa čestitke obema za podvig, saj ni najlažje s tako tankimi gumami prevoziti toliko kilometrov po makadamu, brez gumi defekta.👍
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.