tauko Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 Dobr, da se nisi predal omamnim zvokom ?estvaljca Citiraj
Ploki Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 edino kar je bolj? ko 6 valjev je 8 valjev. Citiraj
Z M A J Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 Ampak zanimivo kok je huj?i efekt ?e je zadnji pogon kokr prednji, pri istih konjih in zmogljivostih - lohk pa da samo jz tako ob?utm, k sm ?e mav v letih! Nism si pa mislu da 170 kojn tko potegne (aja registracijo ima pod 318i, se pravk pod 90 KW) potem pa ima homologirano menjavo motorja, na 125KW, tko da me skoraj malo mika - ?e celo zainteresiran je bil za vzet v Galuno v ra?un itd., ampak mislim da mam ?e kupca zanjo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 ?e ma homologirano ma?ino potem se zavaruje po novih konjih ne po starih... tako da pazi. jaz svojega moram zavarovat 123kw. Citiraj
Z M A J Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 U prometni ma vpisanih 87 al kok ?e Kilowatov! Zraven mi je kazal homologacijo, kjer pi?e da je vgrajen motor 2.5 s 125KW :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 U prometni ma vpisanih 87 al kok ?e Kilowatov! Zraven mi je kazal homologacijo, kjer pi?e da je vgrajen motor 2.5 s 125KW :ne vem: potem nima ?e nove prometne.. ampak to mor? vpisat v prometno pa registrirat kot nov motor. jaz mam v prometni 2.5 123kw motor napisan, pa tud LPG. ker policaji itak vidijo to v ra?unalniku, in je lahk jeba pri kre?u ker se pa? ve da je ve?ji motor, ti ma? pa zavarovanje za manj?i.pol je skoraj bolj?e da nima? ni? napisano. Citiraj
madmax Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 predrl gumo...ker sem moral po feltni vozit cca 500m (do prvega parkinga) sem itak gumo do kraja zjahal...tako da je blo treba kupit min 2 novi ...in ker po Murphy-u se ti bo predrla ena od bolj?ega para (imel sem razli?en par) sem te?kega srca izka?lal 200? za 4 nove Michelinke zdej pa kupus pa voda do konca mesca U prometni ma vpisanih 87 al kok ?e Kilowatov! Zraven mi je kazal homologacijo, kjer pi?e da je vgrajen motor 2.5 s 125KW :ne vem: homolomo je ?el po vsej verjetnosti pred kratkim narest...z namenom da bo "prodal" zgodbo o nizkem zavarovanju itd... jo?a, temu se strokovno re?e da ti prodaja muda za bubreg! Citiraj
BOBI Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 zelenka doma,zakaj jamralnik,ker je v katastrofalnem stanju in me caka kar nekaj dela da bo avtu spet podobna Citiraj MAZDA POWER
Hanco Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 zelenka doma,zakaj jamralnik,ker je v katastrofalnem stanju in me caka kar nekaj dela da bo avtu spet podobna ?estike Po prvem maju bo? videl nekaj, kar ti bo zbudilo stare spomine Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Aha se prav ?e bi jz tole ki?to kupu, bi jo lepo zavaroval ?e po novem motorju, toje razred 100 - 130 KW, pa ?e vpra?anje ?e je narejen vse tako kot mora bit (motorno gledano) ker ipak jej tole prehod s 4 na 6 cilindrov in je verjetno marsikaj razli?no med tema verzijama! P.S. - mehankar Simon mi je reku - ne hodi v Cele po avto, od tam smo ?e zmeram sama jajca prpelal in pol skoz popravlal, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Aha se prav ?e bi jz tole ki?to kupu, bi jo lepo zavaroval ?e po novem motorju, toje razred 100 - 130 KW, pa ?e vpra?anje ?e je narejen vse tako kot mora bit (motorno gledano) ker ipak jej tole prehod s 4 na 6 cilindrov in je verjetno marsikaj razli?no med tema verzijama! P.S. - mehankar Simon mi je reku - ne hodi v Cele po avto, od tam smo ?e zmeram sama jajca prpelal in pol skoz popravlal, hehe Celjskih avto se tudi sam na veliko izogibam ker me je tam zmeraj hoto kdo nategnit. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Ploki Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Aha se prav ?e bi jz tole ki?to kupu, bi jo lepo zavaroval ?e po novem motorju, toje razred 100 - 130 KW, pa ?e vpra?anje ?e je narejen vse tako kot mora bit (motorno gledano) ker ipak jej tole prehod s 4 na 6 cilindrov in je verjetno marsikaj razli?no med tema verzijama! P.S. - mehankar Simon mi je reku - ne hodi v Cele po avto, od tam smo ?e zmeram sama jajca prpelal in pol skoz popravlal, hehe jap.. neki takega.oziroma pri triglavu je to kar razred 120-130kw. no sicr moj je bil iz ?alca pa je top shit Citiraj
daSKAn Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Evo delal cel dan in celo no? in zdaj spet na ?ihtu, jebemti HP..... Citiraj
