Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 14 minutami je Bini napisal:

To je zajebancija.....😃😂🤣

Niti ne... Jaz tudi pežoja ne kupim nikoli več. Toliko okvar, kot sem imel z dvema pežojema, nisem imel z vsemi ostalimi avti skupaj z bicikli. 

Lepi za videti a elektronika totalno na psu. Meni tudi niso znali rešiti težave z elektroniko in sem ga na koncu prodal za par sto €. Tukaj pri tem avtu je pa še dobita kombinacija z avtoplusom, kjer so mehaniki itak kr neki. Ne znajo rešiti manjših napak, kje pa take bolj zahtevne. Verjamem, da je temu kupcu vsega prek glave in mu je edina skrb sedaj, da se tega avta reši. Bilo kako. 

Ko smo že pri avtoplusu. Sedaj so prevzeli še znamko mercedes in vrgli mazdo ven iz prodajnega salona. Všeč table so takoj nadomesti z mercedesovimi. Do sedaj so prodajali vsaj eno kvalitetno znamko izmed mnogih, sedaj pa so dobili še mercedesa. 😊To bo še smeha. 😊

Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:
WWW.AVTO.NET

Peugeot 208 NEKVALITETNO VOZILO NEPRESTANO NA SERVISU, letnik:2021,13500 EUR :: www.Avto.net ::

Pomojem je pa nekdo vdrl v telefon-racunalnik  tistega ki je dal oglas gor. Da bi bil prodajalec tako pošten malo težko verjamem.

Napisano

Evo Nejc, ker si se glih javil, dobiš eno partijsko nalogo, da ga pokličeš in povprašaš. 🤣

33112_1.png

Napisano
pred 7 minutami je Boss napisal:

Evo Nejc, ker si se glih javil, dobiš eno partijsko nalogo, da ga pokličeš in povprašaš. 🤣

Haha, mogoče pa res :)

Napisano
Pred eno uro je Nejc1986 napisal:

Pomojem je pa nekdo vdrl v telefon-racunalnik  tistega ki je dal oglas gor. Da bi bil prodajalec tako pošten malo težko verjamem.

Kakor jaz razumem oglas, ima polne bale tega avta in servisa. In opozarja druge, da naj se izogibajo Peugeotu na daleč. 🤔

Napisano

607 je pač potovalna limuzina in ne šminka kot nemška sveta trojica.

Drugače pa Robz, kaj praviš na kaj takega ?

WWW.AVTO.NET

Chevrolet Cruze 1.8 LS AUTO, letnik:2010,5100 EUR :: www.Avto.net ::

ali pa 

WWW.AVTO.NET

Kia Optima 1.7 CRDi TX A T 100 kW 136 KM, letnik:2013,8700 EUR :: www.Avto.net ::

?

Napisano
dne 8. 2. 2022 ob 20:31 je Alex napisal:

Tudi...zvok pa to. 💪A bi bil šestak biturbo tudi v redu. 

Zivjo vsem. Ko smo ze pri biturbu: a ima mazdin trenutni 2,2 turbodizel (npr. iz M6) variabilni turbo ali (dvojni) biturbo?

Napisano
pred 1 uro je DonFelipe napisal:

607 je pač potovalna limuzina in ne šminka kot nemška sveta trojica.

Drugače pa Robz, kaj praviš na kaj takega ?

WWW.AVTO.NET

Chevrolet Cruze 1.8 LS AUTO, letnik:2010,5100 EUR :: www.Avto.net ::

ali pa 

WWW.AVTO.NET

Kia Optima 1.7 CRDi TX A T 100 kW 136 KM, letnik:2013,8700 EUR :: www.Avto.net ::

?

Tole mi je vprasljivo, ker ne omenjata nekaramboliranosti, servisne knjige in lastnikov:) dizel prav tako ne pride v postev, vseeno hvala za predloge:)

Napisano
pred 16 minutami je robz napisal:

Tole mi je vprasljivo, ker ne omenjata nekaramboliranosti, servisne knjige in lastnikov:) dizel prav tako ne pride v postev, vseeno hvala za predloge:)

Res je, ampak realno je vsako tretje vozilo karambolirano in za nekaramboliranost ni nikakršne garancije, saj gre na sistem videno-kupljeno.

Je moj bratranec enkrat zelo ugodno dobil novo Mazdo MPV za pol cene, ker je bila poškodovana pri transportu oziroma ji je na streho padel nek predmet, ampak zadeva je bila dokumentirana in popravljena s strani ličarja in kleparja. Drugo pa je če je funkcionalnost vprašanje in kako je res uporabno in varno. 

Glede servisne pa je enako, samo je pa tudi res da gre večina le-ta na živce oziroma večina po njej ne povprašuje.

