Slivka Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Ni problema. Kogar sem jaz z lopato na gobec, ta je ruknil po tleh za lep ?as. Ponavadi so mi potem pri?li povedati, do kdaj je le?al... Vsekakor si upam reskirati. Preden se pobere?, da bi me nazaj, se tudi jaz ?e poberem. Torej, kdaj in kje?Ali ima? raje presene?enja? Citiraj
Boss Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Aja ti bi orodje uporabu... jaz sem mislil, da me bo? odkrito po mo?ko s pestjo ne pa s pripomo?kom. Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 va?n da bi vidva z pripomo?ki:)..hahahahah Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Boss Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 ejej... prehitro si razkrinkal foro... sem ga hotel ?e mal trolat Citiraj
Jest Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Upam, da ker je Mazda predraga nebom na koncu kupil Mercedesa A Mas kaj proti Mercedesu ... Tole stoji obcasno doma na dvoriscu (ce ni ravno hci z njim kam sla ) ... Bi pa kupil Mazdo 2... pa so res bile se malo predrage ... in je potem tole pristalo na dvoriscu ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Mas kaj proti Mercedesu ... Tole stoji obcasno doma na dvoriscu (ce ni ravno hci z njim kam sla ) ... Bi pa kupil Mazdo 2... pa so res bile se malo predrage ... in je potem tole pristalo na dvoriscu ... No nakoncu je vseeno pri?la domov mazda6, ker so Aji ?e bolj rjsti kot Mazde Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Shrek Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Mas kaj proti Mercedesu ... Tole stoji obcasno doma na dvoriscu (ce ni ravno hci z njim kam sla ) ... Bi pa kupil Mazdo 2... pa so res bile se malo predrage ... in je potem tole pristalo na dvoriscu ... Sam tole pa ma prostora notri...mama ima tazgale 01 letnik podalj?ana izvedba...uf, sedi? zadaj kot v fotelju, pa ?e noge lahko prekri?a?...sam ?koda, ker je mercedes...ima pa vsaj M... Citiraj
Jest Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Res je prostorsko kar mali cudez ... ... Tale je letnik 98... in je nekaj centimetrov krajsi kot Toyota Yaris... pa ima notri veliko vec prostora.. tako v prtljazniku kot tudi na zadnji klopi ... Nadomestil pa je Cordobo letnik 95, ki je podlegla poskodbam prometne nesrece in se je ni splacalo postimat... Je pa tole "raketa" proti Cordobi... tako po udobju voznje, kot tudi tehnicno (ABS, ESP, boljse ozvocenje,...). Pelko, ki ga je pregledal in tudi ze naredil servis, je rekel, da je bil dober nakup ... Rje prakticno nima ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Lava Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 ?e 10 dni skor na obisku teta s Krvavca, a se lah ?e kon?a nooooooo -.- Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 Se danes dru?iva s h?erko, ki ima malo vro?ine, mene pa neki v plju?ih ba?e, kar je o?itno pridobitev vezana na nedavni pohod po KSA. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 ?e 10 dni skor na obisku teta s Krvavca, a se lah ?e kon?a nooooooo -.- Ko jo pa enkrat ne bo, bo pa panika. ?enskam pa res nikoli ni ni? prav... Citiraj
Deeyan Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 ?e 10 dni skor na obisku teta s Krvavca, a se lah ?e kon?a nooooooo -.- jbg, n? nebo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 Se danes dru?iva s h?erko, ki ima malo vro?ine, mene pa neki v plju?ih ba?e, kar je o?itno pridobitev vezana na nedavni pohod po KSA. ej bosta oba lepo malo po?ivala pa pila ?aj .... lp 1 Citiraj
