Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Na ebaju sem jih vidu za 200 dolarjev.  :hudicek:

Jaz imam ?e ene 2 doma, obe delujo?e, oziroma vsaj delale so preden smo jih dali v predal. Verjetno se samo zamenja baterija in je vse B.P.

Druga?e pa nisem vedel da bi lahko za njih dobil kaj ve?, kolko da??

Napisano

Jaz imam ?e ene 2 doma, obe delujo?e, oziroma vsaj delale so preden smo jih dali v predal. Verjetno se samo zamenja baterija in je vse B.P.

Druga?e pa nisem vedel da bi lahko za njih dobil kaj ve?, kolko da??

Na bolhi se najdejo za nekje okoli 30 do 40? >> http://www.bolha.com/telefonija/mobilna-telefonija/klasicni-mobilni-telefoni/nokia-6210-vec-kosov-rabljeno-testirano-garancija-1302663879.html

Nokia 6310/6310i pa je nekaj evrov vec >> http://www.bolha.com/telefonija/mobilna-telefonija/klasicni-mobilni-telefoni/nokia-6310i-1311993104.html

http://www.bolha.com/iskanje?q=nokia+6310

Sicer pa takrat niti ni bila tako poceni... Redna cena je bila blizu 100.000 SIT :) >> http://web.archive.org/web/20011216091721/http://www.mobitel.si/slo/gsm/010405f.html  ... So bile pa subvencionirane cene takrat res nizke :) ... 

Cena takrat (92.820,00 SIT) je po izracunu na BSI 387? :) 

skitched-20170204-101729.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Smucal z 118 km/h :-)

Hudo...Zdaj se lahko prijavi? za Shladming

Napisano

?e tretji vikend zapored.. :) pol pa se dr?i idealnih kg..

Ej...super to so pa KROFI...po ne rabi it na Trojane..he he lp

Napisano
post-5644-0-21030200-1486498115_thumb.jpg

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Po tem, ko sem prejsnji teden imel za par urc na voljo Toyoto Prius, sem sinoci imel priliko za par urc vozit novo Toyoto C-HR ... 

16195262_10155065156622147_4538060999757

16266329_10155065159177147_6621220733045

Vozil sem hibrida z 1.8 bencinskim motorjem (enak motor, kot je v Priusu) ... Drugace se vozi odlicno... edino kar mi ni vsec, je samodejni brezstopenjski menjalnik, ki nekako cudno povisa obrate motorja na max, ko recimo pospesujes na AC. Pa niti ni vazno ali sam pritiskam na pedal ali pa to prepustim aktivnemu tempomatu. Ko se je recimo umaknil avto, ki je bil prej pred mano, je motor zarohnel na max stevilo obratov ... in to je kar konkretno slisno v kabini. Slisi se tako, kot da bi vozil en salabajzer, ki pojma nima o voznji in ki stalno z eno nogo drzi pedal sklopke na polovici :) ... Precej motece. Drugace mi je bil bolj vsec Prius, ki sem ga imel prejsnji teden... Predvsem mi je pri Priusu bolj vsec "delovni prostor" voznika ... mi je pa pri C-HR bolj vsec aktivni tempomat, ki se zna tudi ustaviti in sam spelje. Pri Priusu se izklopi, ko je hitrost nizja od okoli 40 km/h (pri moji sestici se izklopi pri cca. 20 km/h). ... Pa ogrevan volan je tudi fajn :) ... 

Pa je prisel na vrsto se en hibrid... tokrat korejski :) ... Kia Niro ...

Sicer je bilo kratko... ampak me je tale Niro pozitivno presenetil. Sicer konkretno vozilo ni bilo ravno med tistimi najbolj opremljenimi... ampak se vseeno je dodatne opreme v obliki asistencnih sistemov kar nekaj ... Pogresal sem radarski tempomat... ampak tega vidim, da ima Niro sele pri najvisjem paketu opreme ... Pa luci so se mi zdele bolj brljivke ... verjetno zato, ker sem navajen ksenonskih zarometov :) ... Pa osrednji zaslon je malo majhen ... Sem pricakoval tistega malo vecjega, ki ima tudi Carplay in Android Car ... :) ... Mi je bil pa vsec "lane asistant" ... ki dejansko zna kar dobro sam vozit, ce so crte ob strani ceste ... Edino po parih sekundah, ko spustis volan... zacne opozorilnik piskat , da je treba volan drzat :) ...

Pa se par slik narejenih bolj na hitro ... ker ni bilo dovolj casa ... 

IMG_4462-20170215-082026.png 

IMG_4464-20170215-082101.png 

IMG_4467-20170215-082153.png 

IMG_4469-20170215-082223.png 

IMG_4472-20170215-082251.png 

IMG_4474-20170215-082328.png 

IMG_4485-20170215-082504.png 

IMG_4486-20170215-082524.png 

IMG_4492-20170215-082608.png 

IMG_4493-20170215-082630.png 

IMG_4495-20170215-082652.png 

lp

Thomas

image.png

Napisano

V 16h se uspesno namatral cez 1400km, pohvalit treba tudi Audija, ki se ne punta :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tokrat imamo pa punco!

Ej...g Slivka,,,?estitke,,,za pupco,,,na zdravje.lp

Napisano

U, ja, skoraj bi pozabil. Sicer bi bolj spadalo med "sre?anja", pa vseeno. Sem se dobil s Primo?em78 in Dpiculom, da smo jo zalili. Ker baje druga?e ne bo zrasla...

