Gelipter Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 Se danes dru?iva s h?erko, ki ima malo vro?ine, mene pa neki v plju?ih ba?e, kar je o?itno pridobitev vezana na nedavni pohod po KSA. ej bosta oba lepo malo po?ivala pa pila ?aj .... lp 1 Citiraj
Još šta Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 v trebuhu zvija nerealno...pa treba dons se do izole pa v gavijolija zurat...jebeno. Viljamovka ftw! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 O?itno obstajajo osebe, ki ne sestavijo stavka, brez da bi bile v njem vsaj 3 orng kletvice, pa je potekala nevtralna debata in ne kak?na ?iv?na scena. Zraven je bila tamala, ki potem mene spra?uje, zakaj je ta gospod cel ?as tako zelo grdo govoril. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 Evo, Zmaj, ti si bil prvi, ki je dobil mojega v?e?ka! Res si mi polep?al dan. Sem mislil, da sem samo jaz tak ?udak, da me to moti. No, ?eprav pa jaz ?loveka kar sredi stavka ustavim ?e?: "Otroci poslu?ajo". Navadno pomaga naslednja dva stavka... In ko ga tretji? prekinem, se ponavadi poslovi... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 Pa saj niti ne gre samo za to, da otroci prisostvujejo (pa ?e hitro se u?ijo bedarij), ampak tudi sicer mi ravno ni do tak?ne sorte komunikacije. Ok, ?e sem besen zakolnem, ampak ne pa spet, da so ob normalni debati same kletvice in bolj malo ostalih besed vmes. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lava Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Ko jo pa enkrat ne bo, bo pa panika. ?enskam pa res nikoli ni ni? prav...Takrat usaj ves zakaj je ni jbg, n? nebo Ja k bi biu usaj sam to problem Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Slivka Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Glede na to, da bo mogo?e naslednje leto spet Mazdin piknik v Lokovcu (vsaj nekateri udele?enci so nekaj omenili, da bi spet pri?li), sem malo preletel cenike, pa da premislim, ?e bi kje kaj obiskali in koliko bi stalo. Na?el sem super program: malo adrenalina, malo fizi?nih aktivnosti, podobno kot leto?nje rovarjenje, samo bolj?e, trajalo bi pa vsaj ?est ur - ?est ur zabave! In potem streznitev: na osebo pride 94?. ?e zraven pri?tejem ?e stro?ke piknika, smo na vsaj 110? na osebo. Da te mine... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Glede na to, da bo mogo?e naslednje leto spet Mazdin piknik v Lokovcu (vsaj nekateri udele?enci so nekaj omenili, da bi spet pri?li), sem malo preletel cenike, pa da premislim, ?e bi kje kaj obiskali in koliko bi stalo. Na?el sem super program: malo adrenalina, malo fizi?nih aktivnosti, podobno kot leto?nje rovarjenje, samo bolj?e, trajalo bi pa vsaj ?est ur - ?est ur zabave! In potem streznitev: na osebo pride 94?. ?e zraven pri?tejem ?e stro?ke piknika, smo na vsaj 110? na osebo. Da te mine... Sestro mila, bo treba kaj bolj S-budget varianto. Lahko bi pa tudi odpeljali kak?en TURISTI?NI rally po ?epovanu ali okolici, tudi to bi znalo biti zabavno, pa cenovno ugodno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Poso?je ponuja ogromno zanimivega. A od vsega tega bomo mi imeli pa samo eno panoramsko vo?njo? Mah, da te mine vse skupaj... Edino mogo?e, ?e bi dobil kak?nega sponzorja. A pri vsem delu, ki ga imam, se mi ne da ?e tega iskat... Kot sem ?e zapisal, da te mine vse skupaj... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Jaz sem se pa danes odpravu na Veliko planino, ampak je bilo gor vetrovno za popizdit, no rezultat je bil kar hiter obrat, da se prehlad ne poja?a. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 u soboto zjutrej k sm se vra?al proti avtu iz ?ihta sm vidu da mi je en utrgu celo tablco dol s plastiko ured tko da sta zej samo dva ?rauba (tablca se vedno pogresana).. Nevem kva je to fora folku delat res.. sam dodatn strosk mi nardijo pa slabo voljo Citiraj