Još šta Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 v trebuhu zvija nerealno...pa treba dons se do izole pa v gavijolija zurat...jebeno. Viljamovka ftw! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 O?itno obstajajo osebe, ki ne sestavijo stavka, brez da bi bile v njem vsaj 3 orng kletvice, pa je potekala nevtralna debata in ne kak?na ?iv?na scena. Zraven je bila tamala, ki potem mene spra?uje, zakaj je ta gospod cel ?as tako zelo grdo govoril. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 Evo, Zmaj, ti si bil prvi, ki je dobil mojega v?e?ka! Res si mi polep?al dan. Sem mislil, da sem samo jaz tak ?udak, da me to moti. No, ?eprav pa jaz ?loveka kar sredi stavka ustavim ?e?: "Otroci poslu?ajo". Navadno pomaga naslednja dva stavka... In ko ga tretji? prekinem, se ponavadi poslovi... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 Pa saj niti ne gre samo za to, da otroci prisostvujejo (pa ?e hitro se u?ijo bedarij), ampak tudi sicer mi ravno ni do tak?ne sorte komunikacije. Ok, ?e sem besen zakolnem, ampak ne pa spet, da so ob normalni debati same kletvice in bolj malo ostalih besed vmes. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lava Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Ko jo pa enkrat ne bo, bo pa panika. ?enskam pa res nikoli ni ni? prav...Takrat usaj ves zakaj je ni jbg, n? nebo Ja k bi biu usaj sam to problem Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Slivka Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Glede na to, da bo mogo?e naslednje leto spet Mazdin piknik v Lokovcu (vsaj nekateri udele?enci so nekaj omenili, da bi spet pri?li), sem malo preletel cenike, pa da premislim, ?e bi kje kaj obiskali in koliko bi stalo. Na?el sem super program: malo adrenalina, malo fizi?nih aktivnosti, podobno kot leto?nje rovarjenje, samo bolj?e, trajalo bi pa vsaj ?est ur - ?est ur zabave! In potem streznitev: na osebo pride 94?. ?e zraven pri?tejem ?e stro?ke piknika, smo na vsaj 110? na osebo. Da te mine... Citiraj
Z M A J Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Glede na to, da bo mogo?e naslednje leto spet Mazdin piknik v Lokovcu (vsaj nekateri udele?enci so nekaj omenili, da bi spet pri?li), sem malo preletel cenike, pa da premislim, ?e bi kje kaj obiskali in koliko bi stalo. Na?el sem super program: malo adrenalina, malo fizi?nih aktivnosti, podobno kot leto?nje rovarjenje, samo bolj?e, trajalo bi pa vsaj ?est ur - ?est ur zabave! In potem streznitev: na osebo pride 94?. ?e zraven pri?tejem ?e stro?ke piknika, smo na vsaj 110? na osebo. Da te mine... Sestro mila, bo treba kaj bolj S-budget varianto. Lahko bi pa tudi odpeljali kak?en TURISTI?NI rally po ?epovanu ali okolici, tudi to bi znalo biti zabavno, pa cenovno ugodno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Poso?je ponuja ogromno zanimivega. A od vsega tega bomo mi imeli pa samo eno panoramsko vo?njo? Mah, da te mine vse skupaj... Edino mogo?e, ?e bi dobil kak?nega sponzorja. A pri vsem delu, ki ga imam, se mi ne da ?e tega iskat... Kot sem ?e zapisal, da te mine vse skupaj... Citiraj
Z M A J Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Jaz sem se pa danes odpravu na Veliko planino, ampak je bilo gor vetrovno za popizdit, no rezultat je bil kar hiter obrat, da se prehlad ne poja?a. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 u soboto zjutrej k sm se vra?al proti avtu iz ?ihta sm vidu da mi je en utrgu celo tablco dol s plastiko ured tko da sta zej samo dva ?rauba (tablca se vedno pogresana).. Nevem kva je to fora folku delat res.. sam dodatn strosk mi nardijo pa slabo voljo Citiraj
Deeyan Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 u soboto zjutrej k sm se vra?al proti avtu iz ?ihta sm vidu da mi je en utrgu celo tablco dol s plastiko ured tko da sta zej samo dva ?rauba (tablca se vedno pogresana).. Nevem kva je to fora folku delat res.. sam dodatn strosk mi nardijo pa slabo voljoPazi, ponavad gre folk s to tablco tankat in pobegnit... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 u soboto zjutrej k sm se vra?al proti avtu iz ?ihta sm vidu da mi je en utrgu celo tablco dol s plastiko ured tko da sta zej samo dva ?rauba (tablca se vedno pogresana).. Nevem kva je to fora folku delat res.. sam dodatn strosk mi nardijo pa slabo voljoObvezna prijava na policijo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.