Hvala za ?estitke!

Kon?no ti je uspelo :)

Pravzaprav mi je zdaj ?e drugi? uspelo narediti luknjo v luknji...

Prvo je bila h?erka, nato pa trije fantje in zdaj spet h?erka.

Napisano

U, ja, skoraj bi pozabil. Sicer bi bolj spadalo med "sre?anja", pa vseeno. Sem se dobil s Primo?em78 in Dpiculom, da smo jo zalili. Ker baje druga?e ne bo zrasla...

Hvala za ?estitke!

Pravzaprav mi je zdaj ?e drugi? uspelo narediti luknjo v luknji...

Prvo je bila h?erka, nato pa trije fantje in zdaj spet h?erka.

Cestitke ...  :mi pijemoo:  :bravo:  :pepsi:  :cheers:

lp

Thomas

image.png

Napisano

?estitke, a to pomeni sedaj spet trije fantje pridejo?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tole so različni renderji verjetno celo narejeni z AI. Zakaj bi se o tem pogovarjali, ker tole je pač zgolj nabijanje kaj bi bilo, če bi bilo. 
    • Fak, a ti razumeš razliko, kitajska vlada jim plačuje za vsak prodan avto... tudi za tistega, ki gre v izvoz al pa obtiči na ogromnem parkirišču. Za besedo nelojalna konkurenca še nisi slišal? Še ne dolgo nazaj je bil prehod na EV-je označen za ekološko dejasnje, a zdaj ko jih pa kopičijo na parkiriščih, kjer se večina sploh ne bo prodala se pa o ekologiji ne pogovarjamo več. Neverjetno kako so EV fani tako hipokritski glede tega. Izjavljo samo stvari, ki jim gredo v njihov prid pa samo toliko časa kot jim ustreza. Dvolično do konca.   Kitajci so vso začetno znanje enostavno pokradli, skopirali, sicer veliko po neumnosti in pohlepu zahoda. Ampak vseeno, to so amoralna bitja. Zdaj pa vse viške denarja, ki ga na začetku niso porabili za razvoj lahko uporabijo v nadgradnjo obstoječih tehnologij in v trgovski vojni proti tistim, ki so jim omogočili tak razcvet. Lepo se vidi kako capljajo pri ICE motorjih za zahodnimi izdelki, a pri EV-jih pa so seveda spredaj, ker tukaj je bilo najlažje zahod prehitet, ker smo praktično vsi štartali skoraj iz istega izhodišča a kitajci so imeli veliko prednost saj imajo rude, litij, redke zemlje na razpolago v takih količinah, da lahko enostavno zajebejo vse.    Seveda gorijo tudi Evropski hibridi in EV-ji, ker so ... pazi zdaj to... večinoma baterije narejene kje?    Pa še nekaj - kitajski avti so narejeni za življensko dobo 5-7 let.  Tako kot vse ostale kitajske stvari. Ne zanima jih servisna mreža, ne zanima jih aftersale usluga. Izdelke tako hitro menjajo, da rezervnih delov po nekaj letih praktično ni za dobit.    Sicer pa... probaj pa ne pozabit poročat kako je šlo po 5 letih lastništva kitajca.    
    • Če bo res takšna potem začnem redno igrati loto....  ali pa se bo moja boljša polovica začela prodajati, HE HE HE
    • Jah, Boss, tole "politično" jamranje v stilu "Kitajci so grdi", pa spet ne bo pilo vode. So vseh sort, tako kot tudi Američani, Slovenci, Evropejci.   Bom komentiral samo avtomobilsko industrijo. Kitajci so naredili načrt delati najboljše EV za dosego svetovne prevlade. In jim prekleto dobro kaže. Evropska avtomobilska industrija se bo morala pa zamisliti in krepko pljuniti v roke, ker tole precenjeno plastiko in pokvarljive avte, ki jih delajo po tekočem traku, tudi ne bodo mogli več vsakemu Janezku prodati. Jaz zase ne morem več 100 % reči, da kitajskega avtomobila pa nikoli ne bom kupil. Če bi izbiral ta hip, bi verjetno izbral kitajski avto, vsi očitki gor ali dol.   Prav zjutraj sem se spomnil na zgornji video, ko sem se peljal po gorenjski avtocesti v Ljubljano. In je bila kolona, ker se je en mojster z VW ID.7 zagozdil v prikolico tovornjaka. Pol havbe harmonike ... Zdaj ne vem, ali je računal na "vsemogočnega" avtopilota, tudi zračne blazine ne vem, če so bile odprte ... Skratka, stvari, ki so opisane v videu, se dogajajo dobesedno vsem proizvajalcem vozil.   Gorijo tudi evropski EV, ICE in še posebej hibridi. Na parkiriščih po Evropi se tudi kopičijo EU-avti. Neregistrirani in registrirani. Finte z eno- ali nekajdnevnimi registracijami pa so Kitajci pobrali prav od Evrope, ki je začela s to prakso. Še pri nas najdeš znamke, ki so delale več kot tretjino prodaje na tak način - enodnevna registracija, potem pa izvoz rabljenega s popustom iz države.   Imamo Slovenci lep pregovor - le čevlje sodi naj kopitar.
    • zakaj mi ni glih vseeno, ko @Slivka omenja lopato, ki bi jo rad sprobal na meni    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.