Deeyan Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 S tem pa se strinjam. Pri nas limone sploh ni (ali?). Prav obsedlo me je Je, je... Sam je ta men osebno boljsi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Za kater vagn ?Mazda 6 verjetno tudi mx-5m,... Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Tam se batki za?raufajo nazaj v cilinder, ?e je vse tako kot je treba lahko to naredi? s "?picangami" - brez da se matra?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Ja ampak imam bolj ne?ne, do sedaj sem si pomagal z klju?em od brusilke pa ima malo preve? narazen ?tifte. Tako da sedaj pride taki spodaj pa privarjen gedora nastavek Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dragana.stojiljk Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 dragana dj v onem lokalu ki je na plazi pozdravi blond kenlerja pa reci da te more pivo castit. rec da ga pozdrav sosolec iz kranja. sj si v cervarju ane?V ?ervarju sem ja. Okej zmenjeno Citiraj
Z M A J Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Se 8 urc oddelam in startam 2.del dopusta, ki bo se zanimivejsi od prvega. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejan pavlovic2 Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Ja ampak imam bolj ne?ne, do sedaj sem si pomagal z klju?em od brusilke pa ima malo preve? narazen ?tifte. Tako da sedaj pride taki spodaj pa privarjen gedora nastavek Klju? za zadnje zavore.JPG Google sketchup:)? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
mazdaman Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Google sketchup:)?ja, meni je zakon, sem z njim kar nekaj narisal oz zmodeliral. Tako sem naredil Hi?o, ki sem jo takrat gradil in ne vem kako sem ?e leta 2010 vedel, da moram vstaviti modro Miato :ne vem: , ki pa je pri meni komaj od leto?nje spomladi. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Mazdurina tudi registrirana in ima seveda prometno s pripadajo?imi lastni?kimi tablicami. Mi je pa tudi ostalo ?e precej cekina po registraciji pa sem pred dopustovanjem fantasti?ne volje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Mazdurina tudi registrirana in ima seveda prometno s pripadajo?imi lastni?kimi tablicami. Mi je pa tudi ostalo ?e precej cekina po registraciji pa sem pred dopustovanjem fantasti?ne volje. Ej..lepa novica,samo ne vse zapravit...he he bo? rabil ?e kaj za mazdurino..lp:-):-):-) 1 Citiraj
Gelipter Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Danes smo pa barvali v slu?bi ,da bojo imeli otroci lepo.. 3 Citiraj
Katjaa Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Danes smo pa barvali v slu?bi ,da bojo imeli otroci lepo..Vau lepo.Pride? ?e k meni v vrtec pa klimo bi tudi:) Citiraj
Gelipter Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Vau lepo.Pride? ?e k meni v vrtec pa klimo bi tudi:)Ej....saj bi...samo ho?ejo zdaj imeti vse pobarvane sobe:-):-):-uf..Gu?va:-):-)ja pri nas brez klime ne gre...vro?e za popiz....lp:-):-) Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 8. avgust, 2015 Prijavi Napisano 8. avgust, 2015 27stopinj ni ni? posebnega niti ni glih okrogla cifra Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tadej7ad Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Pa smo na okrogli 20150808_204054.jpgPri meni se je ta teden obrnilo 50.000 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Jest Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 27stopinj ni ni? posebnega niti ni glih okrogla cifra Sej tudi unih 819.5 ni prav okroglih Pri meni se je ta teden obrnilo 50.000 Jest bom imel verjetno ta teden 66666 ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Još šta Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Uzival cel vikend v bohinju 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Wikend je bil fajn in ju3 pa osvojit enega Dvatiso?aka (pa ne bankovca, ki je bil v DIN valuti). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 10. avgust, 2015 Prijavi Napisano 10. avgust, 2015 2:10 do doma in to cez prazen Kastel...Si bil vceraj v 4macke v Mednem? Dopoldan, ko sem se peljal proti LJ, je bil ob cesti motor, podoben tvojemu... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
dpicul Napisano 10. avgust, 2015 Prijavi Napisano 10. avgust, 2015 se hladimo v vasi So?a, jutri pa 4 dnevni pohod po Julijcih see ya 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 V?eraj osvojil novega dvatiso?aka in se v nadaljevanju premierno okopal v Rabeljskem jezeru. Vmes pa eni francoski dru?inici bistveno polep?al/olaj?al njihov sestop v dolino in to s pomo?jo Katrce. Kasneje so dobili ?e navodila kaj si morajo v SLO tekom dopusta ?e ogledati oz. poskusiti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejan pavlovic2 Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 ja, meni je zakon, sem z njim kar nekaj narisal oz zmodeliral. Tako sem naredil Hi?o, ki sem jo takrat gradil Hi?a vol1.jpg in ne vem kako sem ?e leta 2010 vedel, da moram vstaviti modro Miato :ne vem: , ki pa je pri meni komaj od leto?nje spomladi. Hi?a vol1-1.JPG vid?, si ?e podzavestno tok vnaprej vedel kam tvoj lajf ''stremi'':) lepo drga? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
mamica Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 Konec opoldanskega po?itka, gremo nazaj v bazene. ?e bomo ?e dolgo tu, bodo otrokom zrasle plavutke... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.