Grega_ Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Celjskih avto se tudi sam na veliko izogibam ker me je tam zmeraj hoto kdo nategnit. Sam sem pa f-ko dobil iz ?entjurja pri Celju...pa je bilo vse ok, zgleda da sem mel sre?o ....sem prepri?an da se ta kateri jo je kupil ?e vedno z njo pelje. Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 A pol ?e bo mel moj naslednji avto (predvidevam 122 KW) se mi najbolj spla?a vzet triglav al raj? kak?no drugo, kaj pravte vi, ki ste isto v tem rangu, aja popusta imam zgolj 20%, se prav sem 10.tarifni razred! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 aja popusta imam zgolj 20%, se prav sem 10.tarifni razred! Kako to? ?e ga imam jaz 30 ali 35%? Glede zavarovalnice nimam pojma, jaz imam 132 kW. Citiraj
Ploki Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Kako to? ?e ga imam jaz 30 ali 35%? Glede zavarovalnice nimam pojma, jaz imam 132 kW. joza: mene pride na triglavu ca 7e/mesec vec zaradi tega ker mam homolomo sam malo vec bonusa pa nimam kaskega, samo sipe+ogledala+parking.je treba pa informativni izracun naredit, pomoje lahko po mailu zrihtas da ti ponudbo vsaka zavarovalnica da oziroma gres na ene tehnicne kjer majo poslovalnice skupaj.za 100-110kw se verjetno bolj splaca triglav, za 120-130 vprasanje symon ti si na triglav? ko majo razred 130-150kw. sicer je bistveno drazji od 120-130, ampak tudi bistveno cenejsi od 150-180. (potem mislim da je 180-250, 250-open) pa saj a nisi ti enkrat teh razredov javno objavil? Citiraj
Symon Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 symon ti si na triglav? ko majo razred 130-150kw. sicer je bistveno drazji od 120-130, ampak tudi bistveno cenejsi od 150-180. (potem mislim da je 180-250, 250-open) pa saj a nisi ti enkrat teh razredov javno objavil? Odgovor na oba vpra?anja je pozitiven. Jo?a ti pa klikni tole. Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Simon, u mladosti (Golf II 1.3B) sem kupon podaril in si prislu?il 33% malusa, matr milo! Okej si bom pogledu priponko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Odgovor na oba vpra?anja je pozitiven. Jo?a ti pa klikni tole. Ko jaz kliknem link in izberem svoj avto, se lahko samo nasmehnem, ker ima celo eno stvar mo?nost dodatno izbrat. Glede zavarovalnice nimam pojma, jaz imam 132 kW. Amaterji. Izbrali ste naslednja zavarovanja: Avtomobilska odgovornost Zavarovanje voznika za ?kodo zaradi telesnih po?kodb Splo?ni kasko Kraja vozila - vrednost vozila z DDV B kombinacija D kombinacija E kombinacija H kombinacija J kombinacija I kombinacija Nezgodna smrt - voznik Nezgodna smrt - potniki Invalidnost - voznik Invalidnost - potniki Zavarovanje pravne za??ite Asistenca comfort Popusti in dopla?ila: starost lastnika oz. uporabnika vozila: Od 33 do 51 let, popust za zmanj?ano nevarnost: vozilo staro od 4 do 6 let, popust na premijo komb. K na znamko vozila, popust na premijo komb. D,E,H,J (s splo?nim AKA), popust na premijo komb. I v primeru zavarovanja splo?nega kaska, popust na comfort plus AV paket, popust za zmanj?ano nevarnost: mlada dru?ina, popust za zmanj?ano nevarnost: en uporabnik - voznik s te?ajem varne vo?nje, popust za zmanj?ano nevarnost: na premijo komb. K za vgrajeno atestirano alarmno napravo, stalnostni popust za prete?eno zavarovalno dobo 1 leto, popust bonus zvestobe EURPremija skupaj brez DPZP 1.330,13Stopnja in vi?ina DPZP (6,5%) 86,46Premija skupaj z DPZP 1.416,59Premija skupaj z DPZP in 5% popustom na takoj?nje pla?ilo 1.345,76 Verjetno nikoli. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
daSKAn Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Jest sm zadnji?, glih skor nabasal enka tazga. Sem ga ?e videl, da je za?el speljevati in sem zato malo bolj gledal levo, ?e kdo prihaja. In dokaj dale? nazaj je bil en avto in sem ?e mislil zahodit gas, ko pogledam naprej in tist cepec ?e tam stoji. Po moje sm se ustavu glih ene 1mm stran od njega... Najve? taletov pa se najde pri izvozu za BTC, kjer ?e gre? desno na ?martinko ima? svoj pas.. in vedno se najde en cepec, ki ?aka cel semafor preden spelje in ga hupanje enih 5 avtov prav ni? ne gane... enkrat je bil ta cepec moj fotr, ko sva ?la skupi neki iskat in sem se govoru, naj pelje da ma svoj pas, pa si misle, kva pametarim, da on pa mene ?e ne bo poslu?al, no na postaji so stal policaji in je fasal liziko... Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Al pa majstri k pr cestninskh hi?kah ustavjo - jao! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Al pa majstri k pr cestninskh hi?kah ustavjo - jao! hahaha.....to pa ?e nism vidu. Tole na izvozu za BTC pa nazadnje v?eraj...dve lu?ni Ribn?anki v tastari Fiesti Citiraj
tauko Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Tolk materiala mam za pojamrat, da ne bom jamru spljoh ne ni?...sam dolo?eni osebki pomoje da vedo za kaj gre Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.