Boss Napisano 23. april, 2025 Prijavi Napisano 23. april, 2025 Če mene ciljate s temi FB opazkami žal ne bo pilo vode. Imam account na FB, ko je bil še frišen in zadnja moja objava je bila leta 2008 s slikami moje druge MAzde 6, ko je bla kupljena nova. Nimam računa ne na X, ne na IG, ne na TikTok in drugih pizdarijah... OK ja ga imam na LinkedIn, ampak mislim, da to glih ne šteje ali pač. Sem pa za časa kovida bral predvsem The Lancet in BMJ, kjer so precej zanimive raziskave in kar je še najbolj zanimivo, kako so se te raziskave spreminjale z leti in ugotovitvami tako glede kovida kot glede mRNA cepiv. Ampak ne bom utrujal s tem. 2 Citiraj
sportman333 Napisano 23. april, 2025 Prijavi Napisano 23. april, 2025 pred 8 minutami je Boss napisal: Če mene ciljate s temi FB opazkami žal ne bo pilo vode. Imam account na FB, ko je bil še frišen in zadnja moja objava je bila leta 2008 s slikami moje druge MAzde 6, ko je bla kupljena nova. Nimam računa ne na X, ne na IG, ne na TikTok in drugih pizdarijah... OK ja ga imam na LinkedIn, ampak mislim, da to glih ne šteje ali pač. Sem pa za časa kovida bral predvsem The Lancet in BMJ, kjer so precej zanimive raziskave in kar je še najbolj zanimivo, kako so se te raziskave spreminjale z leti in ugotovitvami tako glede kovida kot glede mRNA cepiv. Ampak ne bom utrujal s tem. tudi LkdIn je v zadnjih 3-4 letih padel za dva, tri nivoje, tako da.... 4 Citiraj
Boss Napisano 23. april, 2025 Prijavi Napisano 23. april, 2025 pred 6 minutami je sportman333 napisal: tudi LkdIn je v zadnjih 3-4 letih padel za dva, tri nivoje, tako da.... Jebat ga... mam zarad posla. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 1. maj, 2025 Prijavi Napisano 1. maj, 2025 dne 19. 4. 2025 ob 15:30 je Shrek napisal: Vsem vernikom želim lepe praznike. Vsem ostalim pa prijetne proste dni. Vsem, ki karkoli delajo, želim lepe praznike. Vsem lenuhom pa prijetne proste dni. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
g.Wankel Napisano 1. maj, 2025 Prijavi Napisano 1. maj, 2025 dne 23. 4. 2025 ob 18:38 je Boss napisal: Če mene ciljate s temi FB opazkami žal ne bo pilo vode. Jaz nisem ciljal nate. Najbolje, da odprem novo temo, pa not lepimo FB nebuloze 😀 2 Citiraj
Slivka Napisano 3. maj, 2025 Prijavi Napisano 3. maj, 2025 dne 1. 5. 2025 ob 22:30 je g.Wankel napisal: ... ... ... ... ... Najbolje, da odprem novo temo, pa not lepimo FB nebuloze 😀 Potem lahko kar ¾ FBja tja prilepiš... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 8. maj, 2025 Prijavi Napisano 8. maj, 2025 Za tole spremembo oz. dve, se pa sekiram KURCKEJ, upam da vi TUDI? Pivo in cigarete se bodo podražile | 24ur.com WWW.24UR.COM S 1. junijem se bodo nekoliko podražile cigarete in pivo. Vlada je namreč izdala novo uredbo o določitvi zneska trošarine za tobačne izdelke, s... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 8. maj, 2025 Prijavi Napisano 8. maj, 2025 pred 24 minutami je Z M A J napisal: Za tole spremembo oz. dve, se pa sekiram KURCKEJ, upam da vi TUDI? Pivo in cigarete se bodo podražile | 24ur.com WWW.24UR.COM S 1. junijem se bodo nekoliko podražile cigarete in pivo. Vlada je namreč izdala novo uredbo o določitvi zneska trošarine za tobačne izdelke, s... Mene ne skrbi to, saj nisem konzumator ne enega ne drugega. 😉 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. maj, 2025 Prijavi Napisano 8. maj, 2025 Če bodo pive drage gremo z piciklom in granitom prot LJ! 2 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
samSimon Napisano 8. maj, 2025 Prijavi Napisano 8. maj, 2025 pred 17 minutami je Tilen5 napisal: Če bodo pive drage gremo z piciklom in granitom prot LJ! Ti maš bližje Italijo, pa si pejt po cenejše 😂 2 1 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 9. maj, 2025 Prijavi Napisano 9. maj, 2025 Mah, 27€ za karto je mal too much. 6 Citiraj
etcho Napisano 9. maj, 2025 Prijavi Napisano 9. maj, 2025 Sejem v Pordenonu 10 €. Pa je bilo videt enih avtov + elektronika. 9 hal. Cena za LJ je res pretirana. 6 Citiraj
Tilen5 Napisano 10. maj, 2025 Prijavi Napisano 10. maj, 2025 Rally Vipavska Dolina v polnem teku 6 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Tilen5 Napisano 10. maj, 2025 Prijavi Napisano 10. maj, 2025 Skupaj jih je čez 100. Tle so se šele začeli zbirat. 11 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
FuManchu Napisano 10. maj, 2025 Prijavi Napisano 10. maj, 2025 pred 38 minutami je Shrek napisal: Kak EV? Kje boš pa filal vmes?🤣 Citiraj
Tilen5 Napisano 10. maj, 2025 Prijavi Napisano 10. maj, 2025 Vipava ma 3 polnilnice pomagaj si 😂 Slike niso moj, sem vzel iz fb strani od Vipavskega Rally-ja 3 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Boss Napisano 10. maj, 2025 Prijavi Napisano 10. maj, 2025 pred 4 urami je FuManchu napisal: Kje boš pa filal vmes?🤣 Dvorjan prav, da se da... etape so itak nekje pod 10km dolge. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 11. maj, 2025 Prijavi Napisano 11. maj, 2025 Na tesno je šlo, sem pa tokrat na zmagoviti strani, hehe Kvorum dosežen, zakon zavrnjen | 24ur.com WWW.24UR.COM Volivci so danes odločali o uveljavitvi zakona o dodatku k pokojnini za izjemne dosežke na področju umetnost. Po 90 odstotkih preštetih... 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 11. maj, 2025 Prijavi Napisano 11. maj, 2025 pred 1 minuto je Z M A J napisal: Na tesno je šlo, sem pa tokrat na zmagoviti strani, hehe Kvorum dosežen, zakon zavrnjen | 24ur.com WWW.24UR.COM Volivci so danes odločali o uveljavitvi zakona o dodatku k pokojnini za izjemne dosežke na področju umetnost. Po 90 odstotkih preštetih... Enako. Dobro smo se borili. 😉 1 1 Citiraj
Boss Napisano 11. maj, 2025 Prijavi Napisano 11. maj, 2025 Se pravi bo ostal stari zakon, ki daje privilegije še bolj radodarno. 😂🤣 Umiram od smeha, resno. 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.