Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Drugač pa ja... sprobal en lep kos kolesarske poti Alpe-Adrija od Pontebe do zaselka Carnia. Sem mislil it vsaj do Gemone ali celo do Udin, ampak sem misel opustil, ker me je najprej v Carnii ena Italijanka skoraj zbila, ker je iz dovoza kar prletela meni v bok. Če rečem, da je šlo za las ne bom velik pretiraval. Mi adrenalin še ni dokonca padel pa bi moral nekaj kilometrov prepeljati po regionalki. Po par 100m je prletel mim mene šleper in pizdun lahovski je zatrobil, ko je bil vzporedno z mano, da sem instinktivno trznil in skoraj v odbojno ograjo priletel. Po moje se je strašansko zabaval in krohotal tam v 1. nadstropju za volanom in si mislil glej ga bebca na kolesu. Sem nato samo obrnil in lepo šel nazaj, ker kaj takega pa še ne. Če to odmislim, je pa to ena najlepših kolesarskih poti. Ogromno tunelov, mostov, sploh pa prelepa pokrajna. V glavnem, kdor še ni šel, se splača it pogledat. Je nezahtevna, čeprav 35km skos v 1% klanec za nazaj je malo naugodno, ker tako dolgo vzpenjanje pobira več moči kot pa en krajši trikilometrski klanec pa da se takrat dvigneš za teh 350m. Je družinska zadeva primerna praktično za vse vrste koles. Edino fajn je če nimate prevelikega strahu pred višino oziroma, če ne gledate dol z mostov. Namreč vsi mostovi imajo samo rešetke za poden in če pogledaš dol vidiš 40-50m globoko direkt pod tvojimi gumami. Zna bit mal tricky.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Prebral više puta. Priznam, moja krivda ker nisem vedel da obstaja limit nad katerim prijava z majlom ne velja. Še vedno ne vem, pri katerem znesku je zadosti prijava z mailom in od kod naprej se moraš prijavljat z uporabniškim imenom. A kaj so rekli na kontaktnem centru. Avtomatski odzivniki so ful družabna bitja. Ene tri nivoje sem skoz dal. Na vsakem nivoju se pomakneš naprej na naslednjega tako, da na številčnici izbereš eno cifro od naštetih možnosti. Čeprav so bile računalniške igrice v mojih mladih časih sila preproste, sem bil uspešen in na 3. nivoju so mi potem ponudili virtualnega pomočnika. Bolje išta nego ništa in ga izbral. Potem so rekli da dobim na sms povezavo. Potem sem šel na to povezavo. Potem so zahtevali da na telefonu omogočim nevemkaj enkup možnosti. In v tistem trenutku je čisto malo manjkalo da telefon ni poletel v steno. Eto, to so mi rekli na kontaktnem centru. -
Takoj za Triglavom, vsi. In da ne bo pomote, to imajo vse zavarovalnice vključeno, samo tega nihče ne ve. Razen mene. 😊 Prav tako imaš dražje zavarovanje za rizične voznike, pa za rizične znamke vozil (katere imajo največ nesreč in jih največ ukradejo) itd, itd...
-
Aja, @Alex, dej prever tvoje obroče na kolesu, čist možno, da maš moje, ker mam jaz kot kaže tvoje. p.s. jebemti Juresa sem izvedel in je slika naokol obrnjena.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.