Deeyan Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 u soboto zjutrej k sm se vra?al proti avtu iz ?ihta sm vidu da mi je en utrgu celo tablco dol s plastiko ured tko da sta zej samo dva ?rauba (tablca se vedno pogresana).. Nevem kva je to fora folku delat res.. sam dodatn strosk mi nardijo pa slabo voljoPazi, ponavad gre folk s to tablco tankat in pobegnit... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 u soboto zjutrej k sm se vra?al proti avtu iz ?ihta sm vidu da mi je en utrgu celo tablco dol s plastiko ured tko da sta zej samo dva ?rauba (tablca se vedno pogresana).. Nevem kva je to fora folku delat res.. sam dodatn strosk mi nardijo pa slabo voljoObvezna prijava na policijo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
g.Wankel Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 Pol si lih na tazga naletu...sej dokler se n? ne zgodi ne rabi? prijavljat, ko se pa zgodi te pa napizdijo zakaj nisi prijavil Welcome to Slovenia Citiraj
Z M A J Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 Nesre?no sem se zaljubu (v Mazdo Cx7 2.3T, grafitno sive barve). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 Dokler ji tvoj Korej?ek ne da poljuba ali kaj podobnega, ni panike... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Baby Viper Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 Jah men so pa policisti rekli ko sem tablico izgubil da to ni potrebno, na vprasanje kaj pa ce jo zlorabijo ala pumpa pa to, ni imel odgovora...Pol si pa misli, spet si sam prepuscenKo so men zadnjo tablco skup z okvirjem dol odtrgal, sem ?el direkt na upravno enoto novo naro?it in te ?e tam vpra?ajo zakaj jo rabi?, pa napi?e?, da je bila ukradena in sami naredijo nek zapisnik. Tud niso ni? kompliciral za prijavo na policiji, ker naj bi ?e ta zapisnik bil veljaven dokument ob kak?nih komplikacijah. Je pa res to dobro ?imprej naredit in ne ?akat nekaj tednov, na primer da bi se 'slu?ajno' tablica najdla. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Scr3am Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 No na mojo sreco so me dons klical iz policijske uprave Bled in so jo najdl. Jih je baje en mulc potrgu poleg moje se sestim ustalim. Kurba da bi ga zalepu nekm... 1 Citiraj
Baby Viper Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 No, to je bla res sre?a Js sm se pred takimi sre?nimi dogodki zavaroval pa sm kr ?e eno naro?il (kao 3. tablica za prikolico) in jo od takrat naprej vedno sabo v prtla?niku vozim, kr skupi ?e z okvirjem. Slovenistan pa? jeb**a Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Lava Napisano 15. oktober, 2014 Prijavi Napisano 15. oktober, 2014 Zbudila z groznim glavobolom -.- Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Slivka Napisano 15. oktober, 2014 Prijavi Napisano 15. oktober, 2014 Vsi bi od mene radi, da naredim v trenutku, jaz pa vse ?akam po nekaj dni samo za odlo?itev, kaj ?ele za delo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
YavarYe X6V6 Napisano 15. oktober, 2014 Prijavi Napisano 15. oktober, 2014 Vsi bi od mene radi, da naredim v trenutku, jaz pa vse ?akam po nekaj dni samo za odlo?itev, kaj ?ele za delo...Welcome to tha club. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 16. oktober, 2014 Prijavi Napisano 16. oktober, 2014 Imam enega "najhitrej?ih" ?arunalnikov, verjetno je celo pred svojim ?asom, ja je, ?e dobro pomislim, ker cel ?as nekaj melje, mogo?e mu bom stresu noter Barcaffe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 16. oktober, 2014 Prijavi Napisano 16. oktober, 2014 Baje imam drugi teden zagovor diplome. Babi in ata naj bi ?la pa na morje ta vikend, mo? pa mi je zbolel. Super...bom imela veliko ?asa za priprave:) Citiraj
Shrek Napisano 16. oktober, 2014 Prijavi Napisano 16. oktober, 2014 Naj dr?im pesti al fige? 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.