Odločitev je seveda na tvoji strani.

Napisano
Pred eno uro je MPero napisal:

Zivjo vsem. Ko smo ze pri biturbu: a ima mazdin trenutni 2,2 turbodizel (npr. iz M6) variabilni turbo ali (dvojni) biturbo?

Je biturbo in ima namescene variabilne lopute kot vsi novodobni dizli 🙂

Napisano
pred 7 urami je MPero napisal:

Dvojno turbino. (Dual Stage- two turbo). 

Napisano
pred 9 urami je DonFelipe napisal:

Res je, ampak realno je vsako tretje vozilo karambolirano in za nekaramboliranost ni nikakršne garancije, saj gre na sistem videno-kupljeno.

Je moj bratranec enkrat zelo ugodno dobil novo Mazdo MPV za pol cene, ker je bila poškodovana pri transportu oziroma ji je na streho padel nek predmet, ampak zadeva je bila dokumentirana in popravljena s strani ličarja in kleparja. Drugo pa je če je funkcionalnost vprašanje in kako je res uporabno in varno. 

Glede servisne pa je enako, samo je pa tudi res da gre večina le-ta na živce oziroma večina po njej ne povprašuje.

Odločitev je seveda na tvoji strani.

Vse je res, ampak vsak raje kupi nekaramboliran avto s potrjeno servisno:) ce tega ze v startu ni je zadeva toliko bolj sumljiva. Poskodba ni isto kot karambol, kjer lahko zamakne podvozje itd... Za zamolcane skrite napake se seveda odgovarja, nekaj info o tem je napisanih tukaj.

Napisano

Ta avto mi je pa od nekod poznan. Kot, da bi ga enkrat že kupoval pa me je takratni prodajalec nategnil in dogovor z njim ni veljal nič... Kakorkoli, potem sem našel drugo petko, vse enalo edino barve druge...

WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda5 CD143 - 1 LETNO JAMSTVO - BREZ POLOGA, letnik:2009,5990 EUR :: www.Avto.net ::

Tale oglas ima pa gotovo napako. Tu na forumu vsi trdijo, da je nemogoče, da dizelaši naredijo toliko kilometrov. Gotovo se je možakar zatipkal pa pritisnil eno ničlo preveč...

WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda5 CD110 TX - NAREJEN TEHNIÈNI PREGLED, letnik:2010,3200 EUR :: www.Avto.net ::

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 35 minutami je Slivka napisal:

Če gremo po mnenju lastnikov bencinarjev tu na forumu, ima že četrto mašino...

😂

Napisano
pred 7 urami je Bini napisal:

Soseda kupila  Xceed- a in pravi da je bomba za 26k€ s 160 konji 😳🙈

IMG_20220212_143733~3.jpg

To je ze turbo 1.5. motor👍...saj ne moreš reči, da je slaba, ni pa KIA več poceni, je kolega gledal tudi ko je kupoval nov avto....so cene kar konkretne

Napisano
pred 38 minutami je sportman333 napisal:

To je ze turbo 1.5. motor👍...saj ne moreš reči, da je slaba, ni pa KIA več poceni, je kolega gledal tudi ko je kupoval nov avto....so cene kar konkretne

Sodelavec jo tudi ima. Po mestu mu pije od 9 do 10l/100.

Na dolge okoli 7. To vsekakor ni avto, ki bi pil malo. Je pa za njo dal kar konktetnih 29K€.

Napisano
To je ze turbo 1.5. motor...saj ne moreš reči, da je slaba, ni pa KIA več poceni, je kolega gledal tudi ko je kupoval nov avto....so cene kar konkretne
Grda je la tut tok, k da bi oblikovalcu padla bomba, k je risal tole skropucalo skupej. Mam pa že raj mojga Allroada za isti dnar, scer ,6 let starega, ki mi isto pije, gre pa 3x bolje :)

Poslano z mojega M2101K6G z uporabo Tapatalk

Napisano
pred 19 urami je Slivka napisal:

Če gremo po mnenju lastnikov bencinarjev tu na forumu, ima že četrto mašino...

Ta motor se je glihkar vtekel 😉

Napisano
Pred eno uro je scania napisal:

Ta motor se je glihkar vtekel 😉

To lahko poveš lastniku dizelaša, normalnim ljudem ni treba...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 12 urami je Bini napisal:

Soseda kupila  Xceed- a in pravi da je bomba za 26k€ s 160 konji 😳🙈

IMG_20220212_143733~3.jpg

A to je čisto nov? Ker kia ima zdaj novejšo značko!

Napisano

To je verjetno lanska zaloga... včas smo na Jugote takole čakali in upali samo, da ga dobimo, danes se pa pač čaka na Korejce oziroma vzameš tisto kar sploh majo. Tko k včas.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.